Zdravím Cestujlevne.com! Rádi bychom v únoru na Filipíny, ale s koupí letenky úplně nechvátáme. Spíš doufáme, že se do konce roku objeví nějaká akční nabídka. Nedoporučili byste nějaké aerolinky, které si máme hlídat? Díky, Lenka .

Filipíny

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

132 reakcí

Potvrzuji nemusí, včera jsem se vrátil.

1 Citovat

Na vlastní zkušenost bych u takovýchto věcí nespoléhal, např. po mně to nikdo nechtěl ani při příletu, přestože je to povinné.

Oficiálně to každopádně je tak, že na příletu je to povinné pro všechny, při odletu jen pro Filipínce.

0 Citovat

Určitě to doporučuji vyplnit před odletem. Tento rok jsem přilétal na Filipíny 4x a vždy to po mně vyžadovali.

0 Citovat

Podle mě by to měli chtít už na odletu na Filipíny.

No a čeká mě to i do Thajska 2x . Fakt je člověk z toho cestování po Evropě rozmazlenej.

Jinak u Filipín je dost často, že Manila a Clark mají jiná pravidla respektive čekinářům řekně nějaký nadřízený orgán něco jiného.

0 Citovat

po mně to u checkinu na odletu v září chtěli (Scoot, MNL)

0 Citovat

V Japonsku mně neudělali checkin na přepážce, pokud jsem si etravel před nimi neudělal a neukázal, let do ICN a druhá letenka do CEB. To mě trochu překvapilo, že to řešili už tady.

0 Citovat

on je to nějaký pozůstatek z Covidu podle mě, tohle jim tam poslední zbylo. A tenkrát se to kontrolovalo už na odletu. 

Kamarád letěl dnes, včera večer se mě ptal jestli je ravda, že si má něco před odletem vyplnit, hroznej salámista :) Tak jsem zvědav jestli ho vemou na palubu.

0 Citovat

Tak ten kód se ukáže hned, takže to může vyplnit až na checkinu.

0
132 reakcí