Téma sdružující obecnou debatu o věrnostním programu Le Club Accor a cesty k boostnutí bodů a statusů. Statusy: Classic - ihned po registraci Silver - za 10 nocí nebo 2.500 bodů Gold - za 30 nocí nebo 10.000 bodů Platinum - za 60 nocí nebo 25.000 bodů Noci je nutné nasbírat bez ročního přerušení, tedy klidně v průběhu 3 let s tím, že nepřesáhnete 12 měsíců neaktivity. Kompletní výhody jednotlivých statusů zde Přehled statusů Accor Body: 2.000 bodů lze směnit za 40 eurový voucher .

Le Club Accor Hotels

Založil ve fóru Vyhledávače hotelů

To už je dobrej deal ;-)

Díky za tip, zkusím. Je pravda, že na tohle by mohli slyšet. Navíc při rezervaci přes booking jim ještě musí vyplatit provizi.

0 Citovat

Jarná akcia pre južnú Európu:

https://all.accor.com/loyalty-pr...e.en.shtml

0 Citovat

Silver Status bychom letos mohli asi i probydlet. Avšak máme zvláštní zkušenosti s nespolehlivostí Accor Hotels profilu.

Accor si blbě vzal příjmení z Facebooku a místo diakritiky, písmenko chybělo. Podpora opravovala.

Nyní se nemůžeme dostat do rezervace ubytování. Vidíme ji v seznamu rezervací, ale když kliknu na Manage My Booking nic se neděje, případně se dostanu zpátky na naprosto stejnou stránku se seznamem rezervací... 

Když ji chci najít bez přihlášení, tak se mi po vyplnění potřebných údajů s nezměněným i změněným jménem zobrazuje, že rezervace neexistuje.

+ ze dřívějška: Změnu rezervace, třeba přidání late check-outu, neumí, musí se udělat nová rezervace a ta stará zrušit. Případně vykomunikovat mailem s hotelem. Propisování nové rezervace do profilu chvíli trvá (mám dojem, že aspoň hodinu).

0 Citovat

Tak jsem chybu objevil. Jsou tam v supportu amatéři. Změní příjemní v profilu, ale ne u rezervace. Stačí v URL vedoucí na Manage My Booking změnit parametr bookingName= na původní chybné jméno a rezervace se načte.

1 Citovat

Swissotel míří do ČR. Pětihvězdičkový komplex se snad otevře v roce 2024 v Mariánských lázních. Zcela jistě využijeme 4X nabídku bodů :)

 

https://www.ttg.cz/accor-otevre-...republice/

2 Citovat

Ahoj, můžu přes svůj Accor účet udělat rezervaci pro příbuzné, aniž bych taky cestoval? Nějak v té rezervaci nevidím, kde zadat jméno ubytovaneho.  

0 Citovat

Nikde vo FAQ som nikdy nenašiel že by to bolo vyslovene zakázané, rezervoval som tak už niekoľkokrát izbu pre niekoho iného a minimálne do poznámky vieš dať meno… pripísané boli vždy aj body a noci aj keď v podmienkach sa píše 

“Similarly, the benefits of the ALL card are exclusively reserved for the member whose first and last names appear on the card.”

0 Citovat

Po delší době znovu 6000 bodů https://all.accor.com/loyalty-pr....en.shtml#

0 Citovat

Od nějaké doby mi nejde rezervovat Accor přes Topcashback.uk, je požadován zaregistrovaný bankovní účet. I dříve nasbírané cashback money nejde bez toho účtu vyplatit. Účet u české banky se mi na Topcashback nedaří zaregistrovat. Je tam vyžadován Sort Code, což ani nevím co je. Dík za případnou radu.  

0 Citovat

Sort code je identifikátor, ktorý majú britské účty (účty s britským IBANom).

0 Citovat

Gold u all accor spolu s předplatným Ibis business zřejmě končí…


fc7c18b0-d030-4b5c-8f39-b56b1eb59c93.jpeg

0 Citovat

Cenu za novú kartu viete znížiť o 33 eur, ak ju kúpite na faktúru s IČ DPH: 165 € vs. 199 €.

0 Citovat

Trojnásobný počet bodov za pobyt vo vybraných rezortoch v Európe a dvojnásobok vo vybraných hoteloch v Grecku a na Cypre. Bookovateľné do 28.5.2023 pre pobyty od 3.4. do 25.6., respektíve od 26.6. do 10.9. pre pobyty v Grecku a na Cypre.

https://all.accor.com/loyalty-pr...lty-ALLGen

1 Citovat

Prvýkrát počujem, že Accor má na Cypre hotel, asi to bude nejaká nová akvizícia. Horšie miesto ako Larnaku už fakt nemohli vybrať. Nájsť škaredú pláž na Cypre dá celkom zabrať, ale dokázali to :D:D

0 Citovat

Je v Oroklini, což je vedle Larnaky. U této pláže jsem se minulý týden stavil a fakt moc hezká není, ale spíš bych z mých poznatků řekl, že najít na Kypru krásnou pláž, u které by se dal postavit větší hotel, ani nejde. Pláže jsem tam moc nehledal, ale těch několik v zastavěných oblastech bylo ošklivých. U Ayia Napa by nebyly špatné, ale zase jsou v sezóně asi dost přeplněné. Ale klidně mě zkušenější opravte. Osobně bych kvůli pobytu u pláže na Kypr nejel, ale příroda na západě, východě a horách Kypru mě velmi pozitivně překvapila. Zvlášť teď na jaře, když je všude plno květů a zeleně.

0 Citovat

Dobré pláže sú pri Nape, na západe pri Pafose a úplne najlepšie pláže si žiaľ ukradli Turci, tie nájdeš na polostrove Karpas nad Famagustou.

Ale späť k Accoru: myslel som to tak, že ak nie si pripravený dať 400-700 eur za noc za tých par hotelov, čo má Accor na Korfu, Kréte a okolo Bodrumu, tak v celom Stredomorí nemáš od Accoru ani jeden pekný plážový hotel za rozumné peniaze, čo je veľká škoda. A tento nový cyperský prírastok žiaľ situáciu nijako nezlepšuje :(

1 Citovat

Byl jsem o víkendu na Rhodu. Ubytovaný jsem byl v hotelu Manousos City Hotel v Rhodos City (za krásných off-season €27/noc) a z balkonu jsem koukal přímo na zavřený Mercure Alexia Rhodes (funguje jen v sezoně). Ceny a v sezoně se pohybují kolem €100 / noc. V květnu i €70 / noc.

Not great not terrible, ale něco se ve Středomoří najít dá... 

1 Citovat

Áno, Mercure Rhodes Alexia poznám. Nespal som tam, ale raz sme mali po rannom prílete na Rodos popoludňajší trajekt na susedný ostrov, tak sme tam zložili kufre a šli sa poprechádzať a najesť do starého mesta, za čo personálu patrí vďaka :)

Samotný hotel je taký ani ryba ani rak, ani mestský ani plážový. Ak to mal byť mestský hotel, mohli nájsť niečo krajšie v historickom centre a ak mal byť plážový, tak potom o pár kilometrov ďalej popri ceste na letisko, kde majú iné siete pekné rezortné hotely. Alexia sám o sebe nie je zlý hotel, prešiel kompletnou rekonštrukciou, ale lokalitou je to ťažký podpriemer v porovnaní s tým, čo ostrov ponúka.

0 Citovat

Je prosím ještě možnost někde zaplatit to IBIS členství s tím, že zároveň dostanu Accor Gold?

0 Citovat

Už ne. Před pár dny jsem psal na support.

0 Citovat

Obdržal niekto podobný mail? Neviem teda prečo mi to poslali, aj keď som Gold a poslali mi fasttrack Silver na Gold 🤷🏻‍♂️ nejaký fasttrack na Platinum náhodou?


ebb865c1-a1d8-4c80-8e51-52b9c111556f.jpeg

0 Citovat

A máš ten Gold díky Ibis kartě? Pak by to mohlo souviset s tou změnou, kdy nově už si zaplacením Ibisu můžeš zajistit jen Silver a na Gold potřebuješ buď noci nebo body. Tuším, že slibovali automaticky 10 statusových nocí stávajícím držitelům. A tobě by teď přidali další, takže bys na ten Gold asi brzy dosáhl i tak. Ale to jen fabuluji, mně takový mail (zatím) nedorazil.

0 Citovat

Accor má akciu 25 % zľava plus raňajky zdarma do konca augusta na vybrané hotely hlavne v Európe. Navyše flexi a poväčšinou dizajnové kúsky. Niekoľko pekných lifestylových hotelov v Paríži s cenovkou od 100 eur za noc za dvoch s raňajkmi, dokonca aj cez letné víkendy. Za mňa veľmi dobrá akcia. Viac info tu:

https://all.accor.com/loyalty-pr...e.en.shtml

0 Citovat

Tak teoreticky stačí koupit obě karty a člověk má Gold taky https://all.accor.com/loyalty-pr...x.en.shtml

0 Citovat

jen trochu rozdíl - oproti 60 euro minule, tak 300! to už chce hodně přemýšlet jestli se to vyplatí.. (ale někomu určitě...)

0