Témata uživatele McLovin

Témata uživatele McLovin

Téma Poslední reakce
Zdravím. Chcel by som sa spýtať, ako je to teraz s návštevou Gibraltaru po zemi zo Španielska. Stačí občiansky alebo už treba pas? Myslím, že teraz od októbra už do UK treba pas, tak či to platí aj pre Gibraltar... Vďaka :)   .
Gibraltar stačí OP?
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
5 odpovědí
Condor predáva túto letenku ale iba jeden termín 15.4 :) Ja som to kúpil minulý týždeň ale z Frankfurtu za 150€. Škoda, že som nepočkal :(  //edit: ešte doplním, že 23.4 začína ramadán, takže dĺžku pobytu si plánujte podľa toho ;)  .
Praha - Maldivy 120€ jednosmerne
Ve fóru Tipy na levné letenky
13 odpovědí
Zdar. Nemáte niekto skúsenosti s prepravou bicykla letecky? Konkrétne by ma zaujímala trasa z Nového Zélandu alebo Austrálie do Európy. Budem letieť domov niekedy pred Vianocami a čo som pozeral letenky, tak si môžem vybrať China Airlines, Turkish Airlines alebo Air China. Neviete ako sa to pohybuje cenovo za bicykel pri spomenutých prepravcoch? Vopred díky za info  .
Preprava bicykla
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
4 odpovědi
Ahoj! Cestovka BUBO organizuje fotografickú súťaž, kde sa dá vyhrať letenka kamkoľvek do sveta. Môžete skúsiť šťastie ;) Ja som sa tiež zapojil a budem rád, za každý váš hlas ak sa vám moja fotografia páči. Nedávno som sa vrátil z Ománu, kde som nesmel vynechať návštevu neskutočného kaňonu Al Nakhr a fotku odtiaľ som zapojil do súťaže. Tak som zvedavý aká silná je táto komunita cestovateľov a či mi pomôžete dostať sa aspoň to užšieho finále. Vopred veľmi pekne ďakujem za každý hlas :)https://bubo.sk/competition/detail?id=2030PS: Nikde som akosi nenašiel pravidlá fóra, tak ak je takýto príspevok proti pravidlám, kľudne ho vymažte. .
Foto soutěž: letenka zadarmo kamkoľvek do sveta
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Zdar :) Nechystáte sa niekto do Ománu? Budem tam celý október a rád sa s niekým dohodnem na spoločnom cestovaní. Či už na pár dní alebo týždeň aj viac... Mám 29 a chcem to poňať čo najviac lowcost, aj keď viem, že v Ománe najmä ubytko nie je lacné. Rozmýšľam teda, že zoberiem aj stan. Spolucestovateľa hľadám aj preto, aby sme ušetrili na prípadnom prenajatí auta :) Takže ak má niekto podobný plán, kľudne napíšte ;) .
Omán - Október 2017
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí
Zdar. Chcel by som sa spýtať, či niekto z vás nemá Eurowings Visa alebo MasterCard platobnú kartu. Bookujem si totiž jednu letenku aj s bicyklom a ak by som to zaplatil tou ich kartou, tak budem mať prepravu bicykla zadarmo. Inak si účtujú až 170€. Poslal by som na účet peniaze za letenku + 50€ naviac za pomoc  .
50€ pre majiteľa Eurowings Visa alebo MasterCard
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
6 odpovědí
Zdar. Existuje nejaký web ako je tento ale pre odlety z Austrálie alebo Nového Zélandu? Hľadal som ale nič som nenašiel  .
Akčné letenky z Austrálie/Nového Zélandu
Ve fóru Tipy na levné letenky
6 odpovědí
Zdar. V decembri letím domov z Nového Zélandu a práve som našiel výhodnú letenku AKL-CDG za 566€, takže by som ešte potreboval niečo lacné z Paríža domov ale aj s bicyklom. Prílet do Paríža je 21 Dec 16, 7:15 AM. Ako to je vlastne s bicyklom, dopláca sa alebo je to v cene? Ďakujem. .
Paríž -> SVK/CZE/AUT aj s bicyklom
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Zdar. Nechystá sa niekto na safari do Tanzánie? Serengeti, Ngorongoro kráter... Ak by sa chcel niekto pridať, tak letenky mám kúpené na termín 24-31.január 2017. Hneď z Afriky potom letím do Indie a mám v pláne cestovať do Thajska 10 týždňov a parťák by tiež nebol odveci  .
Tanzánia - Január 2017
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí
Zdravím vás  .
Na Nový Zéland
Ve fóru Hledám letenku
11 odpovědí
Ahojte Naspäť, keďže lístok na mužské finále už ťažko zoženiem, pôjdem 1.februára už bez nejakej zastávky... Ešte som si nikdy letenky nekupoval, tak poprosím o pomoc kde zoženiem najlacnejšie  .
Australian Open 2015
Ve fóru Hledám letenku
4 odpovědi