Dovolená all inclusive ... levnější než výlety na vlastní pěst? Na těchto pár místech je to dokonale vidět   https://www.fly4free.pl/all-incl...ny-wyjazd/  .

Nový trend v cestování, CK levněji než samostatné cestování.

Založil ve fóru Hledám letenku

A když jsme u FRA. Vypozoroval jsem, že měsíc před odletem se u letenek LH z PRG do FRA dramaticky zvyšuje tarif nezávisle na obsazenosti. Kdyby někdo uvažoval o leteckém přípoji.

0 Citovat

...přihodim trochu nevyžádanýho moudra. Hankaa posílá D inspiraci, ale jestli dobře vidím, tak je to Korfu (nikoli Egypt) z Franfurtu (ten je daleko i pro občany Karlovarska či Ústecka).

odhaduju, že se roky před C-19/po kovidu a letos liší.

Já jsem letos Egypt CK zjišťoval jak na vánoce tak na jarňáky. Přišlo mi, že Praha nebo Německo (Dresden, Leipzig, Norimberk) vychází dost podobně (Cena/hotely). LM nabídky byly pouze pro 2 lidi, naše kombinace 2+2děti už vycházelo na nesmysl.

Co byl výrazný rozdíl ve propěch Německa byl duben/květen a Turecká riviéra. (cena, výběr termínů, lokace, ubytování) 

0 Citovat

@martuc 

já jsem to dala fakt jen jako inspiraci, že se dají najít ceny úplně mimo standard. Samozřejmě, že kdybych to opravdu hledala, tak zadám odlet MUC nebo NUE a věřím, že by byla varianta i odtud ;) A téma vlákna nebylo Egypt, ale obecně - cestovky a současný trend... ;) 

0 Citovat

Btw který weby na hledání/porovnání používáte? Letiště v Německu pro mě nepřichází v úvahu a ze zahraničních jde naklikat většinou jen Praha a Vídeň. Zkouším holidaycheck a 5vorflug. Z polských r, lastminuter a travelplanet. 

Potřebuji ideálně web, kde jdou naklikat letiště v ČR, BTS, VIE, KRK, KTW. 

0 Citovat

dovolena.cz (ale nevim, se kterymi cestovkami maji navazanou spolupraci, z PL jsem tam viděla asi jen Ithaku, jinak to nabízí např. z KRK a KTW německé cestovky s různými letenkami na pravidelných linkách).

0 Citovat

Letošní sezóna bude na LM silná. Z ČR nemá smysl nic jiného, než velké CK, které máme zapojené - https://www.cestujlevne.com/zajezdy

Pravda, DER Touristik (Exim, Fischer) zatím neposílají kvalitní data a mnohdy je fajn je zkontrolovat na přímo.

0 Citovat

než odpoví někdo sofistikovanější, tak já pro LM (německé cestovky) před měsícem využil https://www.ab-in-den-urlaub.de/find 

@Ridder - jejich filtr umí i tebou preferovaná letiště (SCREEN), jestli to bude dávat dobré typy netuším (já použil na Dresden, Leipzig, Norimberk)


letsite-scree.png

1