Ukrajinská vlajka ve tmě

Rezervujte si Airbnb na Ukrajině a cestu neplánujte

3 komentáře
2022-03-06T11:03:43+01:00

Dnes ráno jsem četl článek na CNN o tom, jak lidé po celém světě rezervují soukromé ubytování na Ukrajině i přesto, že cestu do země z logických důvodů neplánují a plánovat ani nemohou. Jedná se o přímou finanční, ale i morální pomoc pro místní obyvatele. Jdete do toho taky?

Čtěte dále...

Rychlá a přímá pomoc konkrétním lidem

Airbnb vyplácí hostitelům peníze do několika hodin od check-inu. Konkrétně do 24 hodin je uvolněna platba z Airbnb a během několika hodin / dní ji obdrží hostitel. Je to tak ta nejrychlejší a nejvíc přímá finanční pomoc konkrétním lidem.

Dnes je však Airbnb plné agentur. Proto, abyste pomohli konkrétnímu člověku, si vždy rozklikněte jeho profilovou fotku a zjistíte, o kolik nemovitostí se stará. Pokud je to jen jedna, směle do toho.

Pozor také na podvody. Je důležité, aby profil existoval nějakou dobu a nejlépe měl ověřenou totožnost a pár hodnocení - zjistíte také v profilu.

Přidejte vzkaz

To nejdůležitější nakonec. Dejte místním vědět, že v tom nejsou úplně sami. Přidejte pár slov a podpořte ukrajinský národ.

Níže se můžete podívat na mou dnešní rezervaci, kdy se hostitelka rozhodla využít 80 % peněz pro dobrovolníky, zvířecí útulky a zoo. Zbytek peněz plánuje využít pro sebe a svou rodinu.

Mnoho z hostitelů má již automatizované odpovědi z důvodu, že kdykoliv se mohou ocitnout bez internetu a elektřiny.

Airbnb ruší poplatky

U všech ubytování na Ukrajině společnost Airbnb zrušila servisní poplatky. Celková suma, kterou zaplatíte, půjde dotyčnému hostiteli.

💙💛

Avatar uživatele
naposledy aktualizováno 06. 03. 2022

3 komentáře

Žádná otázka není hloupá ani špatná. Pokud známe odpověď, rádi se o ni podělíme.