Témata uživatele panda

Témata uživatele panda

Téma Poslední reakce
Ahoj, Prodam voucher, resp. uz jizdenky na libovolnou (krome Poznana a Berlina) zpatecni cestu z Lux Express. Voucher plati este jen nekolik dni, ja ne mam casu ho vyuzit - plati ale na cesty az po 31. brezna. http://www.luxexpress.eu Destinace z Prahy nebo Brna ( Polsko a Vilnius/Kaunas bez prestupu): -Minsk -Krakov Varsava Kielce Suwalki Jõhvi Kohtla-järve Järve Narva Pärnu Rakvere Sillamäe Tallinn Tartu Valga Võru Luhamaa Kuressaare Haapsalu Riga Kaunas Panevėžys Šiauliai Tauragė Vilnius Gvardeisk Kingisepp Sovetsk St.Peterburg -MOSKVA taky!!!!! Helsinki Kotka Vaalimaa Budapest Vienna Bratislava Donovaly Pokud stale mate nejake otazky - staci poslat zpravu lebo napsat zde. .
Když už nekteři chci zustat v ČR, tak proč nevyrazit nekam do vnitra, třeba pak okoli Plzňe?  Arriva do konce června nabizi od ponděli fixni cenu 12 korun za jizdu - kamkoliv v ramci jedne linky/cesty :)  .
Plzensky kraj - kamkoliv za 12 Kc.
Ve fóru Autobusová doprava
0 odpovědí
Chcete cestovat levne? Urciteeee ;)Za registraci v BONUS klube Ecolines, ihned obdrzite slevu 90% na jizdenky z Ukrainy do Prahy. Lvov - Praha lze pak objednat za ~3€, dalsi mesta za ~1€ navic.Cesty: do 19.03.Jak vyuzit slevu?Prihlasit se na svoj ucet u EcolinesuZvolit libovolnu jizdenku smerem DO Prahy a prijezdem pred 19.03.Zvolit svoji (oblibene) sedadlo a dolu stisknkout "loyality"/"log in"a zvolit pozadanu slevu (-90%).A zaplatit.A mate jizdenky  :)Krasnu cestu Vam prajim!P.S. Pokud nevite kteru cestu nebo jak najlevnej dojit smerem TAM - skousim odpovidet na otazky :) .
Ryanair ma nejaku chybu nebo cilovu akci a... letenky z Fara (Portugalsko) do ruznych destinacii na dubnove lety prodaji za .... celekm 1€!!! Dostupne jsou ale pouze jednosmerky z, nikoliv tam a zpet :/Doporucuji rychle nakupovat, za okamzik budou pryc :P .
Letenky z Faro za... €!
Ve fóru Tipy na levné letenky
4 odpovědi
Megabus ma v prodeji jizdenky od 1€ na konecne dni brezna - je dal mozne koupit jizdenku Evropa - UK nebo Barcelona za jen 1 €. .
Megabus - nové zahájení prodeje
Ve fóru Autobusová doprava
18 odpovědí
Ahojte,dnes do konce dna trva vyprodej u Vuelingu :) Prime lety tam a zpet lze najit za 59,98 eur co je asi 1500 Kc. jednosmerni pak za 750 Kc. Zimni Svycarsko je nadherni... a drahy jak vzdy :D ale na 1-2 denni vylet vzdycky je smysl tam letet ;)Dostupne obdobi: 1.10 - 31.03.2019www.vueling.comSpolocnost mozem jen doporucit, neni jako obvykle low-costy W6 nebo FR. Ja treba na letu prave z ZRH nasel sem zasuvky pod sedadlem :D A stevardi taky hezci .
Curych za 750 Kč jednosměrná letenka (zima 2018/19)
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Finsky Onnibus spoustil dnes dalsi varku jizdenek v obdobi 28.05. - 12.08. Tentokrat cesty pres cele Finsko su dostupne asi ne od 1€ ale... od 50 centov!!!!! Nutne je jen zadat kod SUMMER Doporucuji linku F8, z ktere je nadherni vyhlid a treba v Tornio (prestup v Oulu) lze pesky nalezt se v Svedsku :) .
Onnibus
Ve fóru Autobusová doprava
1 odpověď
Slevu lže uplatnit na vždy jizdenky koupene v červnu, na kdykoliv Cena: 14 euro nebo 380 korun, tak nakup se vyplati při koupe jizdenek nad 28 eur, sleva plati na košik. V připade akci na jizdne 9.99 eur za usek, možne cestovani za 135 kč/4,99 eur do Vidňa, Amsterdamu, Milanu, Svycarska, Německa. Přiklady použiti slevy od Vratislava a Prahy: .
Nabizim -50% slevu na Flixbus
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
37 odpovědí
A&O zpoustil dnes vsechny svoji mista (tak rovnako soukromne pokoji jak i spolocne) za cenu 48 Kc/50Kc noc a osoba. Nabidka plati do vyprodani resp. do 8 prosince. A to pre vsechny mesta:-Benatky!!!-Amsterdam!!!-Kodan!!!-Salcburk!!!-Graza cele Nemeckoa taky urcite pre dva jejich ho(s)tely v Praze. .
A&O vsechny druhy ubytovani za 2€/os. - jen 18.-24.12.
Ve fóru Tipy na ubytování
10 odpovědí
Vyprodej letenek u Ryanairu pokracuje dal, a spolu taky zajimavsi destinace! Spousta letenek v lednove utery a stredy, ale ne jen! Nejepsi co jsem nasel: Mata z Vratislavi za 19 pln (pouze smerem tam) - je uz ale pryc :/ a nekolik letenek v 1.1. smerem z Londynu do celeho Polska.Doporucil bych nakupovat nez cokoliv cakat, letenky v tejto cene urcite su obmezene poctem kusov.Samozrejme z Prahy, Ostravy a Bratislavy taky najdete letenky za 5€, jejich pocet a destinace neni az tak velkej :/ .
Ryanair: 5€/£ letenky na lety v lednu - TAKY 1.1.!!!
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď
Dobry vecer vsem! Sem tu novy, ale... neco mam pre Vas: nekolik akci platnych ted: 1. Slovenske zeleznice a akcia jizdenky zdarma do konca februara - plati jen na IC vlaky na trat Bratislava - Zilina - L. Mikulas - Poprad - Kosice/(Humenne) Musite jen vyplnit registracny formular dostupny na panelu usera (po prihlasenu). A za vse jizdy do februara, bude nabity vam kredit na dalsi cesty od brezna. 2. Polskibus.com a jizdenky do 25 kvetenca - hledajte z Prahy do Varsavy, je dal moc jizdenek za 15-20-30 zlutych. 3. Taliansky pruvodca Eurolines a Sena (je jedno) ma aktualne jizdenky ne jen na trat Milan - Rim za 1€. Ale musite pouzivat lowcost kalendar do hledana. 4. To uz bylo na forum, ale musim dodat: onebus a jizdenky do -75% slevu - je nutne pouzit kod (-50%), ten plati aj na akciu pro vse do -50% co daje nam razem do -75%! Najlevnejse jizdenky od 7€! Tak dobre jutro vsem! .
Akce a slevy dnes
Ve fóru Co se nevešlo
2 odpovědi
Ne sdilam tady, preto ze pozdej dochazaji k mne ruzne pomluvy... Kazdopadne kod je universalni, takhle poplatku ne chci. Pokud mate zajem - napiste v zprave. Plati az do dnes. .
Leo Express sleva -50% na jizdenky s Prahy a Vidne
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
13 odpovědí
Ahoj,prodam jizdenku Mnichov - Praha na Leo Express, odjezd 3 cervec v 14:10. Mozne nastupit taky na letusti a v Regensburku.Ne muzu jizdenky stornovat, pretoze k nakupu pouzil sem slevy.Pokud mate zajem, tak nyni napste tady. Prodam taky nekolik voucherov na libovolny trip s Leo zdarma za 380Kc .
Mnichov - Praha 3.06. 190 Kc Leo Express
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
0 odpovědí
Ahoj, Prodam voucher, resp. uz jizdenky na libovolnou zpatecni cestu z Lux Express. Voucher plati na cesty az po 31. brezna. http://www.luxexpress.eu Destinace: -Minsk Jõhvi Kohtla-järve Järve Narva Pärnu Rakvere Sillamäe Tallinn Tartu Valga Võru Luhamaa Kuressaare Haapsalu Riga Kaunas Panevėžys Šiauliai Tauragė Vilnius Gvardeisk Kingisepp Sovetsk St.Peterburg -MOSKVA taky!!!!! Helsinki Kotka Vaalimaa .
Prodám: Sleva na jízdenky s LUX Express
Ve fóru Slevové kupóny a vouchery
10 odpovědí
Pokud nekdo by chtel cestovat levne mezi Prahou a Brnem, nebo do Polska, tak sem zajimalo mne, ze jizdenky polskych spolocnosti jsou casto levnejsi nez ceske dopravce ponukaji. Tak prikladne prave ted polskibus nabizi jizdenky za 16 pln co je ~96 korun. Staci jen zadat slevovy kod KRAKOW, a vybrat libovolny spoj na trat Praha - Krakov, nebo Krakov - Praha (a na/vystupit samozrejme v Brne). Nabidka plati taky v useku Krakov -Brno - Viden co znamena ze cestu Praha - Brno - Viden jde udelat za 192 koruny. Lux Express nabizi taky trat Praha - Vilnius, pres Krakov - jizdenky jsou moc casto v nejake akce. Jizdne "od 31 pln" jde slevit klubovou kartou PINS (prvni rok garance 10% slevy, pozdej - kolik precestujes, tolik slevy - taky az 40% mozne). Dalsi akce, nejcastej fixni sleva = 19 pln za kus co je 115 korun. Pricemz v CR jde jen v smere Praha - Brno, pretoze Lux ne nabizi cest po uzemi CR, pouze mezinarodne. A uz uplne nejlepsi je pokud mame jizdenku na Polskibus za 2 zlate, (13 korun!!) - dostupne vzdy te prvni jizdenky v tuto cene. Prikladne Regio Jet nabizi usek Praha - Brno za 210 korun, s predplacenku za 165 nejlevnej. CD nabizi pre drzitele INkarty jizdne od ~160 korun, pre ostatni od 199 korun. Leo Express: :0 :0 :0  .
Brno - Praha (+Viden a Polsko)
Ve fóru Autobusová doprava
6 odpovědí
Celoevropska vyprodej, useky po cele Evrope (taky prikladne Gran Canaria z Britska) za 55 korun. Rezervace pouze dnes, lety pouze v listopadu. A este pokud chcete vlozit neco na vasi stranku, skvele by bolo, pokud uvedete taky, "informace o akce pridal panda /?diky?/ " a ne jen "clanek sepsal Dave". :/ .
Ryanair / 55Kc / v listopadu / nekolik usekov
Ve fóru Tipy na levné letenky
7 odpovědí
Neni nutne zadat kod, jednoduche az po 12:00 v ponedeli vsechni jizdenky budu slevnene o 50%. http://www.postbus.de .
Postbus.de
Ve fóru Autobusová doprava
0 odpovědí
https://www.youtube.com/watch?v=FCB0i1D1zY0 Te letenky do Londynu za 20 Kc to vaše?  .
Máte reklamu ;)
Ve fóru Co se nevešlo
1 odpověď
megabus pridal cisli jizdy pres Amsterdam dostupne od 1€: priklad jik mozete pouzit te eurovky: 8.6. Berlin 9.6. Köln 10.6. - 11.6./12.6. Antwerpen nebo Rotterdam 12.6./13.6 - 16.6./17.6. London 18.6. Amsterdam 19.6. Mnichov .
megabus eu: po Nemecku a do Amsterdamu od 1€ do 8.7.
Ve fóru Autobusová doprava
0 odpovědí
Megabus nabizil jizdenky mezi Glasgow a Edinburg za max. 3 £. Je dostupne moc jizdenek po 1£, aj na zitra. .
Megabus Glasgow Edinburg 1/2/3 £
Ve fóru Autobusová doprava
0 odpovědí
Dneška (jen) Ecolines ma akcí: jizdenky z/do destinací Riga za 1,15 €. Pouze na cesty do 7.02. I tak: mámě napřiklad jízdenku do Moskvy za dva krat 31 kč. Rezervace pouze přes http://ecolines.net/lv/ .
Praha Moskva za 62 Kč
Ve fóru Autobusová doprava
0 odpovědí