Témata uživatele PetaS

Témata uživatele PetaS

Téma Poslední reakce
Ahoj všem, chtěl bych tady poprosit o radu co vidět a případně o návrh itineráře na květnovou cestu do LA. Jsme 3. Přílet do LA v sobotu cca 13.30 hod. a odlet desátý den v 15 hod. Samozřejmě chceme ctít heslo "cestujlevne". Počítáme s půjčením auta. Co se ubytka týče, rád si nechám poradit, zda je lepší buknout něco dopředu nebo to řešit až na místě (motel6 apod)?? Nějaké příspěvky jsem tu samozřejmě pročetl, ale moc chytrý z toho nejsem. Vzhledem k příletu v 13.30, jeli by jste hned z letiště do Las Vegas, kde by mělo být levnější ubytko, ikdyž v sobotu si tím nejsem jist. Nebo zůstat v LA?? Na LA jsem tak počítal 1,5 dne. Nevím, zda by byl rozumný okruh LA - LV - SFO a při tom projet národní parky a ze SFO vzít (pokud se najde) letenku zpět do LA. Určo chceme vidět Grand Canyon. Po cestě asi Hoover dam, pak asi Monument Valley, možná Horseshoe Band, pak nevím zda zařadit či vynechat Death Valley a zda se dá nějak rozumně stihnout i to SFO s GGB, CableCarem apod. V LA asi Universal Studios, Walk of fame, plus dle času etc. Chtěli by jsme toho vidět, co nejvíc, ale bohužel nemůžeme nikdo na delší dobu.  Budu rád za každý postřeh či radu. A nakonec chci chci smeknout před partou CL, kteří dělají neskutečnou práci (y). Díky PetaS .
LA a okolí co vidět za necelých 9 dní, květen 2019
Ve fóru Co vidět a navštívit
23 odpovědí
Ahoj cestovatelé, chtěl bych ty znalejší poprosit o radu, jak si udělat mapku z vlastní cesty, kde si můžu zadat jednotlivé body cesty. Myslím, že to tu už někdy bylo zmiňováno, ale nepodařilo se mi dohledat. Předem díky za rady. .
Mapy s vyznačenou trasou cesty
Ve fóru Cestopisy
5 odpovědí
Ahoj všem cestovatelům, chtěl bych Vás poprosit o rady a případné tipy co vidět při naší 1. návštěvě Asie. V listopadu se chystáme na Srí Lanku se stopoverem v Dubaji. Dubaj - přílet s flyDubai cca 22.10 h., odlet 2. den v 18.50 hod. Zde bych prosil o radu, co vidět ještě v noci po příletu, pak asi ubytování v nějakém hotelu, pokud má někdo tip na dobré ubytko v rozumné ceně, tak budu moc rád za doporučení. Po snídani prohlídka Dubaje a pak na letiště. Co se dá v tomto časovém horizontu stihnout vidět a v jakém časovém odstupu a čím se vydat zpět na letiště (T2). Srí Lanka - vzhledem k tomu, že letíme v listopadu na cca 12 dní (kombinace odpočinek & kultura), kterou část ostrova z hlediska počasí by jste doporučily? 1. den přílet v 0.45 hod do Colomba. Celkem 12 dní na Srí Lance (12.den odlet v noci z Colomba). Předem díky za rady a tipy PetaS .
Srí Lanka a stopover v Dubaji (cca 18. hod) listopad
Ve fóru Hledám letenku
8 odpovědí
Ahoj všem, chtěl bych poprosit někoho znalého, jak se nejlépe (a nejlevněji) dostanu z letiště v Malmo do centra města, následně pak z Malmo do Kodaně (to jsem někde našel, že nejlepší je asi vlak) a pak z centra Kodaně na letiště v Kodani. Chystám se tam na tento prodloužený víkend. Předem díky za rady. .
Letiště Malmo a Kodaň - transfery
Ve fóru Co vidět a navštívit
7 odpovědí
Ahoj, chtěl bych poprosit někoho znalého o radu, jak se nejlépe a samozřejmě nejlevněji dostat z letiště Wroclav do Čech (Pardubice/Ústí n.O, případně dále směr Morava). Vím, že o víkendu lze využít víkendovou jízdenku ČD, ale nevím jak to udělat ve všední den. Předem díky za případné info. .
Vlakem z POLSKA (Wroclav)
Ve fóru Železniční doprava
0 odpovědí