Témata uživatele Petr Soukup

Témata uživatele Petr Soukup

Téma Poslední reakce
Nazdar, dostupné jsou Seychely z Warszawy s Ethiopian za cca 2420 zl / 14 500 CZK. Tarif je až do března 2025. Vzhledem k současným cenám mi to přijde jako dobrý deal. Třeba to někoho zaujme.  .
Seychely z WAW
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Ahoj, možná to bude zajímat víc lidí v souvislosti s nedávnou akcí. Nějaký tip na autopůjčovnu na letišti na Guadeloupe?  .
Půjčovna Guadeloupe
Ve fóru Půjčení auta
14 odpovědí
Ahoj,  Seychely z Prahy za 13 000  před vánoci. Myslíte, že líp to už nepůjde? Klidně i v lednu nebo únoru.... .
Mahé z Prahy
Ve fóru Tipy na levné letenky
3 odpovědi
Prosím zkušenější o radu. Mám tři lety na jedné letence. První dva s QR a ten třetí s Air New Zealand. Chci se odbavit online na webu QR. Jak ale získám palubní lístek na třetí let? Musím v Aucklandu  před třetím letem opustit  tranzit a jít na  check-in? Jiný postup? Ještě jsem takto nikdy necestoval, tak se omlouvám za možná hloupý dotaz.... .
Chystám se uzavřít jednorázové cestovní pojištění. Rád bych dobrou pojistku. Zatím jsem vždy využil  nejdražší variantu Excellent od AXA(s 50% slevou), ale teď četl jsem zkušenosti klientů s touto pojišťovnou a nic moc.  Máte nějakou zkušenost či doporučení? .
Cestovní pojištění-zkušenosti, doporučení
Ve fóru Co se nevešlo
4 odpovědi
Zdravím, prosím o  radu zkušenější. Po příletu na letiště Oslo se chci znovu odbavit na  další let na checkin přepážce QA. Dostanu se tam přes transfer zónu?  Případně jak postupovat?  Omlouvám se za blbý dotaz, zatím jsem vždy lítal s garantovanými přestupy a boarding passy jsem měl v ruce od prvního odbavení... .
Negarantovaný přestup Oslo-Gardermoen
Ve fóru Letiště
5 odpovědí
Ahoj, koupil jsem za slušný peníz letenky do  Papeete, ale čeká mě let Doha-Auckland (16,30 hodin). Má někdo zkušenost? Nejddéle jsem seděl nonstop v letadle zatím 8 hodin. .
Nejdelší komerční let-zkušenosti?
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
8 odpovědí
Ahoj, prosím zkušenější o radu. V Bangkoku nejedu do centra, ale rovnou z BKK frčím na DMK a pak následně na jih. Potřebuju vyměnit peníze, ale nerad bych se nechal obrat v první směnárně. Nemáte nějaké doporučení? .
směna peněz, letiště , Bangkok
Ve fóru Co se nevešlo
10 odpovědí
Ahoj,mám v merku únorový routing VIE-CGN-MRU-SEZ-AUH-LHW za cca 18 000,-Je to podle vás dobrá cena nebo standart a nemusím plašit?dík, Petr .
Mauricius, Seychely, Abu Dhabi, London
Ve fóru Tipy na levné letenky
1 odpověď