Příspěvky uživatele Luca _1

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

AHoj, poletim poprve business class Berlin-Madrid-Lima a rada bych se zeptala jestli k businees tride mam automaticky vstup do salonku ve vsech techto mistech? I pri priletu do Limy (pockala bych v nem na dalsi let, ktery uz mam mimo danou rezervaci). Umite mi prosim nekdo navest, kde dane informace lze najit? Me se to bohuzel nepovedlo. Moc dekuju za radu.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

AHoj, divam se na nabidku a umite mi poradit, jestli se da timto passem nahradit swiss pass. Je mi jasne ze by tam nebyly lanovky, ale vlaky kompletne po svycarsku, i ty panorameticke v tom jsou? moc dekuju

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Za me je 6 mesic idealni, v prvni tehotenstvi jsem byla Australie, NZ  5-6 mesic, bez problemu a v druhem tehotenstvi v 5 m madeira a v 6m recko, vzdy po sve linii. Za me Mexiko, cast kolem Cancunu, kde jsou kliniky pro americany neni problemova destinace, Kostariku bych z duvodu neasfaltovych cest a fakt velkeho natrasani pri cestovani a radou mist vyrazne vzdalenych od lekarske pomoci vynechala. Ale napriklad evr. karibik, florida  bych se nebala. Ale kazde tehotenstvi je jine, kazda zena jina....Obecne doporuceni myslim neexistuje.

 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja bych se Kostariky, Mexika, JAR nebala, byla jsem ve vsech trech, tedy jeste pred ditetem a zalezi vzdy na konkretni oblasti. Na Zanzibaru jsme byli ted pres Novy Rok s 4 letym, projeli jsme ho pomerne cely a a hlavne sever Kendwa/Nungwi je 90%cizincu Rusů, ale v pripade vychodniho pobrezi, napr. Pingwe, Paje tam je to smesice zapadni evropy spis. Vzdy si pred cestou najdeme kde je privatni klinika, adresa, telefon a pripadne po celou dobu cestovani zmapujeme lekarska zarizeni s urcitou urovni, samozrejme zakladni leky mame sebou. Cestujeme takto s prckem od 18m.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

zazvorova lizatka a zvykacky na nevolnost v doprav.prostredcich, oboje v lekarne, cocullin. Vim, ze lekari maji moznost dospelemu predepsat leky na morskou nemoc, jedi se par dni pred nastupem na lod. Moje zkusenost, pomohlo mi to na 100%, v letadle mi spatne neni, ale na lodi s vlnama, hoodne spatne.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

AHoj, me dnes rekli na lince, ze z Nagpuru do 5000mil nejsou seyschelly, maledivy, ani zanzibar. Povedlo se to nekomu zmenit, mam Q

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ano, s nekolika. Pokud jde volit, pak let na noc. Letela jsem s prckem v kuse a i 5hod plus 6hodin. Za me lepsi v kuse pokud je pres noc, nebo priskok po Evrope jeste odpoledne a na noc potom ten dlouhy let. Pokud mas dalsi dotazy ptej se.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

AHoj, nevite jestli ma flydubai pravidelne  akce, tedz loni pro cleny 12.9, je realne cekat letos na tento datum, ze bude akce pro cleny? Dekuju

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

ahoj, omlouvam se, ale mam dotaz k raynairu z jineho balicku, nez ruseni letu. Poprve s nimi poletim s rocnim prckem. Docetla jsem se na jejich webu, ze mi zdarma odbavi kocarek i autosedacku. K te autosedacce, mate nedko zkusenost jak se ma zabalit, staci do folie?

A jeste jsem nasla, ze- Na kojence sedící na klíně dospělého nebo kojence ve věku od 8 dnů do 23 měsíců, kteří sedí na sedadle navíc rezervovaném pro jejich pohodlí, se nevztahuje žádný limit pro palubní zavazadlo. Doprovázející dospělý však může navíc ke svému palubnímu zavazadlu přepravovat také dětské zavazadlo do hmotnosti 5 kg. to znamena, ze si mohu vzit navic batoh do 5kg na palubu. Ma s timto nekdo zkusenost? moc diky

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ahoj, nemate nekdo v planu projet bosnu na par dni v zari? Odlet norimberk/bratislava, je mi to jedno jsem z Prahy. Moc me to laka, ale naklady v jedne osobe za pujceni auta jsou zbytecne velke. Pokud ma nekdo stejne plany, prosim dej mi vedet, dekuju Lucka (lucieskaloudova@email.cz)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu