Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

[citace="Pavel Planespotter"]

Zase pozdě....:-(

 

SZ

0 Citovat

Hezký den,

dnes jdu s prosíkem o kód já, až budu mít nepotrebný já, na oplátku se zase ráda podělím, prosím do zprávy, děkuji, Hanka

0 Citovat

eva1234 napsal(a):

[citace="Pavel Planespotter"]

Zase pozdě....:-(

 

SZ

 

Diky

1 Citovat

POSLANO.

Konecne i ja mam kod do 20.11., bohuzel ted nevyuziju. Rada ale zaslu aktivnim prispevatelum nebo nejakemu svemu oblibenci:-) ozvete se do SZ.

0 Citovat

EDIT:  KÓD ODSLANÝ

 

Mám kód na booking, 10%, minimálna hodnota rezervácie 100 eur.

Nevyužijem ho, tak ho ponúkam nejakému aktívnemu prispievateľovi (ideálne aj zo zaniknutého fóra AL). Ak máte záujem a spĺňate uvedené, pošlite PM.

1 Citovat

Ahoj. Zmizely mi uplatněné 10% kódy z provedených rezervací ubytování na 2024. Tak to je teda hustý.... ty kódy mají nějakou platnost po uplatnění v rezervaci? 😶😶😶

0 Citovat

Kdyz se uplatni kod, tak je z nej cashback v penezence, co ceka na vyrizeni- po probydleni se stane vyplacenym v penezence a ten ma potom platnost asi rok, a ta platnost casbacku je tam u kazde castky napsana, do kdy se ma pouzit, pak propadne.

Jinak kod ma platnost pred pouzitim, pak uz nefunguje.

0 Citovat

V rezervaci ubytování po uplatněném 10% cashback kódu, bylo napsáno "gratulujeme, po skončení ubytování vám bude vyplaceno např. 32€ do booking peněženky".

Tyto hlášky s částkama v € mi z rezervací zmizely. Nechápu.... 

0 Citovat

Ja to tam mam, ale dulezity je, aby to bylo videt v penezence jako vyrizuje se.

0 Citovat

Já si expiraci kreditů hlídám a dohledávam v mobilní app takto : profil > odměny a peněženka > zobrazit aktivitu v odměnách > tam kliknu na ty, které jsou označeny jako " vyplaceno " a tam je napsán konec platnosti .. 

Každopádně asi je rozdíl v typu kódu, který byl při rezervaci zadán, já vypozorovala jinou expiraci kreditů zadaných přes kódy 10% cashback a kreditů připsaných přes odkazy např. ISIC nebo VISA .. 

0 Citovat

Další kód platný do 23.11.23

51W5NXKZVN

0 Citovat

Vdaka

0 Citovat

Funguje ještě někomu ten odkaz přes VISu? Mně to prokliknout jde, ale cashback se už nezobrazuje.

0 Citovat

Ahoj,

nemá někdo booking kód? :-) 

Děkuji

0 Citovat

 

POSLANO

Mam dalsi kod, do 26.11. Zaslu rada aktivnim clenum CL, ozvete se do SZ.

0 Citovat

EDIT

Ahoj, posílám k využití kód platný do 26.11. - BAZVZUS96P a další kód do 25.11. - H2R266Q6W3 😊 

0 Citovat

Dobrý den, neměl by někdo prosim booking kód?

Děkuju 

M.

0 Citovat

Ahoj, můžu také poprosit o slevový kód? :-)

díky

0 Citovat

UGW59KK8GM do 25.11.

1 Citovat

už je zase pryč :/ Chtěla bych dneska udělat velkou rezervaci, prosím prosím, pošlete mi někdo kód do zprávy. Jsem schopná se i nějak revanšovat ;)

0 Citovat

Edit: vyuzito

10% cashback

Nutno vyuzit dnes, tedy 26.11.

Odeslu pres SZ.

2 Citovat

dnes 26.11. kód platí do 28.11.          51TP2TP459 

0 Citovat

Vdaka

1 Citovat

Zdravím, mám tu jeden kód, který bohužel nestíhám využít. Nabídka trvá do 26.11. - předpokládám tedy, že je platný do dnešní půlnoci. Snad někdo využije.

BTY8N18WG4

0 Citovat

Už se to tu řešilo, pokud je kód platný do 26.11., platí do 25.11. do 23’59 hod. Je to podobné, jako když booking v nabídce uvádí, že storno je možné např. do 17.11. a v potvrzení rezervace pak vidíte údaj 16.11. do 23’59 hod. Jasně, je to od nich trochu účelové. 

0