Příspěvky uživatele Sub - Bohouš Kubart

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Já vím že už me to staré, jen kdyby to někdo četl v budoucnu…

Já. Yl moc spokojený na Isla Mujeres (Cancun). Ale bacha. Jen hlavní město!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mar napsal(a):




Mě Student agency poslala, že voucher je nepřenosný, tj je na konkrétní jména a je nutné jej proleťet do roku od vydání. Sám to můžeš nějak rozumně proletět poměrně snadno, ale co skupina? Navíc jsi vázaný na konkrétní leteckou společnost a její trasy.

Voucher musíš do jednoho roku finančně zlikvidovat - to znamená koupit jinou letenku. Na někdy, třeba za rok. Ale voucher jsi do roka využil.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

před časem se tu někdo ptal na LATAM. Ti pochopitelně nabízí voucer, ale ani se nijak zvlášť nebrání refundu. Komunikace? - tak za 3 dny odpoví


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

erko14 napsal(a):


Ahoj, chci se zeptat. Kam píšeš na KLM? Úplně mě vytáčí, že nemají normální email, ale pouze sociální sítě na který mi odpovídá robot... A bez mé žádosti mi přišlo do emailu, že zašlou voucher...

ted nevim jestli jsou to stránky KLM nebo AF (ale to je v podstatě fuk), mají Whatsup. A tam celkem fungují

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Andrea_Pernik napsal(a):

Tak KLM sa stale cuka a husti do mna ten voucher. Za normalnych okolnosti by mi vraj vratili peniaze, ale teraz su to vraj exceptional circumstances. Takze ja asi pojdem von niekoho okradnut a vyhovorim sa, ze to boli exceptional circumstances. Pisala som do Air Bank o chargeback a ti mi dneska odpisali, ze poziadaju o reklamaciu polovice ciastky, pretoze mi bol zruseny iba let tam. Takze som si velmi pomohla. Btw. let naspat je az na konci cervna.

cukaji se, cukaji, ale už se tak vehementně nebrání vrácení peněz jako zpočátku. Kdo zatlačí, dostane refund. Někdy... Jinak běžně voucher s roční platností a pokud jej člověk neproletí, vrátí peníze.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

[citace="ludmila.velartova"]


Zdravím všechny cestovatele, neví někdo, proč z portálu Kralovna. cz nikdo neodpovídá na maily ani nebere telefon ? To samé Student Agency. Nikde jsem se nedočetla, jestli třeba už nezkrachovali nebo tak. Máme letenky na 23.04, od Qataru.  Moc děkuji za pomoc Ludmila


královna i SA posílají mail 3-7 dnů před odletem a pak komunikují

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

někdo tu nedávno chtěl mail na LATAM: support@casounico.zendesk.com

u letenek do 31.5. tam funguje přebukování zdarma nebo voucher do konce roku. Mají uzemněno 80% letadel

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

přehled leteckých společností, které umožní zdarma změnu letenky:

https://www.lonelyplanet.com/art...ihTVM-UXWg

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Teď něco ktématu (bylo by dobré, kdyby tohle správce někde sumarizoval a upgradoval....):


Air France a KLM:

ZDARMA (u letenek začínajících č. 074) min. do 48 hodin před odletem

Změňte data cesty; (podle knihovací třídy s doplatkem)

Změňte svůj cíl nebo;

Vyžádejte si voucher


Důrazně doporučujeme využít tuto možnost samoobsluhy na stránkách KLM, čekací doby v zákaznickém kontaktním centru KLM jsou dlouhé.

**********

ČSA a Smart Wings

ZDARMA

u všech stávajících a nových individuálních rezervací provedených do 31. 3. 2020 s datem letu až do 30. 6. 2020 umožníme první změnu termínu zdarma, pokud


máte platnou rezervaci nebo rezervaci provedete do 31. 3. 2020 (včetně)

let je plánován v období od 13. 3. do 30. 6. 2020 (včetně)

nově vybraný let se uskuteční nejpozději 31. 12. 2020

let je operován společností Smartwings nebo České aerolinie

o ni požádáte více než 24 hodin před plánovaným odletem

Změny ve vaší rezervaci provádějte pouze u prodejce, u kterého jste letenku koupili!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Důležitá stránka pro ty, kteří jsou na cestách, nebo se přeci jen někam chystají - popisuje aktuální restrikce všech států světa:

https://www.iatatravelcentre.com...226297.htm

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

The question now is whether the world can take lessons from China’s apparent success—and whether the massive lockdowns and electronic surveillance measures imposed by an authoritarian government would work in other countries.


Tak tohle je slušnšj vítr do plachet Velkýmu bratrovi... To se jim bude krásně argumentovat až nám budou tlačit čipy pod kůži!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

KONEC

někteří tomu stále nevěří....


snimek-obrazovky-2019-11-12-v-23-32-29.png

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

V principu jde o to, aby ve státě kde jste na návštěvě, poznali co můžete řídit. Z českého řidičáku to pozná jen Čech. Někde se taky píše: je nutný mezinárodní řidičák, nebo úřední překlad. Což by mělo stačit. Pak ovšem nechápu platnost MŘP 1 rok... V USA ho po mě nikdo nikdy nechtěl, ale samozřejmě náhoda je blbec a nedají vám auto!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tvoje chyba že ses nechal ukecat...pojištění jsi měl, tak co. Ted zbývá to jen reklamovat u Rentalcars. Měli by být schopni ti vrátit to pojistné které jsi zaplatil u nich. Jinak s Rentalscar mám jen dobré zkušenosti, i tel. operátoři jsou vstřícní. Měl jsem relativně dost reklamací, ale to bylo zaviněno vždy místní půjčovnou. Prakticky vždycky mi peníze vrátili a ještě jsem dostal slevu na příští výpůjčku. Tenhle příklad je chybou Goldcaru. Být Rentalcars, ukončím spolupráci. Dělají jim jen ostudu

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ještě ke včerejší odpovědi Marině:

15 USD (nebo 10%) je stejná sleva, či kampaň chce-li někdo, a může být využita jednou v životě. K ní běžně využívám další typ slevy, kterými se tu hemží - jako 25 E, 40 USD atd. , které mohou být využity současně s těmi 15 USD, a to každý rok 1x. Zřejmě je to jejich bordelem, ale dostávám běžně proplaceno 25 USD a 40 CAD a tak podobně. to by asi fakt být nemělo, ale už několikrát mi to prošlo. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

stále to samé...nikdo nečte. To co je popsané výše se týká JEN odměn 15 USD. Pak jsou jiné akce a na ty platí toto - cituji:

* Booking.com uzná odměnu pouze za jednu rezervaci splňující nároky na odměnu na účastníka a kampaň. Účastníci mohou získat odměnu maximálně ze 3 kampaní za rok, včetně doporučujícího programu. Účastníci mohou získat odměnu v maximální hodnotě 1000 € za rok.

ještě raději doplním: sleva 25 E, 30 USD, 40 AUD, 50PLN atd je pořád jedna a tatáž "kampaň", (která se jmenuje pozvání) takže vám ji uznají jen jedenkrát za rok. Ale protože v tom mají bordel, je možné že se toho povede víc...


za poslední rok nám uznali v partě slevy za hodně velký peníze - nebudu radši řikat zač, protože byste byli nasr..štvaný, ale fakt to funguje. Největší sleva byla 75 E. To už asi nedávaj....


a teď něco lepšího, co se zřejmě (snad?) do kampaní nepočítá:

sleva 30% přes odkaz: https://www.tipli.cz/p/496337

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

díky za slevy

ale bacha! Domnívám se že sleva 25EUR je totožná s 40CAD a dost pravděpodobně typově i s 25 USD - takže vám všechny nejspíš neuznají...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

kobracek napsal(a):

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s těmi slevami. Znamená, že pokud chci slevu využít vícekrát, tak musím mít více platebních karet a více účtů? Nebo na jednu kartu lze zaslat více odměn? Jak to funguje prosím? 

To je pořád dokola - kdyby si alespoň někdo přečetl podmínky:
V KALENDÁŘNÍM ROCE MŮŽEŠ DOSTAT 3 RŮZNÉ SLEVY (tedy ne 3 stejné!!!) - na jeden účet. ČÁSTKA ZA UBYTOVÁNÍ MUSÍ BÝT MIN. DVOJNÁSOBKEM SLEVY. Sleva 25 USD, 30 CAD, 30 AUD je jedna a tatáž sleva. Sleva 15/15 USD (ev. 15USD/10%) můžeš využít od kamaráda jednou, 10 kamarádů ale tvojí 10x. Chytrému napověz: Franta Vomáčka se jmenuju já, můj syn, otec i děda. Všichni bydlíme ve stejnym baráku, ale každý máme svůj účet a jinou kreditku a jiný mail. Navíc musíte mít zaškrnutou kartu v účtu na cashback.

Pokud někdo dostane víc slev, je to bordel Bookingcomu a může bejt rád...

Tady je link na momentálně nejvyšší slevu 40 CADhttps://travelfree.info/booking-...tel-spend/

případně 15 USD ode mne:  https://www.booking.com/s/18_6/bohum026

Bookingcom vyhlašuje slevy stále, ale nepravidelně a moc se s nima nechlubí. Největší byla v létě 75 Euro (!)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Leoš Literák napsal(a):

Měním účet u ČSOB a bude třeba předělat kreditku, takže jsem se koukal na alternativy stávající MC World, na níž je teď dobrý už jen 1% cashback. Studoval jsem i Unicredit Miles and More Gold - na první pohled je zajímavá. Jedna míle za 20 kč. Pak jsem se ale kouknul na kalkulátor mílí a PRG - NY bych potřeboval 30 tisíc mílí za jeden směr v Economy.

ale za 50000 letíš na Seyschely... (a to bez dalších poplatků)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

hugonovak napsal(a):

Máte niekto funkčné odkazy na zľavu 40 a 80USD? Odkaz na 40USD http://www.booking.com/club40 a odkaz na 75 USD http://ix.sk/gXTcF sú nefunkčné (včera ešte fungovali). Odkaz na 25USD z 50 USDhttps://travelfree.info/booking-...tel-spend/ je ešte funkčný. Rovnako sú ešte funčné odkazy na 10% z príspevkov v tomto fóre.

asi nějaká chybka v systému - fungují stále!!!

1
Citovat Zobrazit ve vláknu

kopecky napsal(a):

Ještě mě napadá jedna věc - jak se staví Booking.com k rezervacím přes několik 15 USD linků na jeden účet? Osobně předpokládám, že na jeden účet lze využít jen jeden referral. Nebo se mýlím?

ano - na jeden účet lze čerpat jen jednou. Ale předpokládám, že k tomu pak zase jednou 10% sleva, pak jednou 25 USD, jednou 75E atd...

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

k vícenásobným účtům: předpokládám že účet na stejné jméno ale různé karty nikdo řešit nebude, ani se nebude zajímat o IP

konec konců jako já se jmenuje můj otec i syn, používáme stejný počítač a bydlíme spolu, tak co?...

- jinak o stránku vzad mám odkaz na 15$, kdyby mi chtěl někdo pomoct - doufám že jsem poradil dobře!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

na slevu 75E funguje stále: http://ix.sk/gXTcF

ale už nemám funkřní 40$/80$ - nemáte někdo platný odkaz?

je ale nová akce za rezervaci 50$ 25$ zpět: https://travelfree.info/booking-...tel-spend/

další sleva je na U-šetřete (kdo má UniCredit) a to 4% bez omezení přes jejich odkaz

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

kdo by potřeboval 10% slevu, zde je: https://www.booking.com/s/18_6/bohum026

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

taky dávám všanc vaši slevu 10%: https://www.booking.com/s/11_6/b0kuba60

fakt to funguje, pořád ještě 40 $ i 75 E zpátky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu