Příspěvky uživatele radkap

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

Jenom pro upřesnění - v době návštěvy uz nepršelo, jenom někdy během dne, proto mokro a ta opatření…

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Byly jsme s dcerou v únoru. Další vyhlídky už jsme absolvovaly při předchozích pobytech a ve dne, tak jsme nyní zvolily tuto a ve večerní čas 21:00. Vstupenky jsme kupovaly přes net na čas. Žádný problém s delším čekáním a frontami nebyl, částečně to asi ovlivnilo i lehce deštivé počasí. Zakázán byl vstup na “skleněný otvor” v podlaze a schody kvůli bezpečnosti. Za nás ale nadšení, hlavně ten večerní čas a všechna ta světla, bylo to zase úplně něco jiného než ve dne. Byl s námi i synovec, který byl v NY poprvé, takže jsem s ním absolvovala ve dne (v 16 hod) i Empire, také vstupenky na čas a tam čekání i množství lidí výrazně horší…

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Děkuji za reakce.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Hezké sobotní odpoledne. Omlouvám se za dotaz, který zde již byl, komentáře přečtené mám, ale potřebovala bych se ujistit, že jsem to dobře pochopila. Jde o lístky koupené přes ticketmaster.com na NY Rangers na únor. Aplikace mi jako tady i ostatním stáhnout nejde, ale někdo zde psal, že před utkáním byly normálně na webu, když se přihlásil do profilu. Tam je v mém profilu vidím, pokud je otevřu, tak tam běhá sken jakoby s přípravou čárového kódu, ale hlásí to, že to není lístek. Pak už by tam ten platný čárový kód měl být, ano? Myslím těsně před zápasem. Děkuji za rady. Ráda bych se k lístkům dostala :-)

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Omlouvám se za dotaz, ale zajímalo by mě, zda je lepší zakoupit u Brussels Airlines letenky v té třídě s rezervací míst nebo to potřeba není. Zavazadlo 8 kg mi nevadí, ale jde mi o to, abychom seděly s dcerou spolu. Děkuji.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Já letos 26.2. do NY :-) 

Trasa Praha - Frankfurt - Montreal - NY a jediný problém zdržení v Montrealu cca 20 minut kvůli nějakému problému na motoru letadla.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ze stránek Ministerstva zahraničních věcí:

...doklad prokazující dobrý zdravotní stav; v praxi např. doklad prokazující, že cestující netrpí nakažlivou snadno přenosnou nemocí (tuberkulóza, ale např. nikoliv AIDS);

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Do Kanady s občankou??? To asi ne :-( 

Budu ráda za zkušenost těch, kteří byli.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den. Chci se zeptat, jestli je třeba při vstupu do Kanady ukazovat nějaké potvrzení o tom, že člověk je zdravý. Našla jsem to někde uvedeno a trochu mě to vyděsilo. V Torontu přestupujeme při cestě z NY a chtěli jsme tam strávit těch cca 12 hod. Díky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Prostuduju, díky.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Michael: Díky, máme to stejně a problémy s busem, je to je blbý, ale to se asi nedá nic moc dělat. Určitě o tom budeme uvažovat :-)

L_K: Kouknu, láká mě to moc. Jen pak asi budeme řešit, jestli Titanic nebo útesy. Jsme dva celé dny, středeční odpoledne a sobotní odlet navečer. Tak aby nám vůbec něco zbylo na Dublin.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

A byli jste s nimi kde? A něco, co nebylo úplně OK? A jak velká skupinka jela? Díky, stránka mě zaujala, jezdíme sice sami, ale zrovna ty útesy mi přijdou dost daleko z Dublinu a tohle stojí za zvážení (budeme jen na 3 dny). Mě by se moc líbilo i to muzeum Titanicu v Belfastu, nebyl někdo, jestli to stojí za to?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Omlouvám se za chybu "hodili", nějak jsem to nedočetla... :D

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dobrý den, obracím se na vás s prosbou. Kdyby měl náhodou někdo k dipozici slevový kód od Flixbusu a nevyužil ho, pošlete mi prosím soukromou zprávu. U nás ve městě je rozdávali někdy v týdnu (je na 30% a platnost do 31.3.), dostala jsem ho od kolegyně, ale je na jednu osobu a rezervaci a my jedeme do Itálie tři, takže by se mi ještě dva hodili ;) Děkuji, jen zkouším, kdyby náhodou to někdo do toho března nevyužil.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Panda: Je ještě voucher k dispozici?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Dubsik:

Chci se jen zeptat k těm penězům na účtu za 3 dny. To už vám kladně vyřídili vaši žádost?

Máme totiž zkušenost s podobnou věcí ohledně letenek u RB (placeno kreditní kartou) a tam nám sice obratem připsaly peníze na účet zpět (a my se radovali), ale pak jsme zjistili, že je to jenom "jako půjčka", ale kdyby to nedopadlo, tak by si je zase stáhli.

U nás to nakonec všechno dopadlo dobře, ale byl to "běh na dlouhou trať" a trvalo to několik měsíců:-(

Každopádně mě zajímá zkušenost u jiné banky, zda jsou schopni to tak rychle vyřešit.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Máme zkušenost ze srpna, také jsme odlétali ráno a zvolili jsme i vzhledem k umístění hotelu taxi. Na letišti jsme byli tak za 10 minut a zaplatili jsme 17 Euro. Taxi zajištěno na recepci, údajně samostatně by byla cena o něco vyšší, ale nevím.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jen informace z poslední doby. Objednán hotel v Neapoli s "vratkou 40 USD". V úterý jsme se vrátili, v pátek přišel mail, že mám nárok na odměnu. Doplnila jsem do svého profilu kartu a ten samý den peníze na kartu připsány.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Zkusila jsem, ale přičte a hned odečte. Přidávám foto, fakt nevím :-(


wizz-4.png

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Včera večer jsem rezervovala 2 letenky od Neapole a úhrada proběhla pomocí dárkových voucherů 4 x 50 Euro a k platbě zbylo asi 200 Kč. Když jsem ale chtěla těch 200 Kč zaplatit kartou, tak platba měla být 132 Euro (podle sms z banky). Tak jsem myslela, že se jedná o omyl, dala to v korunách na jiné kartě a totéž. V mé rezervaci v jiném okně jsem viděla tutéž částku k zaplacení a nerozumím tomu. Při zadávání voucherů žádný problém, normálně odečteny. A teď úplně nevím, co dál. Asi mi nezbude než zavolat, ale ta hrající linka za 14 Kč/min. mě neláká a navíc se celkem prodraží. Myslíte, že má smysl jim psát? Nebo vás napadá něco jiného? Použití těch voucherů je nevratné, nerada bych o ně přišla, kde se stal problém, fakt netuším :( Taky mám obavy o propadnutí letenek - voucherů než se to vyřeší. Díky moc za rady.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

KubajsM:
Tak v tom mám úplně jasno - za nás Century 21 smiley smiley smiley A zahřály jsme se tam při našem pobytu několikrát a na dlouho smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

KubajsM:
Dobře, že jste si zajistili to počasí smiley My to s dcerou letos v únoru neudělaly a byla brutální zima a mrzlo smiley smiley Dělalo nám problém se i vyfotit a hned dalším spojem jsme se vracely zpátky. Vstupenku jsme kupovaly na místě, výšky nemusíme smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Řešila jsem to s pražskou pobočkou TA. Od těch jsem také o vyjimce dozvěděla. Ti mě právě odkazovali na agenturu, od které byly letenky kupovány. Oni že pro mě nemohou nic udělat smiley To bylo jak ohledně rušení letenek, tak i poté ohledně dotazu na vrácení peněz. Pokud jde o letenky, na stránkách byla konfigurace, že jsou zrušeny ještě před odletem. Jinak ta expedia stále operovala tím, že musí získat souhlas (nějaký kód) od TA pro vrácení peněz, ale podle pražské pobočky nic takového díky té vyjimce nepotřebovali. Taky mi v Praze řekli, že to u těchto obchodníků není tento problém nic vyjimečného. Tak si teď mohu jen přát, aby to RB dotáhla a nemusela jsem to pak řešit ještě s nějakým arbitrem, pokud by to bylo vůbec možné. Nechce se mi jen tak přijít o 4x 6000 smiley

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tuto zprávu jsem psala i na akčníletenky, pokud někdo čtete obojí, tak se omlouvám smiley , ale nedá mi to napsat i sem.
Chtěla bych se poradit a případně i podělit o svou zkušenost s japonskou expedií. Kupovali jsme jako mnoho dalších v akci levné letenky do Japonska. Ty jsme nakonec rušili a protože to bylo v době atentátu v Istanbulu, byla společností TA vydána vyjimka a peníze nám měly být vráceny. Vrácení mělo být podle slov expedie do 3 měsíců (řešeno telefonicky). Nic se nestalo, Expedie mailem komunikovala pouze tak, že odkazovala na telefonickou linku, tam zase že to musí zjistit u TA a ozvou se a neozvali, tak pořád dokola. Stálo nás to nervy, čas i peníze. Pak jsem se radila tady, došla nám trpělivost a podala jsem reklamaci v bance (bylo placeno kreditkou) a komunikaci doložila a popsala. Dnes se mi ozvali a napsali, že expedie to zamítla, že prý nám byly letenky změněny. Přijde mi to jako nehoráznost, nikdy jsme o tom nemluvili a ani to nepožadovali. S bankou jsem to řešila, budou pokračovat v reklamaci, ale já mám dost smiley Upřímně doufám, že to dopadne, ale tohle by mě vůbec nenapadlo, že mohou udělat smiley Nevím, zda to zkouší nebo je to odpověď, aniž by to ověřovali ... Nebyly to rozhodně naše první nákupy takových letenek, nikdy jsme ale nic nerušili. Máte s tím někdo zkušenost? Je to tedy vždy o risku i pokud jde o solidnost obchodníka? Nějaká rada? Díky za vše. Kdyžtak to berte i jako případné varování pro neznalé, jako jsem byla já, že mohou takové komplikace nastat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Literakl:
Poslala jsem vám SZ.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu