Témata uživatele Evaina

Témata uživatele Evaina

Téma Poslední reakce
Ahoj, za dva dny odjíždíme na Sicílii.Máme auto od Interrent, když si rozkliknu deposit na car-scanner, ukazuje 800E, na stánkách pro Itálii 800E .A najednou koukám v mailu od car-scanner "Without these mandatory documents you cannot collect your car - Credit card in the name of the lead driver, with a large enough limit to cover the excess - EUR 1500.00 - Full driver's licence in the name of the lead driver - Voucher. Present a printed copy of your voucher at the desk when picking up your carPlease see your voucher for the full list of mandatory documents"Jak to, že je tam 1500e?Máme kreditku jen na 30000Kč a teď jsem z toho docela hotová, bo zítra ráno ve 4 odjíždíme.Tohle je na voucheru, který máme předložit na letištiDeposit And Credit Card InformationACCEPTED: American Express, MasterCard (not debit or prepaid), Visa (not debit or prepaid)A deposit amount of EUR 800.0 will be held against your credit card for the duration of the rental. Your deposit is a guarantee held in the event of damage/theft of the vehicle. This will be automatically released if there is no theft or damage during the rental period. Please note that this does not represent your total excess liability which can be found in the Insurance Coverage/ Excess liability section.Ale je tam takéNot Included Excess Liability (Excludes tax) EUR 1500.00You may be offered additional insurance at the car hire desk. This should be declined if you have already purchased Damage Refund Insurance or another excess insurance product. The credit card holder will still be required to leave a security deposit with the car rental company.Pojištění ale máme zařízené přímo přes car scanner od Axa.Takže jak?Děkuji vám za zkušenosti a rady!!!!!!!!!!! .
Interrent rozdíl v depositu, pomoc
Ve fóru Půjčení auta
19 odpovědí
Ahoj lidi, mám koupenou cestu Vídeň-Faro / Porto-Barcelona / Barcelona - Vídeň. Termín prosinec.Dnes jsem chtěla zarezervovat hotel a náhodou jsem si rozklikla let a Porto-Barcelona je zrušen. Žádná avizace mi nepřišla (mail, sms), náhradní let v tom termínu není.Velmi mě to překvapilo, protože to byla úplná náhoda, že jsem se na to dívala.1) to dělají často?2) je případně šance nějak vrátit zbylé lety? (pro zajímavost, asi těžko, když nemám letenku se stornem - zajímá mě to spíše do budoucna, co se dá dělat, pokud by se ten zrušený let nedal nikde najít za rozumnou cenu v přibližně tom termínu)Omlouvám se, ale nikdy se mi to ještě nestalo, tak mě to hodně překvapilo. .
Zrušení letu Ryanair - bez avizace
Ve fóru Letecké společnosti
10 odpovědí
Ahoj,chtěla bych se zeptat, zda má někdo z vás zkušenost o objednáváním hotelu/ubytování v zahraničí pro velkou skupinu.V tomto případě Francie. Děkuji vám .
ubytování pro skupiny
Ve fóru Vyhledávače hotelů
0 odpovědí
Ahoj,měla bych dotaz, jak je to s minerály v příručním zavazadle.Konkrétně s Ryanair z Itálie do Čech.Je nějaké omezení na vývoz kamenů? Nic jsem nenašla. Je problém s projitím přes security kvůli bezpečnosti Ryanair?Děkuji moc za vaše názory a zkušenosti. .
Kameny v příručním zavazadle
Ve fóru Letecké společnosti
10 odpovědí