Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Bych to nadšení malinko krotil :) za loňský rok mám něco přes 40 letů a zpoždění nad hodinu jsem zažil 2x.

A roky před tím, kdy to sahalo až k 60 za rok, těch zpoždění nad hodinu bylo - stejně.

Třeba někdo má větší štěstí (určitě zensebe nechci dělat reprezentativní vzorek), ale mě to přijde jako hodně drahá pojistka :)

0 Citovat

To je zase nějaká reklama a hledání hejlů. Zpoždění nad hodinu fakt není tolik a zima netrvá celý rok. 

1 Citovat

Pokud létáš hodně, pořídíš si PP a nemusíš řešit blbosti. Pokud letíš pár krát za rok, je těch 50 éček vyhozených do kanálu. To máš skoro 2 placené vstupy. Vyplatí se to možná někomu, kdo létá výhradně s Wizzem :-)

1 Citovat

Tak tohle nabízí i Revolut jako součást Premium účtu.

0 Citovat

Přesně tak, v Revolut premium navíc můžeš registrovat i svého spolucestujícího.

0 Citovat

lajzto napsal(a):

Od 1.1. nejde ani po příletu, bylo nám řečeno, že z kapacitních důvodů. Nově opravdu už jen v den odletu.

Prý již od středy 13.12. to nejde. I když osobně to ještě šlo i v neděli 17.12., kdy zřejmě nezkušený recepční slovně akceptoval číslo příletového letu.

Dnes již chtěly obě rakouské recepční výlučně skenovat pouze odletovou letenku. Celkem jsem se tomu podivoval.

Halt ve Vienna Loungi ve VIE přitvrdili, ale zase ne až tak moc jako ve výlučně hunské nelimitované divné MC loungi v BUD, již při odletu.

0 Citovat

Takže už asi ani nebudou povolovat vzít na dvě svoje karty sebe a např dítě, co? Takto jsme brávali syna, který žádnou kartu zatím mít nemůže a nebyl problém....

0 Citovat

Honzik _2 napsal(a):

[citace="cert "]

takže žádná změna a někdo psal že alkohol už jenom pivo a víno žadný panáky

Ahoj, byl jsem v Al Maha za posledni mesic dvakrat a potvrzuji - fronta u vchodu, uvnitr davy, jidla malo a hlavne sendvice atp., piti nealko, americky budweiser (takze vlastne ani pivo…) a cervene/bile vino, to se dalo. Za me urcite horsi nez PRG.

[/citace]

Je to tak sobotní zkušenost 

0 Citovat

Nevíte někdo, jak to funguje v Berlíně, ta jejich sleva 23 eur v kavárně na Lounge Key? Když tam půjdeme dva, je třeba tam uplatnit tu slevu 2x (tedy 2 vstupy), nebo stačí jeden dohromady? Budeme tam brzo ráno, tak nějaké velké jídlo nechceme a ani ho podle mě nebudou mít. Jen kafe a něco. Díky moc

0 Citovat

Stačí jeden, tedy 23 eur + případně doplatit cash. Obráceně samozřejmě nic nevrací.

0 Citovat

Deny napsal(a):

Nevíte někdo, jak to funguje v Berlíně, ta jejich sleva 23 eur v kavárně na Lounge Key? Když tam půjdeme dva, je třeba tam uplatnit tu slevu 2x (tedy 2 vstupy), nebo stačí jeden dohromady? Budeme tam brzo ráno, tak nějaké velké jídlo nechceme a ani ho podle mě nebudou mít. Jen kafe a něco. Díky moc

v ty kafarne maji celkem draho, takze 23€ je jako nic, bezne tam kupujeme za 4x23€ s detma. Jidla je tam hodne uz od rana- sendvice, plnene housky, kolace, muffiny, ruzne dzusy, limonády, cola, sprite, fanta, voda, kafe ruznych druhu. Daji to do papirove tasky, muzes si to vzit s sebou do letadla, coz delame. Jinak co kus te housky nebo sendvice, kolace stoji 5-6€, takze tech 23€ je fakt na snidani+ mensi obcerstveni do letadla pro 1 akorat.

0 Citovat

Jděte raději do lounge a odlejte si dle vlastní volby do vlastní láhve.

0 Citovat

V BER zadny Lounge na LK neni.

0 Citovat

Prekvapive ani na PP. DP nabizi lounge Tempelhof a Tegel na letisti BER

 

0 Citovat

Ahoj, na letisku v Jeddah,North Terminal by mal byť LK salónik First Class Lounge - môžte,prosím,potvrdiť? Boli ste niekto?

0 Citovat

Byl jsem pred 2 mesici a je to ok - jidlo nic moc, ale piti tam je+ jim nevadilo si donest Al Baik z verejne casti a hlavne tam byl klid, minimum lidi, ciste hajzliky. Ve verejne casti to bylo pomerne dost prervane.

1 Citovat

Mile mě dnes překvapil v Praze na T1 MC Lounge. Byl jsem tam poprvé v životě...

 


screenshot-20240122-235243-gallery.jpg
screenshot-20240122-235302-gallery.jpg
screenshot-20240122-235307-gallery.jpg
screenshot-20240122-235238-gallery.jpg
screenshot-20240122-235248-gallery.jpg

0 Citovat

Pomazánky jak od soudružek kuchařek. 😆

1 Citovat

A mile tě překvapil těma pomazánkama, chipsama nebo mraženou pizzou? Za mě rozhodně jeden z horších salónků. Málokteré letiště nabízí salonek bez normálního teplého jídla. Až na relativně velkou rozlohu je to salonek na úrovni nějakého provinčního letiště na Balkáně. Na T1 je nově na Lounge Key a PP Bottega bar, 550 Kč kredit a 1000krat lépe utraceny vstup.

7 Citovat

Akorat ne kazdy chce zrovna v Praze jit na LK, kdyz ma zdarma vstup s MC. Jestli se nepletu, meli na T1 rizecky a brambory.

Zrovna ted jsme byli v salonku ANA v Lisabonu a krome polevky tam podavaji jen studene obcerstveni.

2 Citovat

Jo tak ten T1 salonek je bezkonkurenční díky neomezeným vstupům zdarma. Pivko a míchaný drinky mi stačí, teď jsem byl na snídani a taky se dalo - čerstvý pečivo, relativně kvalitní šunka a sýr, zelenina, balkán. Navíc se dá chytit dost dobrej výhled  :) 

Kéž by to šlo i na T2, kvůli tomu teď dolejzám za šéfem, aby mi přidal, abych měl 70k čistýho na Erste kartu a lounge :D :D 

 


1.jpg

4 Citovat

Jak tady říká Áčko, pro mě je to ZDARMA na kreditku MCW Elite, takže super Lounge. Je tam i tvrdý alkohol, výběr džusů, šunka, sýr, polévka..... měl jsem si kam sednout.... což taky vítám.

1 Citovat

No myslim že kdyby tam nechodili návštěvníci "zdarma", tak za tu normální vstupní cenu tam nikdo příčetnej nepůjde.

4 Citovat

Jak to nakombinovat ve Vidni ve Vienna lounge?  
Mame jak Erste tak i CSOB. A beru s sebou deti. Nekde jsem ted cetla, ze pry nejde nakombinovat, ze pujdu za free na MCWE a host na Lounge Key… prijde mi to divny🤷.

Nebo me napadlo, jestli tohle prochazi, jit na CSOB MCWE a dite vzit na mou druhou kartu VISA Infinite z Erste - kde je taky neomezeny volny vstup. 

0 Citovat

Když máte ČSOB MCWE, tak máte určitě i debetku Visa Infinite, na kterou jsou 2 vstupy zdarma, takže můžete jít s dítětem na tyhle dvě karty (takto chodíme my). No a když už jsou dva vstupy vyčerpané, tak pak ta kombinace, kterou píšete - ČSOB MCWE plus Erste Visa Infinite. Škoda vyplýtvat LK.

0