Témata uživatele Roiman4

Témata uživatele Roiman4

Téma Poslední reakce
Zdravím , v Červnu se chystám na svoji sólovou cestu do Dubaje, odlétám z Budapeště. V Dubaji strávím týden, tak se chci zeptat, kam vše zajít a co vše navštívit ?( Samozřejmost je nejvyšší budova světa a vyhlídka úplně nahoře Děkuju za pomoc, s pozdravem Roiman  .
Dubaj, Budapešť
Ve fóru Co vidět a navštívit
39 odpovědí
Ahojte,Mam dotaz, letěl někdo v posledních dnes do Anglie ( jedno z kama ) a kontrolovali ho dvojtě na letišti ? Neboť na Ibize kromě pasů, chtěli vidět ještě kreditní kartu či nějaký průkaz, který by dokazoval, že to jsem doopravdy já. Co jsem se ptal paní, tak říkala, že neví, zda to je na všech letištích do Británie, konkrétně mě teď zajímá PRG - STN a MPX - MAN, zda někdo bude mít zkušenost a ještě z ní vypadlo, že na Ibize se kradou ve velkém pasy, tak jestli to nebylo jen právě kvůli tomuto.  .
Británie - obecně
Ve fóru Co se nevešlo
6 odpovědí
Založím nové téma neboť samostatné vlákno o tomto není a ani o Slovensku či Bratislavě :D Chci se zeptat, zda někdo neví, jak to vypadá s MS v hokeji na Slovensku v 2019? Dohledal jsem si nějaké články z Listopadu ( November ) 2017 že v Bratislavě jsou problémy se stadioném. Tak zda má někdo nějaké novější info, zda se to bude pořádat v BTS či vůbec na Slovensku. :D Díky.  .
MS v hokeji na Slovensku 2019
Ve fóru Co se nevešlo
20 odpovědí
Zdravím cestovatelé, neboť tento malebný ostrov tu moc není propírán, ale informace mám, tak se i tak chci zeptat na pár info.Letíme 12.10 - 15.10 z Leedsu. O počasí si moc iluze nedělám a o moři taky, toto beru jako svojí dovolenou po 13 měsicích teprve, lehce krátkou, takže taková poznávačka spíš. Budeme bydlet v městečku Sant Antoni de Portmany, co jsem pohledal a něco mi napsal hostitel na airbnb, tak jsou zde pěkné pláže. Co našel strejda google, tak docházková vzdálenost je okolo 1 - 2h na ty nejzajimavější pláže či busem se dá dojet.Neví někdo kolik případně stojí přibližně bus na jednotlivou cestu a kolik bude asi tak stát bus z hlavního města sem do Sant Antoni de Portmany ? Pak ještě se chci optat, dají se někde tam půjčit kola, tak na den ? ( Rád bych auto, ale mam debitní kartu(názory na fóře jsem četl hodně pozorně o tom) a půjčovny jsou stejně jen v hlavním městě ). Kdyby šel i skútr pro dva, tak by to bylo taky super.Kdyby někdo měl nějaký tip co navštívit apod, tak budu rád, ale máme na to čisté dva dny a 15.10 chceme pobýt půl dne někde a pak si prohlédnout hlavní město a snad nočním letem odletíme ( prý na 15.10 je stávka :D :D )  .
Ibiza
Ve fóru Co vidět a navštívit
0 odpovědí