Příspěvky uživatele Rob Foxx

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Hele klucí napište nám tady.... né pozor, oprava: pošlete přesně odkazy na FD letenky nejlépe z Prahy :-D

Někteří lidi nemají fakt soudnost :-D



0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ve vidni pred gatema jsou i celkem pohodlne lehatka, kde se jako fakt v pohode natahnete 😊 tady neni o cem

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Přiživím se na tomhle aktuálním tématu.


Jsem dny od kompletního složení kostry naší Filipínské dovolené a mám už jen pár doplňujících otázek.


K objevování BOHOLU na skůtrech je nevhodné sídlit na Panglao ? Nebo první dny dát Panglao a pak třeba na dva dny přesídlit do vnitrozemí ? 

Orientačně za jak dlouho dojedu z Panglaa na chocholate hills nebo všeobecně jak dlouhé tam jsou přejezdy :) - nechci se spolehnout na google maps a pak být velice překvapen.


Z Boholu byste na 3-4 dny dali přednost jižnímu Siquioru  nebo severnímu Camotes ? - Když vemete v potaz 2 věci. Do Oslobu můžu na výlet za velrybími žraloky z Panglaa (?ano?) a že nás potom čeká finální přelet na Palawan z Cebu a jestli není náhodou jižní destinace DOOOST nepříjemně daleko do Cebu a její nádhera by by nebyla o tolik větší, aby nám to za to stálo :)


Předem díky za objasnění a doporučení ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já ale vůbec nechápu proč se tak staráte o cizí .... proč to tu máte potřebu všichni psát .... Maximálně to bude dojeb, budou nasraní a za půl roku a na další 3 eurovíkendy pojedou sami ... třeba je malý klidný a usměvavý a prostě nebude řvát .... i takové děti jsou ( ano je jich málo )

Roman založil profil a napsal tento shit a pak se překlikne na booking vlákno a jebne tam svou 10% slevku ;) pecka

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Port Saplaya - jedná se o luxusní část Vale :) hezká procházka. 

Vstupenky ? Normálně na stadioně. Pokud si pro lístek půjdeš třeba den před zápasem, určitě budeš mít na výběr.  

To vyschlé koryto, ze kterého udělali ooobrovský park je na kolo jako dělané a je to úplná idýlka a v Listopadu Vás to ani tak nevyčerpá.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ja pod Valencii zil skoro rok a nekolikrat jsem tam byl na prodlouzeny vikend. Pokud nejsi otuzilec tak se v novembri uz nevykoupes. Maximalne 10sekund ve vode jako poza na instac 😊

Valencia samotna je na 3 dny. Silne doporucuji si pujcit za par €kolo a projet si celou vyschlou reku a centrum mesta na kole. - ano dite nekde upnes nebo povesis, nevim jak to chodi. Oceanografico je na den a treti den si projdes male benatky, kouknes na plaz, kouknes do trznice a do mariny treba ... a pak doporucuji na Valencia nord nasednout na vlak a zajet na dva dny do maleho mestecka Gandia. Je to hodinka vlakem a je to takove male miami ve spanelsku. Krasne male primorske letovisko. A nebo vlak zamenit za auto a krasne si costa blanku projet az do Benidormu .. tam je vyspat a vratit se zpatky. Javea, denia, calpe apod jsou moc pekne mestecka.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ryanair to sice není, zadna mega akce to taky neni, ale nabidka je to solidni 👍🏽 Pokud ti sedi terminy tak bych to urcite vzal.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tyhle oblasti nas vseobecne nelakaji 😊

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak my tam letime ted na konci rijna a ihned z manily preletame na bohol, tam budeme par dni. Potom cebu oslob a mozna apo island... no a potom asi 10dni na palawanu a finito. Taky na luzon kadime a taky nez 5 rychlodestinaci tak si uzijeme 3 👍🏽

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Petr76 napsal(a):

Nebo je tu i možnost nebýt iovečka... ;)

Tenhle argument si říkaji deti v prvaku na stredni a ne dospeli lide Petře ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nikdy bych si od 1 příspěvkových lidí nepoužil kód, a proto jsem si dal tu práci a vyhledal si počátky těchto slev a našel si Padrína a jeho 7 alter eg a udělal svou rezervaci skrz jeho ref., aby měl na novou kolekci od TH nebo LCST  ;) 


a vy sociální spameři už táhněte nebo na Vás pošlu OKOUNA !!!

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Taky se přidám s dotazem na nějaký promo kód nebo akci. Přeci jen 2 noci ve Švýcarsku vyjdou daleko dráž než týden v Asii :)

Nebo mi někdo z fóra pošlete svůj ref. ať z toho něco máte. Rád si vezmu jakoukoliv slevu  ( ale ať to tu nedopadne jako ve vláknu booking prosím :-D )

Děkuji za tipa

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mají pravdu, když ti radí to vzít opačně a nejlépe zahrnout LANGKAWI ... moc hezký a levný ostrov.


Já osobně bych si už koupil speedboat. Z lanty na lipe jsme jeli klasickým ferry a pluli jsme tak snad 7 hodin a byl to fakt opruz a ztrátu takového času na dovolené jako je 5 hodin už bych si příště jo rozmyslel za ten 500kč rozdíl nebo kolik to dělalo.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Řeším to stejné .... také Indonésii nebo Filipíny na říjen 2018 a už se mi zdá, že je trochu pozdě. Takže to vypadá, že taky vezmu letenku za 15k a bude to můj nejvíce nejdražší nákupp letenky v životě a smyju ze sebe tu auru levnocestovatele :(  ... tento rok je ubohý na nabídky (nemyslím CL, ale obecně)


Takže má rada je - BER TO .. skauting této oblasti dělám už dva měsíce v kuse

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

naprosto o ničem test :-D

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

S kamarády jsme se již před lety shodli, že ideální místo na život je Valencie a její okolí. A mít podobný "problém" jaky ty, hned tam kupuji letenku. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ivo napsal(a):

Mohu potvrdit Cina - Cech, Nedved!, Poborsky i Koller. Na to se vetsina mistnich chytala. A vlastne i na nekopu Barose :-)

Donutil jsi mě vstanout od TV a jít ti tady napsat. Ivo nepiš hloupá přídavná jména nebo se jen ztrapníš. 

NEKOPA? Neznám člověka, který by ho v roce 2004 nevyzdvihoval do nebes na ME ... i roky předtím a potom kdy hrál za Liverpool apod. To že ted v 38 školil Sparťany jak malé kluky a je nejlepší střelec týmu bych už snad ani nevytahoval. Takže prosím klid, protože tuhle českou vlastnost nesnáším víc než tlusté holky a olivy. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

niemandos napsal(a):

Oproti třeba Emirates jejich servis alkoholu ale i celkově dost bída. Musel jsem si opakovaně říkat, aby mi přinesli whisky. A k jídlu ani snad nenabízeli  pivo nebo víno. Aspon jsem ho na vozíku vůbec neviděl. 


Tady se opíráte o chlapa co se ptá na kvalitu jídla, několik lidí se mu málem vysměje a pak tu napíšeš tohle :-D  .... a spousta lidí by ti mohlo napsat: NJ typický čech.. chlast a zadarmo ! 

Ale já se do letadla taky těším na bacardi con cola a tak ti to vůbec nevyčítám, ale Julek Gí má celkem pravdu a já jsem to tu už kdysi taky vytáhl. 

Měli bychom být cool a nápomocná komunita a pokud dotaz nebude úplně dementní tak bychom si měli nějak pomoct a nechat to být. Byť by to byl dotaz naprosto beginerského ražení. ( o to víc si můžu u toho PC říct jak jsem borecký cestovatel )

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

čaute,

nechci zakádat nove tema a tak se zeptam tady : 


Chceme tento rok ve 4 vyletět na Filipíny a už nějake dva mesice obcach checkuji letenky a zkousim nejake random kombinace - žádné travelhacky :-D

Ale nejlépe mi vychází stále EVA z Vídně za 13,5k a to mi přijde jako standart, ale rád bych sel niz, protože by to byla ma suverene nejdrazsi letenka v zivote :-P


Někdo nějaký tip co hlídat a nebo odkud ? 

Chceme na 20 dní po 6 říjnu.

Děkuji za případný tip

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Čau, urřitě to jde a my to spojili s ženou se Srí lankou a tak jsme byli na Maledivách na 5 nocí. Je tam nádherně. My byli na ostrově HURAA - není to daleko a trajekt tam jezdí relativně často. V těchdle ubytkách nejsi na tom ostrůvku, který znáš z katalogů, ale s místníma na ostrově, ale každý ostrov má i tak krásnou BIKINI beach. My jsme chtěli okusit tu krásu a luxus místních resortů a tak jsme si zaplatili 1day pass na jeden z okolních resortů a tím pádem jsme byli z Malediv nadšeni. Nádherné pláže a snorkeling, spousta možností výletů a totální relax.

Takže to tak udělejte a nebudete litovat ;)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Moniko,


Jak si nastavíš hlavu, takové to budeš mít. Ubytko jsi určitě vybrala podle super recenzí a předem si se podívala, na které části ostrova jsou krásné pláže a klídek. Mauricius je nádherná země a prosímtě nenech si to předem zkazit takovýma kravinama.


Myslíš, že v exotice je evropský pořádek, sterilita a že ve španělsku jsou čisté pláže a v Hurghadě živé korály jako v katalogu ? NE NE A NE.


Takže si dejte v letadle dobrý alkohol, těšte se a udělejte si to krásné, protože Mauricius je krásný ... a to bez debat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

cali napsal(a):

Pokud i přilehneš, tak se snad s kámošema na těch pade složíme.

xDDDDDD

:DDDDDDDDDD

:-DDDDDDDDDDDD


rovnou odstraň to snad, protože kdyby se někdo cukal, rád Vás založím a jedu taky :-D

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

My si Srí Lanku taky užili. Plně jsem si docenil až při návratu domů, kdy měl člověk čas sumarizovat a prohlížet fotky. 

Local busy mě taky neskutečně bavily a taky se připojuji k názoru, že auto s řidičem je úplně naprd a spíš ti to zkazí tu pravou Lanku.


S jídlem taky plně souhlasím. A jejich snídaňovou omeletu s tuňákem a kokosem nikdy nezapomenu.


Akorát se mi zdá, že jste tam byli na poměrně krátkou dobu a nebo Vám v partě chyběla ta správná Dorota Máchalová ( tu já doma mám ). Ta mě tak proháněla, jsme toho stihli úplně mraky. - někdy za cenu toho, že jsme na ubytko dorazili v 10 zbití jak Bulhaři.


Itinerář jsme měli téměř úplně odlišný a tak mě moc bavilo číct tvé postřehy a zážitky.


PS: Největší punk bylo venčení dvou DYKOBRAZŮ na cestě k sirotčinci v Pinnawale.


0
Citovat Zobrazit ve vláknu

K tomuhle tématu se dá napsat jen jediná hláška z filmu, která není rozhodně myšlena na nikoho ani není osobním útokem :

KLÁRA JE KRÁVA


Koh Lanta je naprosto úžasný ostrov s nezaměnitelnou atmosférou. NP je nádherný s mysločištující procházkou Junglí. Opice jsou tak neskutečně drzé, ale tak tomu bohužel je v celé Asii - na Langkawi nám celý den okupovali resort a šukali tam, jedli, kradli, spali..., na Srí lance pod Sygirii jsem se s opicí skoro pral a mlatil jí taškou, protože můj pyroh ze snídaně prostě musela mít ! No a takhle bych pokračoval téměř z každé destinace.


A Lanta je srdcovka ze skvělou atmosférou, na 4 dny ze skůtrem si dovolím tvrdit TOP z celého Thajska. Bamboo pláž je kouzelná, koupání ze slony na severovýchodě je topka,


A Kluci nesuďte hned někoho když cituje tevrbibli a nebo idnes :-D   -  lepší než blesk pro ženy a nebo blog od nějaké food fancy blogerky.



0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Čaute,

poprvé napíšu nějaký ten malý report, protože se jednalo o poměrně zajimavý trip, který by mohl leckomu pomoct při plánování nevšední nadprůměrné lyžovačky.


Plánovali jsme s partou pár dní polyžovat. Alpy jsou drahé, Slovensko už taky :-D .. a česko je nuda.


Nějak jsme se dostali k tomu, že zkusíme Bukovel na Ukrajině, že to je takové Ukrajinské pozlátko v jinak celkem bídné zemi. 


Sehnali jsme Van, přes booking ubytko a vzaali si jen to nejnutnější ssebou. Oblečení, lyže, pas a peníze. Pas vzhledem k nutnosti ho předložit na hranicích fakt nezapoměňte... ja se pro něj vracel z Bohumína naštěstí :-D


Cesta samotná až po hranice je SUPER - kompletně po dálnici (jeli jsme přes Polsko). Na hranicích ale končí komfort a pohoda. Cestou tam jsme tam strávili 4,5 hodiny a cestou zpět přes 5 hodin.


Ovšem ihned za hranicemi Vás přivítají benzínové pumpy, kde 1l paliva stojí cca o 5 - 8 kč méně. Cigarety za 20 - 30kč , Vodka, řekl bych prémiové kvality na český jazýček, za 80kč láhev apod. Kvalita cest se ovšem skokově zhorší a auto chvílemi opravdu skáče. Cesta najednou přestává utíkat, ale ty 4 hoďky se nějak dají přežít ( v Thajsku jsme jednou jeli 7 hodin ve vanu, který byl asi dvojnásobně předimenzovaný a stejně to byl zážitek :D ). 


Ubytování stylové, čisté. Jídla v restauracích levnější a chutná.


Svahy moderní, dopované dělama a osedlané sedačkama naprosto všude.

Akorat nadmořská výška a tím pádem délka svahu se nedá s Alpama srovnat, ale ony ty 5 kilometrové svahy v Alpách mnohdy nejsou žádná radost pro stehna.

Na svahu vodka s juicem 50kč, dobrý Boršc 50kč, celodenní skipas cca 600kč. Odpolední skipas byl neuvěřitelně levný. Myslím snad 150kč - 200kč.


Ubytování stálo 400 kč /os/noc

Snídaně na hotelu myslím 70kč vč. kávy.


Člověk tam mnohokrát zažije lehký kulturní šok. Vesnice vybydlené, cesty jako pro tanky, některé auta jako z muzea, kanalizace vedle cesty atd...


Angličtina je pro většinu Ukrajinců E-E


Ale jinak se jednalo o levný, zábavny a velice zajimavý výlet, který můžu jen a jen doporučit.

0
Zobrazit ve vláknu