Témata uživatele Toimas

Témata uživatele Toimas

Téma Poslední reakce
Ahoj prodám jedno balení Malarone s expirací 08-2020. Krabička je nepomačkaná včetně příbalového letáku. Předání v Praze nebo po dohodě pošlu poštou  .
Prodám antimalarika Malarone
Ve fóru Co se nevešlo
21 odpovědí
A je to tady - od včerejška je možné žádat o turistické e-visa a to včetně ČR a SR...https://www.fly4free.com/flight-...rist-visa/Zatím jsem to nikde jinde neověřoval... .
Saudská Arábie - turistické víza
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
111 odpovědí
Nemáte někdo zkušenosti z poslední doby (rok, dva) s vízama do Uzbekistánu? Letíme na začátku dubna tak si začínám zjišťovat informace  .
Víza Uzbekistán
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
4 odpovědi
Měli jsme letenky Kuba-Drážďany jsme přiletěli asi o 8 hodin později, tak jsem poslal žádost o kompenzaci na  buchungsinfo@eu.eurowings.com již 8/7 a dostal jsem jen automatickou odpoveď.Nevíte někdo jak je kontaktovat jinak a urychlit to? Na helplince mi více měně suše řekli, že aktuálně vyřízení kompenzace trvá cca 3 měsíce... .
Kompenzace Eurowings
Ve fóru Letecké společnosti
10 odpovědí
Snad to nebude dotaz který skončí v dementních dotazech :)Chci letět na Kubu a pohrávám si s myšlenkou zastavit se cestou v New Yorku nebo Miami. Už jsem si našel i nějaké kombinace atd, ale narazil jsem na omezení pro cestování mezi USA a Kubou (nepovolují lety turistům) viz:https://www.united.com/web/en-US.../cuba.aspxhttps://www.jetblue.com/flights/cuba/Chci se zeptat jestli někdo nemá nějakou zkušenost, připadně jak moc to v USA dodržují.... .
Letadlem z USA na Kubu
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
1 odpověď
Dneska jsem nějak náhodou narazil na https://genietraveler.com/ Nemá s tím někdo zkušenosti? Nebo co si o tom případně myslíte?Když jsem googlil našel jsem jen https://www.mappingmegan.com/how...vel-rates/ - řekl bych částečně reklamní článek... .
Genie Traveler
Ve fóru Vyhledávače letenek
2 odpovědi
Potřeboval bych najít pro kámoše co nejlevnější letenku z Vancouveru nebo Seattlu do Prahy, případně něco co se dá dojet busem... Nejhorší je, že to musí být mazi 20 - 30/12. Zatím i když zkoušim započitavat ceny busu tak se nedostanu pod cca 430 USD...Prosím, nepotřebuju slyšet, že je kravina v tuhle dobu letět... prostě mu nečekaně zrušili víza.... Jen chci zkusit jestli někdo nemá lepší nápady než já ;) .
YVR/SEA -> PRG jednosměrka přes vánoce
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi