Příspěvky uživatele kedar

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

no ty kráso! lidi za tu slevu i platěj?!:

https://aukro.cz/kredit-zdarma-n...6924163546

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Díky za všechny názory, zkusím se v tom postupně nějak prohrabat. Klidně pište dál.  Výlety lodí nebo jiné zatím neplánuju, uvidělo by se na místě.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Chtěli bysme poprvé vyrazit do Egypta (asi Marsa Alam) hlavně kvůli fajn šnorchlování. Asi vyjímečně přes nějakou CK. Můžete mi, prosím, doporučit nejlepší oblast na kterou se zaměřit při výběru ubytka? Na sever od letiště nebo na jih? Případně nějaké konkrétní místo?


díky

0
Zobrazit ve vláknu

sleva 10% z ceny ubytování:

https://www.booking.com/s/34_6/rsfilm83

díky
0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pardubické letiště se připravuje na výluku a hledá prostor, kde by mohly letecké společnosti po dobu odstávky, která má přijít v říjnu a listopadu, přistávat. Jednou z možností je letiště v Hradci Králové.

Zdroj: https://pardubicky.denik.cz/zpra...80216.html

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

my si ten telefon prostě předali a bylo to taky OK

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Taky jsem to jednou řešil u nějaké aerolinky v Asii. Kupoval jsem hodně dopředu. Zadal jsem číslo starýho pasu, upravil expiraci tak, aby to pustilo dál ke koupi a po nějakým čase, když jsem už měl pas nový, tak napsal mail se změnou údajů o pase a bez problémů to přepsali. (tuším, že to bylo u TigerAir - asi)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

@indierock: můžeš tam vstoupit vícekrát

"... umožňuje vstup a pobyt na území Ukrajiny bez víza v délce maximálně 90 dnů během jakéhokoliv 180 denního období. ... "

info zde: https://www.mzv.cz/jnp/cz/encykl.../visa.html

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

jj, té nefunkčnosti easyjetu, už možná i pár týdnů, je velká škoda.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

další rezervace zrušeny, tak mám opět volné sloty na 10% slevu:

https://www.booking.com/s/34_6/rsfilm83

děkuji za využití ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

používám prohlížeč Vivaldi a je pravdou, že jsem ho nedávno taky aktualizoval. Teď jsem to zkusil v IE a tam ceny už vidím. Dík za info

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

tak na tabletu už to vidím taky (předtím jsem nezkoušel) , na PC a na mobilu stále nic. Vše pod jednou wifinou.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Kryštof Hájek napsal(a):

Dneska měl web FR nějaké výpadky, já už zase normálně časy i ceny na PED-ALC vidím ;)

u mě stále všechny termíny: 0,-Kč (teď jsem to zkoušel)


stazeny-soubor.png

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdar, od včerejška zmizely ceny na trace PED-ALC. Nemáte nejaký info, co se děje? Snad to nezrušili dřív, než jsem stačil koupit? V android apce ta trase není vůbec.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

nastala nějaká epidemie rušení pobytů :) . Jan, Nikola a Michal své pobyty zrušili, a status rezervace Pavla se už několikátý den ověřuje :) . Tak můžete rezervovat i nadále se slevou 10% z celkové ceny přes tento referal, díky:

https://www.booking.com/s/34_6/rsv0em93

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ještě existuje služba "cash advance". (zkušenosti ale nemám)

https://www.mesec.cz/clanky/cash...jen-kartu/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Krystof napsal(a):

@ejkie

Jj o té možnosti vím, ale jako majitele telefonu s Windows 10 se mně to netýká.....není app ;-)

Viděl jsem na Ibize holku s mobilem a v něm né QR kod z apky, ale stažený PDFko, který se běžně tiskne v papírový podobě, a pustili ji v pohodě.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já měl přes Ryanair auto před měsícem ve Španělsku (CENTAURO). Full pojištění přes web Ryanairu vyšlo na 5 dní na 41€ (zajišťuje AXA) , na místě pak Centauro nabízel za 100€. Jiné zkušenosti nemám, žádný problém jsem neřešil. Vlastně jo. Neměli pro mě mnou rezervovaný malý auto, tak nabízeli upgrade na větší a silnější vůz za 30€. Odmítl jsem, tak mě to větší dali grátis (fungl nový Peugeot 308 SW).

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

btw: k tomu cestování s dítětem: viz VPP článek 6.2. ( https://www.ryanair.com/cz/cs/uz...-prepravy3 )

"Pokud cestujete s malými dětmi a rozhodli jste se sedadlo nevybrat a nezakoupit a byla vám přidělena sedadla, která nejsou u sebe, kontaktujte prosím naše telefonické centrum a my se vám pokusíme pomoci. Případně klikněte sem a prostřednictvím online chatu se spojte s naším zástupcem."

Jak to funguje ale prakticky netuším.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Na let MXP-SVQ jsem dělal check-in pro 2 osoby asi 20 hodin před odletem, když bylo neodbaveno posledních 30 lidí. Na webu už 14 dní předtím psali "vyprodáno". Takových 50% míst bylo blokováno (tudíž zaplaceno) těsně před spuštěním odbavení grátis (4 dny před odletem). Koukal jsem na to každou chvilku. První se začaly doplňovat nesystematicky řady B a E. Komplet řady kromě místa 2B. Občas se k tomu přidala nějaká sousední sedačka u okna nebo v uličce (asi dokoupena pro spolucestujícího). Pak se letadlo začalo plnit dost chaoticky, ale v drtivé většině mezi řadami 6 až 28. Posledních 30 volných míst se nacházelo právě v řadách 1 až 5, 29 až 33 a 4 místa byla u exitu (3x okno a 1x ulička, v každé trojce po jednom). Nám systém přiřadil 3C a 4C. Takže relativně gud. Přičemž stále byla volná jediná trojka 2ABC. Žádná jiná 2 místa vedle sebe nebyla. Dál už jsem to nesledoval. V letadle pak bylo pár jedinců, kteří si měnili místa, ale čekal jsem daleko větší škatulata. Nakonec bylo volný asi jen jedno jediný místečko v celým éru (možná někdo nestihl let :) ) a to shodou okolností u mě na 3B, takže si pak partnerka přisedla :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak www.ryanair.com opět funkční. :) Po 4 dnech výpadku. Nevím proč, nevím jak, nic jsem nepřenastavoval, nečistil jinak než běžně. Vysvětlení asi nezjistím.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Rozhodně se soudit nehodlám. Web Ryanairu mi nejde od včerejška. Mazání historie a cookies mám nastavený s každým zavřením prohlížeče (registry ne) - takže denně. Jedu doma přes wi-fi na jedné IP celkem 4 PC, 2 tablety, 4 telefony a televize. Android apka v telefonu i na tabletu je funkční, ale přes prohlížeč se na www.ryanair.com nedostanu ani z jednoho přístroje. V práci bylo dnes vše OK, stejně tak před chvílí u souseda, který má stejnýho poskytovatele jako já (HKfree.org) a signál chytá ze stejnýho vysílače jako já. Odkaz od TONICa https://m.ryanair.com/ funguje sqěle :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

funguje, dík

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

zdar, nepamatujete si někdo link na tu starou verzi webu Ryanairu? Nějak se mi na ten ofic web nedaří od včerejška připojit. Mám takovej dojem, že mě odstřihli, protože jsem doma poslední dobou prakticky denně sledoval vývoj cen a obsazenost jedné trasy v jeden termín a nic nekoupil. V práci to šlo bez problémů, ale doma zase nic. Myslím, že mám BAN na IP (dokázat to ale nemůžu). Potřeboval bych udělat check-in a přes apku v mobilu se mi moc nechce. dík

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak jsem ti to prubnul. Mám koupený OW let PRG-MXP přes Tripstu, nejlevnější tarif bez zavazadla. Když se přihlásím do rezervace na stránkách ČSA, tak dokoupit zavazadlo lze. Cena 25€/osobu (případně 50€ za 32kg)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu