Zdravím. Chcel by som sa spýtať, ako je to teraz s návštevou Gibraltaru po zemi zo Španielska. Stačí občiansky alebo už treba pas? Myslím, že teraz od októbra už do UK treba pas, tak či to platí aj pre Gibraltar... Vďaka :)   .

Gibraltar stačí OP?

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

5 reakcí

Zdravím. Chcel by som sa spýtať, ako je to teraz s návštevou Gibraltaru po zemi zo Španielska. Stačí občiansky alebo už treba pas? Myslím, že teraz od októbra už do UK treba pas, tak či to platí aj pre Gibraltar... Vďaka :) 

0

Staci OP, otestovane teraz v nedelu 10.10.

0 Citovat

Staci OP. 

0 Citovat

My sme isli na pas pred tyzdnom. Ale staci aj OP.

0 Citovat

Zdravím, nevíte někdo, jak to nyní vypadá na hranicích Španělsko - Gibraltar? Jsou dlouhé čekací fronty na projetí autem? A jak s parkováním? Chystáme se na konci ledna s dvouletým prckem a je pro nás jednodušší jet autem než přecházet hranice a jezdit autobusem. Chystáme se k majáku, kde je velké dětské hřiště a do botanické zahrady. Díky za info. Nechtěla jsem zakládat nové vlákno, proto píši sem. 

0 Citovat

my sme boli koncom novembra (auto sme nechali v La Linea a isli pesi), no ziadne kolony na hranici sme nevideli, ani cestou tam ani spat. zopar aut.  Pri botanickej zahrade/lanovke je velke parkovisko. Inak odporucam ak idete rentalom, tak zobrat male auto, tam ked zabludite v tych ulickach nahodou, tak velmi tesne :D

0
5 reakcí