Dobry vecer vsem! Sem tu novy, ale... neco mam pre Vas: nekolik akci platnych ted: 1. Slovenske zeleznice a akcia jizdenky zdarma do konca februara - plati jen na IC vlaky na trat Bratislava - Zilina - L. Mikulas - Poprad - Kosice/(Humenne) Musite jen vyplnit registracny formular dostupny na panelu usera (po prihlasenu). A za vse jizdy do februara, bude nabity vam kredit na dalsi cesty od brezna. 2. Polskibus.com a jizdenky do 25 kvetenca - hledajte z Prahy do Varsavy, je dal moc jizdenek za 15-20-30 zlutych. 3. Taliansky pruvodca Eurolines a Sena (je jedno) ma aktualne jizdenky ne jen na trat Milan - Rim za 1€. Ale musite pouzivat lowcost kalendar do hledana. 4. To uz bylo na forum, ale musim dodat: onebus a jizdenky do -75% slevu - je nutne pouzit kod (-50%), ten plati aj na akciu pro vse do -50% co daje nam razem do -75%! Najlevnejse jizdenky od 7€! Tak dobre jutro vsem! .

Akce a slevy dnes

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Dobry vecer vsem! Sem tu novy, ale...
neco mam pre Vas:
nekolik akci platnych ted:
1. Slovenske zeleznice a akcia jizdenky zdarma do konca februara - plati jen na IC vlaky na trat Bratislava - Zilina - L. Mikulas - Poprad - Kosice/(Humenne)
Musite jen vyplnit registracny formular dostupny na panelu usera (po prihlasenu). A za vse jizdy do februara, bude nabity vam kredit na dalsi cesty od brezna.

2. Polskibus.com a jizdenky do 25 kvetenca - hledajte z Prahy do Varsavy, je dal moc jizdenek za 15-20-30 zlutych.

3. Taliansky pruvodca Eurolines a Sena (je jedno) ma aktualne jizdenky ne jen na trat Milan - Rim za 1€. Ale musite pouzivat lowcost kalendar do hledana.

4. To uz bylo na forum, ale musim dodat: onebus a jizdenky do -75% slevu - je nutne pouzit kod (-50%), ten plati aj na akciu pro vse do -50% co daje nam razem do -75%!
Najlevnejse jizdenky od 7€!

Tak dobre jutro vsem!

0

Ahojte,

dovolil by som si mensiu upravu k akcii 1.) ak sa nemylim, vratia po 1.3. len po castiach:
-od marca 2015 do 12. decembra 2012 je možné nazbierané peňažné prostriedky využiť PRI NÁKUPE CEZ INTERNET na uhradenie časti cestovného dokladu na IC vlak do výšky 25 % z ceny lístka

detailne info:
http://www.slovakrail.sk/sk/preprava-os ... ceny1.html

Andrej.

0 Citovat

Ahoj, přidávám tip na netradiční akci u slevového portálu. Slevomat v rámci akce Cesta k pokladům na měsíc září dává zdarma 200 Kč kreditu na zahraniční zájezdy (aspoň doufám, že to není randomizované pro každého uživatele zvlášť). Platí pro objednávky nad 150 Kč. Už zalistoval i adventní zájezdy. Dá se využít např. k jednodenní cestě na adventní trhy.

https://www.slevomat.cz/jak-k-pokladu

Drážďany se tak dají otočit za cca 160 Kč ;)

0
2 reakce