Téma sdružující obecnou debatu o věrnostním programu Le Club Accor a cesty k boostnutí bodů a statusů. Statusy: Classic - ihned po registraci Silver - za 10 nocí nebo 2.500 bodů Gold - za 30 nocí nebo 10.000 bodů Platinum - za 60 nocí nebo 25.000 bodů Noci je nutné nasbírat bez ročního přerušení, tedy klidně v průběhu 3 let s tím, že nepřesáhnete 12 měsíců neaktivity. Kompletní výhody jednotlivých statusů zde Přehled statusů Accor Body: 2.000 bodů lze směnit za 40 eurový voucher .

Le Club Accor Hotels

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

Na bonusove noci mi to hadze error, ale akcia plati len po uroven Gold, myslel som ze mne to nejde kvoli tomu ze som Plat. Ak to nejde ani tebe ako zlatemu, asi je to klasicke Accor IT, skusil by som o par dni a ak ani potom nie, zavolal by som na help linku, za tych 10 statusovych noci by mi to stalo :))

 

Do tej druhej akcie na 2000 bodov som sa zaregistroval, ale ak pozries podmienky, pise sa tam, ze to je len na emailove pozvanky a mne ziadna neprisla. Tak som zvedavy, ci za to dostanem tie body alebo nie. Dalsi hacik je, ze to patri len na vybrane znacky a POZOR, Ibis tam nie je:

following brands: Mantra, Novotel, Mercure, Adagio, Mama Shelter, Tribe, Mantis, MGallery, 21c, Art Series, Mondrian, Pullman Swissotel, Angsana, 25hours, Hyde, Mövenpick, Grand Mercure, Peppers, The Sebel, Raffles, Orient Express, Faena, Banyan Tree, Delano, Sofitel Legend, Fairmont, Emblems Collection, SLS, SO/, Sofitel, Morgans Orginals and Rixos,

 

A plati to len na vybrane europske krajiny + blizky region. To, ze znacky Peppers a Sebel su len v Australii a na NZ, radsej nekomentujem :D

1 Citovat

Accor ma prave flash sale po europe a prilahlom regione: 3 noci za cenu dvoch:

https://all.accor.com/promotions...e.en.shtml

Vypredaj je do 18.1., rezervacia je flexi a zlavy realne a celkom dobre. Zlava nefunguje tak, ze sa spriemeruje cena za 3 noci, ale tak, ze 3. noc je za 0 eur. Preto sa oplati rezervovat pobyt od stvrtka do nedele - sobotnajsia noc byva najdrahsia:


flash-sale-01-23.png

0 Citovat

@vl k - máš pravdu, asi nakonec koupím ibis business za 99 €...

0 Citovat

Ale daju ti znova Gold? Niekde som cital, ze to je len jednorazovy benefit. Skus radsej zavolat na helplinku a overit to. Ak nedostanes, zalozil by som si novy ucet pod inou emailovou adresou, s inou korepondencnou adresou a telefonnym cislom, aby ta nedokazali sparovat.

0 Citovat

Já jsem teď IBIS Business obnovoval a Gold jsem dostal podruhé.

0 Citovat

Super, tesi ma, ze to co som niekde cital, bola blbost :)

0 Citovat

Dostal někdo e- mail na akci Elevate 2000 bodů s linkem?

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Funguje ti to registrovat? Zkouším už po druhé s dlouhým intervalem a vždy skončím na error stránce.

Mam asi rozlustenie zahady, preco sa nejde nikomu registrovat. Podmienky akcie zneju:

This offer is available only to members who were direct recipients of the email sent including the offer URL and with an address (main residence) in... a nasleduje zoznam krajin, na ktorom je Česko aj Slovensko. Ale bez pozyvacieho emailu to asi nepojde.

0 Citovat

Mně se do fast tracku úspěšně podařilo přihlásit přes link, který je tady:

https://loyaltylobby.com/2023/01...king-link/

0 Citovat

vl k napsal(a):

Ale daju ti znova Gold? Niekde som cital, ze to je len jednorazovy benefit. Skus radsej zavolat na helplinku a overit to...

Tady ofiko vyjádření Accoru z FB messengeru (odpověď dorazila za týden): "We are pleased to inform you that you will receive a status upgrade to Gold status following your Ibis Business subscription renewal."

0 Citovat

Ďakujem za spätnú väzbu a gratulujem k statusu, prajem veľa dobrých upgradeov :)

0 Citovat

@vl k - ještě řeším, jestli nebude výhodnější najít tu cestu k lepšímu statusu přes nákup akcie Accor;)

0 Citovat

V newsletteru Accor Live Limitless nabídka 600 bodů na účet za vyplnění průzkumu. Nevezme mi to ovšem z neznámého důvodu postal code a nepustí dále, třeba bude mít někdo více štěstí:

https://www.clubopinions.co.uk/s...unch-Fever

 

 

1 Citovat

Vlastimil B. napsal(a):

@vl k - ještě řeším, jestli nebude výhodnější najít tu cestu k lepšímu statusu přes nákup akcie Accor;)

Akcie se tu už řešila a určitě to nebyla lepší cesta.

0 Citovat

Ahojte, skúšal už niekto bookovať cez agodu/booking a pri checkine sa preukázať vernostnou kartičkou? Ide o to, že Agoda ponuka o 200€ lepšiu cenu, s raňajkami platbou 3 dni vopred, no hotel takúto možnosť neponúka na All stranke, čiže nemožem využiť ani tú ich garanciu ceny, aj keď aj pri tej sa vykrúcajú ako to len ide. Dik za info

0 Citovat

Členství lze využít pouze při nákupu přímo na accoru.

0 Citovat

Skus kontaktovat priamo hotel, ci s tym vedia nieco spravit. Ak natrafis na niekoho pricetneho, moze s tym pomoct. Ked nepomozu na recepcii, vypytaj si mail na rezervacne oddelenie. Urcite riesit este pred prichodom.

0 Citovat

Vlastimil B. napsal(a):

V newsletteru Accor Live Limitless nabídka 600 bodů na účet za vyplnění průzkumu. Nevezme mi to ovšem z neznámého důvodu postal code a nepustí dále, třeba bude mít někdo více štěstí:

Mne slovenskú PSČ tiež nebralo, napísal som tam ľubovoľný londýnsky ZIP code, ten mi vzalo.

0 Citovat

Prodloužil jsem si Gold přes Ibis Business a u kartičky se mi objevil štítek Fast Track.

Jedná se o označení lowcost goldu nebo je to info k fast tracku, který tu byl probíraný dříve?

0 Citovat

Jedná sa o Fast Track, čo sa tu riešilo… tiež mi to tam svieti

0 Citovat

Dnes jsem si opět aktivoval Ibis Business. Poprvé mi neprošla platba a podruhé mi to už částku strhlo, ale napsalo to, že se platba nezdařila a mám kontaktovat support. Email s členstvím mi ale došel a mám aktivní i Gold status. 

Gold kartičku vidím platnou do 31.12.2024 takže mi to prodloužili o 2 roky, stejně jako posledně. Členství jsem ale kupoval jen na rok za 60€ a co jsem četl, tak by to mělo platit jen po dobu Ibis Business členství.

 

Jinak zkoušel jsem to i přes tu akcii, ale ten jejich formulář nějak nefungoval a podpora mě odkázala na jinou podporu, kde nikdo nereaguje :D 

0 Citovat

Přesně na tohle jsem se tady ptal, jestli při koupi IBIS Business na jeden rok (za 60 eur) v tuhle chvíli dostaneš Accor Gold do konce 2024. Dřív to tak bylo. IBIS Business členství vypršelo přesně po roce, ale Gold platil až do konce následujícího. Alespoň teda myslím. 

0 Citovat

Accor má jarnú akciu, 20% zlava na vybrane europske krajiny a plne flexi:

https://all.accor.com/promotions...e.en.shtml

0 Citovat

Zdravím kartičkové nadšence. Zatím jsem nějaké sbírání bodů moc neřešila, takže se v jednotlivých akcích moc nevyznám. Zvažuji ubytování v Ibisu v Dubaji nebo Sharjah (money matters) na 6 nocí. Koukala jsem na Booking a tam jsou cenově třebas o 3k levnější než na ofiko stránkách. Accor na stránkách sice nabízí member promotion, ale to je jen 5 %, takže furt o hodně víc než Booking. Přehlídla jsem něco, nebo to má fakt smysl až když u nich chci probydlet 10+ pobytů nebo mám lepší status? Ten si sice můžu koupit v rámci Ibis business, ale pokud nejsou salonky nebo lepší pokoje....

0 Citovat

Využi Best price guarantee u Accoru… bude to síce boj, dávaj si pozor na úplne totožné podmienky, ale dá sa to… a tým padom dostaneš ešte o 25% lepšiu cenu, ako je na bookingu… ja som to nejak dopracoval do zdarneho konca, po niekoľkých mailoch a screenoch… napríklad riešili u mňa obsadenosť pre deti aj keď cestujem sám, potom sa vyhovárali na raňajky, aj keď som ich ja v rezervácii nemal, až som najprv napísal do hotela, či je to rovnaká ponuka ako na ich stránke a s odpoveďou hotela som založil claim 😃 podarilo sa, z 580€ na ofiko stránkach som ich stlačil na 275€ 

1