Témata uživatele derata

Témata uživatele derata

Téma Poslední reakce
Ahoj, nemáte někdo zkušenost, jak to teď chodí v Maďarsku s naftou? Dá se už v červenci normálně natankovat?    Díky  .
Tankování v Maďarsku
Ve fóru Co se nevešlo
8 odpovědí
Ahoj, zakoupil jsem letenky na Bali přes China Airlines s odletem z Prahy přes Frankfurt a Tchaiwan. China Airlines v Praze nemá žádnou přepážku, takže přímo u nich se neodbavím, ale podle letenky je zřejmě první let operován přes ČSA a až další lety jsou s China Airlines. Do frankfurtuAirline: China AirlinesFlight: CI 9062 Operated by: Czech AirlinesZnamená to, že se odbavím u ČSA a dostanu palubní vstupenky na celou cestu a zavazadla vyzvednu až v Denpasaru? U těch samoobslužných kiosků se můžu odbavit i dříve, než bude Check in na přepážce a pak jim jen na přepážku přinést odbavená zavazadla? Děkuji .
China Airlines - odbavení v Praze
Ve fóru Letiště
14 odpovědí
Ahoj, chtěli by jsme letos v květnu na Bali a z něj cestovat dále, ale stále je celkem velké riziko, že budou zrušeny lety kvůli popelu ze sopky. Chtěl bych se zeptat, jak se postupuje v případě, že mám zakoupenou zpáteční letenku a došlo by k uzavření letiště před mým odletem z Bali. Letenka mi úplně propadne a musím kupovat novou nebo bude let nahrazen a letenku mohu využít? Děkuji .
Zrušení letu kvůli sopky
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
5 odpovědí
Ahoj.. omlouvam se za možná blby dotaz ale je to naše první objednání letenky. Chteli by jsme na bali a využít tento portal a objednat letenky pres nej. Ceny jsme našli celkem obstoje za 16 000 na prelom kveten/cerven. Měl bych ale par dotazu: - když vyhledam let Praha/Bali vetsinou to je s prestupy, jak poznam jestli musím řešit nejak vyzvednutí zavazadla a jeho transport na novy let? - kdyz letenku pouze objednam a zaplatím prevodem pozdeji, muže se stat že už nebude k dispozici a je lepší platit tedy hned kartou? - Kde a kdy provedu vyber sedadla? - Kde bych našel připadně nějaky souhrn techto zakladnich informaci? - A cena je konečna? už ohledne letenky nic víc neplatím? Moc dekuji za odpoved .
jak objednat letenku pres cestujlevne
Ve fóru Cestujlevne.com
8 odpovědí
Ahoj, blíží se nám odlet na Bali a řešíme check in. Jestli jej budeme řešit až na letišní nebo online už doma a mám k tomu jeden dotaz. Přečet jsem si http://cestujlevne.com/rady-tipy/odbaveni-na-letisti/ a tam se píše že na letišní máme najít našeho dopravce, ale jak to je když máme zpateční letenky Praha - CDG - PVG - DPS a let praha DPS a zpet je přes Air France a zbtek trasy je přes China eastern? To pak máme jit k jaké přepážce? Kupovali jsme zde přes vyhledávač. A ještě jedna mimo. Ty palubní vstupenky dostanem v praze jen na cestu smerem na Bali a zpáteční palubky až zase v DPS že? Moc díky .
Odbavení / Check-in
Ve fóru Obecně o cestování letadlem
8 odpovědí
Ahoj cestovatelé. V červnu bychom chteli ve dvou porpve podniknout výlet někam dál a Bali se zdá byt ideální cíl. Plánujem 14 dní s příletem do Denpasaru. Co jsem se dočetl tak Kuta je hodne rušná s velkými vlnami vhodna spíše pro surfování. Určitě by jsme nějaky den v Kute zustali ale pak nás samozrejme lákají korálové utesy a podvodní svět ktery je dostupny pouze se šnorchlem. Mohli by jste mi doporučit nějakou oblast asi dobře dostupnou z Kuty at netrávíme napr 2 dny cestou kde by se dalo dobře ubytovat, a šnorchlovat? Případně nějaké další tipy? Moc děkuji .
Bali - kam za šnorchlováním z Kuty
Ve fóru Co vidět a navštívit
20 odpovědí
Ahoj, neco jsem si k vizum a prestupum samozrejme precetl ale jelikož jde o naši první cestu tak bych se chtel prece jen ujistit jestli v pripade že jsme zakoupili letenku zde na cestujlevne Praha - Bali s prestupem v Pariži a číne potřebujem v číně nějaké vízum? Podle toho co jsem se dočetl tak při pobytu mene než 24 hodin neí potřeba. Je to tak? děkuji .
Vizum na prestup v Shanghai Pudong
Ve fóru Letiště
1 odpověď