Příspěvky uživatele Klingac

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Ahojte. Pre mna momentalne tiez celkom aktualna tema, nakolko sa tiez chystame smer Cluj. Ak som to spravne pochopil, momentalne z letiska premava linka č.5 http://ctpcj.ro/index.php/en/tim...s/linia-5d , nepreva vsak na "Fierul", ale len na "Cuza Vodă". Isiel niekto v poslednej dobe tymto busom? Kolko vychadza cca listok? Cesta trva tých cca 30minut?

V ten den by sme chceli hned navstivit Turda Salina, pozeral som premava viacero autobusov/mikrobusov priamo z Cluju. Niekto uz vyskusal?

Dalsi den mame v plane ranny vlak Cluj - Deva, nasledne nejakym mikrobusom na Korvinom hrad, sice je to cca tych 4h cesty vlakom, ale snad budu tie vlaky fajn. Cez https://www.cfrcalatori.ro/ sa daju najst v pohode ceny, ak to clovek zakupi cez ich online obchod + zakupi par dni predom, tak ziska peknu zlavu. Ma uz niekto nejake skusenosti s rumunskymi vlakmi? Da sa to vydrzat, ci mozno ocakavat nieco podobne ako SVK/CZ vlaky? Obsadenost?

Posledny den este vymyslim nejake okolite mestecko. Nejake navrhy na celodenny vylet?

Bankomat ci zmenarne su na letisku k dispozicii? Vramci Cluja funguje nieco ako uber a podobne? Pripadne cena taxikov na letisko z dovodu skoreho ranneho odletu?

Vdaka za kazde rady, kto uz Rumunsky trip absolvoval :)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Caute,
Planujem v maji vybehnut na tyzden niekde trochu do teplejsich oblasti, najlepsie niekde z BTS, ci uz do Mallorci, ci Alghera.
Ktoru destinaciu by ste viac odporucali?
Cena vychadza cez ryanair aktualne +/- 50€/os./smer, ja viem, ze dost casta otazka, no zo skusenosti z minulych akcii, oplati sa cakat, ci uz je velka pravdepodobnost, ze nizsia cena nebude?
Dakujem za kazdu jednu radu.

0
Zobrazit ve vláknu

Flibco aktualne pridal na useku CRL - Brussel nove akciove terminy od 26.3 do 28.10.2017

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pokial to mate na spolocnej rezervacii, urobis spolocne check-in spolocne, tak si myslim, ze nie je problem.
Pripadne, pred checkingom si overis predom algoritmus pridelovania sedadiel a podla toho sa zariadis: http://flights-blog.lowcostroutes.com/2 ... n-ryanair/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Caute,
Nechysta sa nahodou niekto cez vikend do Viedne na Vianocne trhy a pod.?
Este skor som zakupil 1€/Hot listky na tuto sobotu ( 10.12.2016), odchod z BA o 9:30, odchod z Viedne o 19:00
Ide teda o 2 spiatocne listky, vystavene na mna a priatelku, ktore nevyuzijeme, nemyslim si, zeby nejakym sposobom kontrolovali totoznost, no to uz necham na kazdom z Vas. Viac info v PM.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nenajde sa tu niekto s aktivnou amex kartou na kupu 2 leteniek?
Velka vdaka za ochotu

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Niekto s entropay?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Z osobnych dovodov opatovne nemozem vyuzit kody, tak posielam, nech Vam padnu na uzitok a samozrejme stastnu cestu, kto vyuzije.
Hodnota 3€:

SSC99JD77E9
SSC88UKXDZD
SSC799LH4NN
SSC889UZP7Z

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

LUX Express spustil nove promo na Jul. Daju sa najst terminy za par eur. Napr. Bratislava - Krakow 3,5€/osoba/smer, pripadne ak niekomu nevadi dlhe cestovanie busom, tak aj napr. BA - Vilnius 11€/os/smer.
http://www.luxexpress.eu/en/super-sale-july

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Cez isic zlavy som si vygeneroval 2 x voucher v hodnote 3€, no bohuzial sa zmenili plany a boli sme nuteni z dovodu meskania spoja pouzit ineho dopravcu, tak ich ponukam, nech zbytocne neprepadnu, kto pouzije, tak prajem stastnu cestu a nech padnu na uzitok.

Your FlixBus Promotion-Code has arrived!
Please redeem the code here: http://www.flixbus.com
Your Code is: SSC77NCTE7E

Your FlixBus Promotion-Code has arrived!
Please redeem the code here: http://www.flixbus.com
Your Code is: SSC77J2C3GC
Safe travels!

Mozno pouzit prakticky na akykolvek nakup, nikde nie je uvedene, ze sa jedna o Isic zlavu a podobne, len to jednoducho znizi cenu o 3€ ( Vid moj pripad BA - Wien z 5€ sup na 2€)
http://postimg.org/image/mt0lw5sez/

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdar priatelia,
Buduci tyzden ideme smer Benatky a rad by som sa opytal ohladne aktualnej situacie tykajucej sa dopravy Benatky a okolite ostrovy.
Este stale plati, ze 1/2 dnovy plati na 24h/48h od oznacenia a je mozne vyuzit ho aj na okolite Lido?
Pripadne ktory ostrov by ste z vlastnej skusenosti odporucali, hlavne plazou a celkovo prostredim.

Dakujem,
Vsetko dobre

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Samotna rezna cast ma cca tych 5cm, no celkovo je to tych 8cm. Skoda, ze chlapci v Cine nemaju aj kratsie verzie smiley
Spoliehal som na to, resp. kupoval som to hlavne z dovodu, ze z toho nebudu robit vedu a mi to na cestach bude paradne sluzit, no nevadi, najde to niekde nejake ine vyuzitie.
Ja mam zrealizovane len niekolko ciest/letisk v rámci EU, ale take obstrukcie ako robia na BTS, to clovek len tak nevidi, od vyzuvania, cez neskutocne pracne kontroly, cez este rucne snimanie kufrov a podobne. Jednoducho, pri tych par lietadielkach sa potrebuju niekde vyburit a potom to takto dopadne. Kontrola samozrejme nadovsetko, ale niektore veci z ich strany mi uz pridu cez.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vdaka za vsetky rady, urcite ich coskoro zuzitkujem smiley
Chcem sa este opytat, ake mate skusenosti s platobnymi kartami, ktore nahradzaju Oyster karty?
Povacsine ich brali, ci s tym bol problem? Resp. mate nejake konkretne skusenosti s jednotlivymi kartami a bankami? ( Mam k dispozici Visa Electrom od Csob,Slov.sporitelne & Maestro od Fio banky & Mastercard od Vub). Staci sa uz len niekde zaregistrovat na ich stranke a verit, ze to pojde?
Nie su tam ani ziadne problemy, ak to prilozim viac ako 3krat denne, kedze pri beznom plateni v obchode je mozne prilozit kartu bez PINu najviac 3krat.
Vdaka

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak to si ma nepotesil, resp. diky zachranil si mi nozik smiley
Sikovna vec to, male to je a myslel som si, ze niekde v penazenke to bez problemov prejde, ale tak nevadi.
Vdaka za postreh a pomoc.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Caute,
Nechcem zbytocne otvarat novu temu, tak to pridam sem. Dnes mi dorazil taky skladaci nozik z Ali http://www.aliexpress.com/item/0-95-1pc ... 18400_6149

Chcem sa spytat, mate s tym nejake skusenosti? Resp. je to realne, aby mi to nasli a vyhodili?
Stoji to par centov, ucel by to bez problemov splnilo, kovova cast ma cca 8cm a samotna rezna cast okolo 5cm.
Rozmyslam, ze pokial by som to dal niekde do penazenky, tak by s tym nemal byt problem.
Vdaka

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdar chlapi,
Uz dlho sa odhodlavam a planujem, ze navstivim Pariz a hlavne kvoli Roland Garros.
Nemate niekto skusenosti s tymto podujatim?
Ak ano, tak odkial ste kupovali listky?
Zatial som pozeral na hlavnu stranku RG a predaj este nie je spusteny.
Pripadne ake mate z toho podujatia dojmy? Masovka?
Za kazde info velka vdaka!

Letenkam a lietani zdar smiley

0
Zobrazit ve vláknu

Rovnako sa co chvila chystame do Londyna a rovnako som riesil podobny problem. Ked som si vsak pozeral jednotlive autobusove spojenia a ich ceny a porovnal som si ich s https://www.stanstedexpress.com/, tak som si povedal, ze kaslat na to a ist radsej tymto.
Osobne to bude moja prva navsteva Londyna, ale jednoducho nemam prilis v laske autobusove spojenia, lebo predpokladam, ze to je vzdy tlacenica, meskania spojov. Busom som isiel raz z Girony do Barce, to bolo fajn, sice to stalo celkom pekny peniaz, ale autobusy OK a aspon v tom case nas tam slo 5,5 ludi. No druhy pripad Bergamo - Milano, to bol extrem, tlacenica, dlho sa cakalo,nakoniec sme museli ist aj tak v inom case, kym sa to pred nami rozhybalo.
A ked som si teraz porovnaval ceny, tak listok na vlak stoji 8libier/os/smer a cena listkov autobusov easybusu v nasom case priletu/odletu vychadza na 4,95 - 9,95 libier/os/ smer v zavislosti od cakania, terravision od 6 libier/os/smer a national express cca 17libier obojsmerny.
Takze pokial si to clovek zrata a je moznost a viac - menej istota, ze tam fakt pojde, tak kupi vlak za 16 libier obojsmerne a je za cca 47 minut v Londyne, bez starosti, bez zapchy a pokial sa nic vynimocne nestane, tak je istota ze pride vcas.
Aj ked je pravda, ze je mozne, ze buse zase nejake promo zo strany easybusu za nejaky smiesny peniaz, ale na to sa clovek nemoze spoliehat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Niekto s Maestro?
Dinners a entropay ignoruju fungovanie.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja som to nedavno cez Sagales absolvoval, nepamatam si presne cenu za jednosmerny listok, ale urcite to nebolo 7€, mari sa mi, ze to bolo 16€, no viem, ze sa oplati kupit obojsmerny kde je celkova suma 25€.
Ale odporucam hlavne potom pri ceste z Barcelony prist trosku skor na stanicu, nez by mal odchadzat, lebo velku hlavu si to z toho nerobia, ze pojdu o par minut skor.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nazdar chlapi,
Nenasiel by sa niekto s Maestrom? Kedze akosi na tychto strankach nefunguje dojna krava - Diners a mojej predchadzajucej karty Maestro som sa asi pred vyse rokom s radostou zbavil a vymenil na Visa Electron, no teraz by sa mi pridala na kupu 2 leteniek cez jetcots.com - blavofly.
Vdaka,
Nech sa dari smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Diky za rady chlapi, vyskusam to poriesit nejak cez ryanair.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zdar chlapi,
Mam na Vas otazocku.
Kupoval som 4 letenky pre rodinu cez diners, cez stranku rumbo, vsetko prebehlo bez problemov, lenze dilinovia z Ryanairu zmenili o cca 5,5 hodin odlet a prave som obdrzal email z ryanairu, ze bud im potvrdim zmenu casu, alebo mam pravo na refundaciu.
Preto by som sa chcel spytat, je s refundaciou cez rumbo a cez dinners nejaky problem, alebo pokial vyplnim dotaznik ktory mi zaslali, pridu mi rovno peniaze na kartu, nejde to nejak cez rumbo a nepridu tie peniaze im? Resp. tie peniaze na diners sa potom daju aj realne nejak vyuzit, ci to tam budem mat ako keby doplneny "kredit" v hodnote leteniek?
Zatial mam s diners kartou len tento jediny pripad, preto sa ospravedlnujem za taketoto asi az prilis jednoduche otazky.
Dakujem za odpovede,
Pekny den.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj,
Diky za tip smiley
Prv vy nevyhodilo posledny bus terravision, ktory ide o 0:15 z letiska, no teraz som to uz nejak nasiel.Pocitam, ze s urcitostou by som mal aspon tento o 0:15 stihnut, skor len hladam pripadne alternativy, ak by sa nieco vynimocne stalo, lebo zatial vzdy ked som letel s ryanairom, tak sme meskali od 0,5h - 2,5h, preto radsej uz hladam alternativy.
Ako som spominal, nasiel som aj nejake nocne busy, no z niektorych stranok sa je velmi tazke vysomarit, ale tak vyskusam este co to pohladat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahojte,
Nemate niekto skusenosti s nocnou dopravou z letiska Ciampino to centra?
Kedze ryanair mi zmenil odletu z 15:00 na 21:35 s priletom o 23:15
Cisto teoreticky by som mal este stihnut posledny terravision bus o 23:40, no to bude dost tesne.
Na nete som nasiel nejake nocne busy, len neviem, ze ci je to este aktualne, alebo to riesit cez taxi?

Vdaka

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

10% off Hotel Bookings at Expedia
Kod: VCUKMAR10
Podmienky:
1. Qualifying bookings: This voucher code discount applies only to pre-pay stand-alone hotel bookings (not a hotel booking in combination with any other product such as flight + hotel or flight + hotel + car) made online at www.expedia.co.uk (subject to the restrictions set out in the terms and conditions below).
2. Hotel Exlusions:Full T&Cs and hotel exclusions can be viewed here
3. Minimum Spend: £10 (minimum spend is the price of the travel reservation excluding any taxes, fees or additional costs).
4. Redemption Period: 12.01am 05/03/2015 to 11:59pm 11/03/2015.
5. Travel Period: The travel dates must be between 05/03/2015 and 31/07/2015 (inclusive).

OPODO:
£10 off Bookings Over £250 at Opodo
Kod: VCUK10
£20 off Bookings Over £450 at Opodo
Kod: VCUK20

0
Zobrazit ve vláknu