Zdravím, nemáte náhodou někdo nevyužítý kód od Bookingu na 10% cash back ? Chodí to občas do emailu (mně teda často), ale zrovna když chci kupovat ubytování u kterého se to hodí, tak ho zrovna nemám. Pokud by někdo měl tak můžete poslat do zprávy, budu vám vděčný. Díky   .

Booking 10% cash back

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Změna nastavení určitě nezajistí, že budou kódy přicházet. Mně chodily opakovaně předloni, ale od cca prosince 2022 ani jeden, i když jsem nic v nastavení neměnil.

0 Citovat

Samozrejme, že to nezaistí, len toto nastavenie je z nejakého dôvodu defaultne vypnuté (resp. pokiaľ si v minulosti vypol zasielanie reklamných mailov z bookingu, toto bolo vytvorené ako podmnožina pre toto povolenie a je to vypnuté tiež) a dosť ľudí ani nevie, že to treba zapnúť (ak chcú mať aspoň nejakú šancu na to, aby im kód prišiel).

0 Citovat

Mam to davno zapnuty, jsem genius 3, a nikdy mi zadny kod neprisel. Uz jsme to tady mockrat resili. Proste nekomu chodi a nekomu ne a neni v tom zadny hlubsi smysl.

0 Citovat

Ahoj mám kód do dneška. Kdo mi první napíše básničku na cestování, tak je jeho. 

0 Citovat

Stratila sem na pasace dva klice

Jeden od prdele, druhy od pice

Ten kdo je najde ten se ma

Ten si skvele se mnou zaprca

Lalalala

2 Citovat

Díky, máš velký potenciál. Kód máš ve zprávě 

0 Citovat

to to moc neřeší ... mám povolené, a ... přišel jeden kód loni, a to je tak všechno.

0 Citovat

Alah ti to oplat na tvojom stade ovci a koz

3 Citovat

@baca12 sice tam není úplně zmíněno cestování, ale při troše fantazie lze předpokládat, že ta paseka je někde na náhorní plošině např. v Kazachstánu - kod máš zaslouženě !

@Sultan konečně nějáká kreativita, pobavilo

1 Citovat

tak ono je to jako incentiva..proste kdo to hodne vyuziva tak proc mu to posilat..me nedosel jeste nikdy..mam cca 40 - 50 rezervaci rocne

0 Citovat

Mne taky nikdy nic a mam tak 8 rezervaci rocne😂.

0 Citovat

Podle mě musí být neaktivita v objednavání na aplikaci, 3-6 měsíců.... Pak začnou chodit kódy 😆 

0 Citovat

My to máme pořešené tak, že já i přítel máme u bookingu 2 účty na 2 různé e-maily. Kódy nám zásadně chodí na ten, kde jsme nikdy neudělali ani jednu rezervaci. Na ten používaný (Genius 3), nám nechodí nic, jen občas nějaký kredit do peněženky například na nějaké vstupenky či taxi... :-D no a taky to jistí rodina, už jsou všichni naučení, že když jim kódík přijde, tak nám ho rovnou přeposílají... :-D a co nevyužijeme, to pravidelně dávám sem... :-)

Ty kódy ale používám ráda, jednou za čas si díky tomu dopřejeme hezčí ubytko, super lokaci apod... a jen z dovolené v Gruzii se nám za ten týden vrátí přes 2500 Kč... :-)

0 Citovat

kedar napsal(a):

Ahoj, nemáte ještě někdo jeden nevyužitý kod? Předem díky a když tak prosím do SZ, nejsem zde furt.

 

Žádost stále aktuální, ale chci to ubytko nejpozději do pátku rozseknout. Odlet se blíží.

DÍKY :)

0 Citovat

Gdyby někdo měl, díky :-)

 

0 Citovat

TTHPMA1U3Z

Platí už jen dnes

0 Citovat

Míša K. napsal(a):

My to máme pořešené tak, že já i přítel máme u bookingu 2 účty na 2 různé e-maily. Kódy nám zásadně chodí na ten, kde jsme nikdy neudělali ani jednu rezervaci.

To dava logiku a stoji za vyzkouseni :)

 

 

1 Citovat

EDIT: již neaktuální

10% cash back.
Platne pouze dnes do 23:59.
Jak je mým zvykem pouze přes SZ, opět pouze aktivním dikutérům.

0 Citovat

S tímto názorem souhlasím. Myslím, že Booking.com dává kódy k dispozici méně aktivním uživatelům, aby je motivoval k tomu, aby znovu začali rezervovat. Pokud jste aktivní uživatel a pravidelně rezervujete, Booking.com ví, že vás nemusejí lákat slevami, abyste u nich zůstali. Zde jsem našel několik skvělých informací https://www.horydoly.cz/cestovat...octem.html

0 Citovat

Jeden rodinný příslušník má účet u Bookingu odhadem 5 let, za celou dobu provedl buď 1 nebo vůbec žádnou rezervaci a kód mu nikdy nepřišel. Takže ani na pasivní účty se nedá spolehnout.

0 Citovat

Mám na bookingu 2 účty, jeden je aktívny s viacerými rezerváciami ročne, na tom druhom mám len jednu rezerváciu, ešte z roku 2018.

Kód mi prišiel minulý rok, v krátkom časovom rozostupe na oba účty (aktívny aj pasívny) a potom cca po 3 mesiacoch ešte jeden kód na aktívny účet.

Podľa mňa v tom nie je žiadne pravidlo, ako to chodí (alebo je to tak extrémne sofistikované pravidlo, že to z pohľadu zvonka pripadá ako absolútne náhodné :) ).

1 Citovat

Ahojte :) bol by tu niekto s volnym kodom pls?

Potrebujem si urobit cca. 5 rezervacii, tak neviem ci 1 kod staci :/
Dakujem :)

0 Citovat

Nekdo ze stalych kodicek do SZ? Kdo se ozve prvni, rano poslu, jinak hodim pozdeji verejne sem. 

0 Citovat

Mám tu 1 cashback, který ráda poskytnu někomu aktivnímu, prosím, napište si do zprávy. :-) /UDÁNO

0 Citovat

Kdyby měl někdo volný kód v nejbližší době, budu rád za zaslání do SZ. Čeká mě na Booking vyšší platba. Předem dík.

0