Ahoj, zakoupil jsem letenky na Bali přes China Airlines s odletem z Prahy přes Frankfurt a Tchaiwan. China Airlines v Praze nemá žádnou přepážku, takže přímo u nich se neodbavím, ale podle letenky je zřejmě první let operován přes ČSA a až další lety jsou s China Airlines. Do frankfurtuAirline: China AirlinesFlight: CI 9062 Operated by: Czech AirlinesZnamená to, že se odbavím u ČSA a dostanu palubní vstupenky na celou cestu a zavazadla vyzvednu až v Denpasaru? U těch samoobslužných kiosků se můžu odbavit i dříve, než bude Check in na přepážce a pak jim jen na přepážku přinést odbavená zavazadla? Děkuji .

China Airlines - odbavení v Praze

Založil(a) ve fóru Letiště

14 reakcí

Ahoj, zakoupil jsem letenky na Bali přes China Airlines s odletem z Prahy přes Frankfurt a Tchaiwan. China Airlines v Praze nemá žádnou přepážku, takže přímo u nich se neodbavím, ale podle letenky je zřejmě první let operován přes ČSA a až další lety jsou s China Airlines.

Do frankfurtu

Airline: China Airlines

Flight: CI 9062

Operated by: Czech Airlines

Znamená to, že se odbavím u ČSA a dostanu palubní vstupenky na celou cestu a zavazadla vyzvednu až v Denpasaru? U těch samoobslužných kiosků se můžu odbavit i dříve, než bude Check in na přepážce a pak jim jen na přepážku přinést odbavená zavazadla?

Děkuji

0

rookie, co? ano, csa prepazka to jisti. 1.dolezu na letiste 2 hodiny pred odletem 2. mrknu na svuj let na tabuli odlety/departures 3. na konci radku budou svitit check in desky a tam se vydam. Easy, co tam mas dal?

0 Citovat

sorry. ano, dostanes boarding passes na vsechny segmenty a pri trose stesti se setkas s baglem v DPS. Cim vic transferu, tim vetsi sance ze ti zavazadlo ztrati.

0 Citovat

sorry, su zpomaleny. Tobe bych samoobsluzny kiosek nedoporucoval, jdi s rezervaci a pasem k check inu, tam to vsecko osefujou

0 Citovat

a posledni rada. zavazadlo si vzdy bal sam. nenech sve kosovske kamose ti na cestu pribalit 10kg cukru

0 Citovat

Dík, letím podruhé... a úplně jsme zapomněl, že u check in i stejně bude svítit přepážka kam jít :D Každopádně díky. Snad to neztratí a bude to v pohodě :D

0 Citovat

U přepážky si ale nevyberu sedadla co? Když jsem letěl s Air France, tak mě stejně poslali ke kiosku...

0 Citovat

derata napsal(a):

U přepážky si ale nevyberu sedadla co? Když jsem letěl s Air France, tak mě stejně poslali ke kiosku...

Sedačky by měly jít vybrat u online odbavení na webu China Airlines, minimálně na lety operované přímo jimi.

0 Citovat

zalezi pres koho jsi kupoval letenky. pokud primo pres ca, pak v manage my bookings si vyber sedacku. pokud pres online prodejce(letuska, kralovna, pelikan etc), pak mista musis resit pres ne. toto je obecna rada, neni specificka jen pro ca. Pri online checkinu (dle aerolinky vetsinou 24-72h pred odletem) si sedacky vybrat muzes, stejne jako u check inu u prepazky, ale vetsina dobrych sedacek uz bude pryc. na studium dobrych sedacek doporucuji www.seatguru.com. bacha, nektere lety jsou operovany vice verzemi letadla, tak si prvni na strankach ca over, ktery konkretni typ letadla a v jake verzi leti

0 Citovat

Kupoval jsem tady.

0 Citovat

dobre's udelal synu

0 Citovat

Takže i když mám první let přes Air China tak online check in můžu udělat přes ně i na první let, který operuje čsa?

0 Citovat

Hlavne nemylit air China a China airlines :)

Edit: ako povedal Kryštof, online checkin minimálne u China airlines, ale tiež môžeš skúsiť s CSA

0 Citovat

Ani jsem si to neuvědomil... pletou se mi.

Nicméně mám ještě jeden blbý dotaz. Koukal jsem na online check in na webu China Airlines.

https://calec.china-airlines.com...ass_gb.htm

a v části "Self-Print Boarding Pass is available at:" není Praha uvedená. Pouze Frankfurt.

a v "Who can't use Self-Print Boarding Pass:" píšou:

Passengers who reserve flights operated by China Airlines co-share partners.

Jestli tomu rozumím správně, tak je online check in pro mě zapovězen co?

EDIT:

Currently, eCheck-In service is available for CI international flights(except Code-share flights operated by other airlines) passengers up to 9 persons in the same booking record from 24 hours up to 1.5 hours prior to the flight departure time.

0 Citovat

24 hodín pred odletom to pozri priamo na webe. Nič sa nedeje ak sa nechecknes online a možno na prepážke ti môžu dať také miesta, ako napr. exit row, ktorý by ti inak on-line nemuseli dať

0
14 reakcí