Příspěvky uživatele sali

Aktuální témata

TémaPoslední reakce

tonic napsal(a):

nieco taketo

https://www.aliexpress.com/item/...84916.html

Kdysi jsem hledal spíš něco jako ledvinku do vody a nic zajímavého jsem nenašel. Kdyby někdo měl tip, tak uvítám. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nemáte někdo zkušenost s možností obnovit účet (včetně nevybrané hotovosti), když došlo ke zrušení pro 6. měsíční nečinnost?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mauny napsal(a):

Tak jsem se vrátil z Bogoty  (Iberia), business dost osekaný, salonek pouze v MAD, v Itálii i v Kolumbii zavřené. Jinak v Kolumbii vše funguje, turistů pomálu, restaurace otevřené, MHD, autobusy, vnitrostátní lety fungují. Jinak se všude nosí roušky a všichni dodržují, vyjma pár Poláků :-)

                                                          Díky za aktuální info. Ajak vypadal servis na palubě + roušky během letu.

 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak jsem tu informaci, že se musím rozhodnout nejpozději do 3 hodin před odletem na konci e-mailu našel. Stačilo jen pozorně číst až do konce. Tak všem dík za odpověď.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nevíte někdo, do kdy se musím rozhodnout pro nějakou variantu řešení při změně odletu. Teď mi  WIZZ opakovaně posílá info o změně  času letu, který má proběhnout až koncem září. Se změnou vcelku nemám problém, ale chci situaci využít pro aktuální rozhodování o situaci (viz Covid). V e mailech žádný termín stanoven není. Ale v obch. podmínkách možná něco je. Kdyby někdo měl zkušenost, tak díky za info.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak dík za info příští týden využiji. Aspoň že letiště Praha je v tomhle normální protože co jsem koukal tak v Itálii některá menší letiště mají z důvodu covid-19 salonky zcela uzavřený

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Má někdo aktuální zkušenost, jak to tam teď vypadá, jestli stojí za návštěvu? Dík.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jak to vypadá? Podařilo se to někomu najít?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak mi Iberia v akci Bogota změnila čas odletu z Lin a nabízí přebukování zdarma do 18,12,2021. Také nabízí  možnost změny místa odletu poblíž původního letiště, a to také bez poplatku. Zatím jsem to blíž nezkoumal, ale využil již někdo? Hlavně jde o Prahu nebo Vídeň.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mikire co teď děláš, když se moc nelítá? Sedíš doma nebo cestuješ po Irsku?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tak jsem na výzvu Iberie posunul akci LIN - BOG z 11/2020 na 3/2021. Jestli to něčemu pomůže se uvidí. Neví někdo co je důvodem výluky z možnosti rezervovat v období od 24.3 do 4.4.2020, na webu jsem nic nenašel

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Pro ty, kteří jsou nervózní z létání a z Covidu 19 je velmi důležitá nabídka alk. nápojů. Ta zůstala stejná jako před Covidem? 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Trochu Menzies lounge  křivdíte, co se týče nápojů. Jsou s ostatními srovnatelné a na rozdíl od ostatních mají v nabídce Baileys, který si dávám ke kávě.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

David Eiselt napsal(a):

Kiwi garance je z bodu A do bodu B, takže buď váš přepraví jinak, nebo by měli vracet vám všechny peníze nezávisle na tom, že někde visí v platnosti další lety, protože oni to kupují separátně. Tohle jde na ně :) Ale hodně štěstí...

Nevím jak to mají teď, ale před pár lety, kdy jsem se o kiwi garanci zajímal, tak to byla garance přestupu limitovaná částkou  2.500-, Kč.  A  navíc jak říká Oliver, dokud nedostanou peníze od aerolinek, tak je nebudou vyplácet. Takže pokud je právní nárok začni ihned vymáhat.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Máš pravdu, ještě Ti nikdo neodpověděl na Tvoji otázku. Nikdo takový  kdo řeší  prodloužení pobytu  v JA tady není. 

Daniel napsal(a):

nesnasim anonymni osocovani na diskuznich forech, ale zde si nemuzu pomoci. vts, ty si obrkokot, takovej mladej mikir, kteremu poradis a on si furt mele svoje hovna. Daniel Safar, Kunovice. a moc se tesim na pivo na zahradce. 

Tady se Mikira musím zastat, protože ten  co  píše tak to i tak myslí, a né jako tenhle. Trochu mám pocit jako by to byla zase nějaká  Padrinovina. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Ty repatriační lety jsou pro naše občany zdarma? Já myslel, že to cestující platí, tak jak jsou zpoplatněny repatriační autobusy po Evropě - Regiojet od 800 do 1900Kč za jednosměrku.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Vlk76 napsal(a):



Tak daleko jsem se ještě nedostali , ale zrovna včera jsem se dozvěděl že Smart Wings podalo odpor proti platebnímu rozkazu , takže budeme pokračovat soudem.  Jejich taktika je nereagovat tak uvidíme jak se to vyvine . 


Soudíš se s  nima sám, nebo to jde přes vymahač? Já mám od nich za zpoždění 12 hodin z Egypta již uznání kompenzace (v emailu), ale jinak již nekomunikují.  Takže zvlášť v současné době to vypadá, že fungovat může jen žaloba.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Nikdo nemluví o jistotě dalšího poklesu, navíc je to pro mne špatně čitelná akcie z důvodu divize zbrojní výroby a možnosti otevřených či skrytých subvencí.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Tím důvodem  bude další pád ceny akcie.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Jaká jsou opatření v Irsku?

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Andreo, kromě přání uzdravení, bych doporučil podrobnější tel. konzultaci s lékařem, zda je vůbec vhodné se snažit srážet teplotu pokud nedosahuje vyšších hodnot /přes 38 °C/. U běžných respiračních onemocnění  se toto doporučuje. Jestli ponechání této sebeobranné reakce vlastního těla je vhodné i u této nákazy. ale nevím.  

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Při zadávání FFP se tam objevila hlášení o 17.182 Avios pro trasu LIN - BOG

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Mandarinka napsal(a):

Podívejte se na statistiky prasečí chřipky 2009-10 u nás i ve světě. Celkem asi 18 tis mrtvých, v ČR oficiálně 102, a já si vůbec nepamatuji, že by se rušily lety, že by se tisíce lidí dávalo do karantény nebo že by si lidi v panice dělali zásoby. 

Možná mi jen paměť neslouží a možná mi něco podstatného uniká, ale taky nemám pocit,že ta mediální masáž je adekvátní situaci.  

vykašli se na nějaké statistiky prasečí chřipky a podívej se reálně do Wucha nu No co se tam dělo když se s nákazou koronaviru nic nedělalo. Komunisti to začali řešit až když byly nemocnice přeplněné lidmi s těžkým průběhem nemoci. A tam potom vidíš jak těžce se s touto infekcí bojuje A jak dlouho to reálně trvá. A to tam byly nasazeny nejpřísnější opatření která lze uplatnit. Takže můj názor je že současně přijímaná opatření jsou naprosto správná ale měla být přijata dříve a v mnohem větším rozsahu. 

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

Týden pod paralenem s teplotou není mírné nachlazení, ale řádná infekce. Takže poté co jsi místo léčby nakazil lidi  tady, tak ještě export do zahraničí.  Není li jiný důvod, tak se teplota do určité míry nesráží, protože to s klidem na  lůžku je hlavní  a nejúčinnější linie obrany organismu.  

0
Citovat Zobrazit ve vláknu

 jenom na vysvětlení pro ty Kteří sami žádný tarif nikdy nenašli. A nebo Našli a nepodělili se. Zajímavé tarify se nacházejí postupně a proto byly postupně zveřejňovány. Audit a ani nikdo jiný nikdy neví dopředu, jak dlouho daný tarif bude platný, a  proto  je potřeba okamžité zveřejnění a z toho plyne, že  že na každý tady je založeno  vlastní téma. A jestli někdo považuje zveřejnění více zajímavých tarifu za spamování. Tak nevím, o čem by diskuze na letenkářském webu měla být.

0
Citovat Zobrazit ve vláknu