Témata uživatele guessWho

Témata uživatele guessWho

Téma Poslední reakce
Zdravím, zháňam ubytovanie v Miláne na august 2016 pre 2 osoby. Ide len o 1 noc. Dá sa tu vôbec nájsť niečo za rozumnú cenu? Prakticky nikde som nenašiel nič pod 40€/izba aj to len bez vlastnej kúpelne. Ideál by bol s vlastnou kúpelňou  .
Miláno - ubytovanie
Ve fóru Tipy na ubytování
8 odpovědí
Zdravím,už to tu pár krát bolo ale znova. Chcem kúpiť letenku (Európa - USA) cez indický makemytrip.com, pri vyplňovaní údajov ma to ale nepustí bez zadania čísla pasu a expirácie. Kamarát ale momentálne nemá pas..Takže môžem tam vyplniť údaje napr. z občianskeho a bude sa to dať neskôr/pri check-ine zmeniť a bude to v pohode alebo mám smolu?Vďaka .
Kúpa letenky bez pasu
Ve fóru Vyhledávače letenek
13 odpovědí
Zdravím,na začiatku augusta (srpen) plánujem cestu Bosna a Hercegovina - Dubrovník - Čierna hora - Albánsko. Presuny plánujeme len lokálnou dopravou (bus, vlak). Mám nasledovné otázky:1. Má zmysel ísť  jeden deň ráno z Mostaru autobusom do Dubrovníka a odtiaľ večer ďalej (Kotor)? Aké dobu čakania môžem čakať na hraniciach? Čítal som už aj o 3 hodinách čo by už zmysel nemalo, nakoľko by mi na Dubrovník vyšli tak 2 hodiny a to už sa oplatí vynechať Chorvátske hranice.2. Kde platí prihlasovacia povinnosť? Čo som našiel tak v Bosne by to mal riešiť  "ubytovateľ", v Albánsku to nie je potrebné a čo sa týka Čiernej hory som našiel dosť rôzne informácie. Niektorí tvrdia, že je prihlásenie potrebné, dokonca od nich žiadali na hraniciach tzv. biele karty, iní nič neriešili prípadne to má na starosť hotel (čo si myslím ja).2.1. Ak by aj platila prihlasovacia povinnosť do XX hodín, ako by to mohli odsledovať keďže vstup do všetkých krajín je na OP?3. Tip na internetovú sim? Predpokladám, že najlepšie budú tie celosvetové ako má Tonic & ďalší.Vďaka .
Balkán rady
Ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění
3 odpovědi
Zdravím,pomaly riešim detaily mojej cesty do Malajzie v auguste (srpen). Očkovania mám A+B žltačka, týfus. Anti-malarika som vylúčil (nebudem toľko v takých častiach). Z toho čo som načítal som zistil, že najväčší škodca a prenášač (malária, horúčka dengue) je komár.1. V pláne som mal kúpiť sprej s obsahom DEET. Môže byť tento http://www.cestovatelskyobchod.c...ay-100-ml? (ak vidí link na eshop poprosím o úpravu len na názov)? Obsahuje 93%, 50% je lacnejší len o 10kč, má nejaký zmysel brať radšej 50%?2. Koľko približne vydrží 1 človeku 100 ml daného spreju (pri stálom používaní)?3. Aká je dostupnosť lokálnych sprejov (DEET) v Malajzii (je to možné nájsť na každom rohu alebo je to komplikovanejšie)?4. Má zmysel riešiť aj moskytiér? Ak áno, nejaké odporúčania na kúpu (ľahko skladateľný a prenosný)? Našiel som tento http://www.cestovatelskyobchod.c...net-single ale fakt netuším o čo by som to v hoteloch pripevnil :-DĎakujem (aj za odpovede iba k jednotlivým bodom) .
Ochrana proti hmyzu
Ve fóru Co se nevešlo
7 odpovědí
Zdravím, keby máte 14 dní ako by ste čisto teoreticky rozdelili čas medzi New york a južnú Brazíliu (Rio a okolie)? Ja osobne som rozmýšľal 4/10. .
Rozdelenie času New york, Brazília
Ve fóru Co se nevešlo
1 odpověď
Zdravím, v lete sa chystám na prvú cestu "len s batohom" po Taliansku. Plánujem prejsť hlavné mestá ako Miláno, Verona, Benátky, Rím, Neapol atp. Na internete som našiel dosť negatívnych informácii ohľadom zlodejov. 1. Je to naozaj také hrozné? Samozrejme nemám v pláne chodiť s otvorenou peňaženkou v zadnom vačku nohavíc, ale neviem čo by som robil keby som bol okradnutý či už o peňaženku alebo celý batoh.. Batoh mám len obyčajný aby spĺňal skvelé normy wizzairu  .
Taliansko/Itálie zlodeji
Ve fóru Co se nevešlo
8 odpovědí
Zdravím, kde sa oplatí v lete v Taliansku "okúpať" na 1,2 dni? Nemalo by to byť príliš od ruky, ale niekde na trase Miláno - Verona - Benátky - Florencia - Rím - Neapol - Pisa - Miláno. Ideálne čo najčistejšie more a najteplejšie Vďaka za rady. .
Itálie / Taliansko - tipy na koupání u moře
Ve fóru Co vidět a navštívit
8 odpovědí