Rodina na cestě

Le Crans Hotel & Spa: místo, kde si zimu 100% užijete

4 komentáře
2017-08-17T10:54:22+02:00

V srdci švýcarských Alp vystavené ohromující přírodní kráse.. Tak začíná úvod k tomuto luxusnímu hotelu ve švýcarském zimním středisku Le Crans Montana. Pojďme se na chvíli projít 5* luxusem, za který bychom si jinak museli sáhnout hluboko do kapsy.

Hotel Le Crans se nachází na samotném vrcholu lyžařského střediska. Výhled z hotelu je ohromující. Vychutnat si ho můžete v každém z 15 pokojů - všechny totiž disponují soukromou terasou.

Každý z 8 apartmánů a 7 pokojů vás přenese do jiného koutu světa - jsou tématicky laděné dle nejznámějších pohoří. Dekorace si tak pohrává s detaily na téma Kilimandžára, Atlasu, Uralu, Mount Everestu či Dolomit.

V pokoji je samozřejmostí vlastní krb a menší fontána, která je plněna vodou z místních horských pramenů. Vířivku si můžete dopřát privátní ve svém pokoji nebo venkovní s nádherným výhledem na vrcholky Alp.

Jakmile vám po celodenním lyžování vyhládne, připravte se na opravdový kulinářský zážitek. K francouzské kuchyni samozřejmě nechybí výběr těch nejlahodnějších vín.

Navnadil-li vás příspěvek natolik, že byste si rádi vyzkoušeli tento luxus naživo, připravte si na noc se snídaní přes 12 tisíc korun. Problémem však může být dostupnost, neboť tento hotel mívá obsazenou kapacitu i na rok dopředu, a to i v ty méně exponované termíny.

Avatar uživatele
naposledy aktualizováno 17. 08. 2017

4 komentáře

Žádná otázka není hloupá ani špatná. Pokud známe odpověď, rádi se o ni podělíme.