Roboti po letistich a hotelech - potkali jste neco co fakt pomuze?

Založila před 12 hod joanne.h ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Tak nevim jestli to sem patri, ale nenapadlo me kam jinam :)

V srpnu jsem prestupovala v Incheonu a mela jsem tam skoro pet hodin, tak jsem koukala po tech robotech co jezdi po terminalu. Jeden me dovedl ke gate, druhej jenom vozil kos a lidi ho porad obchazeli. Prislo mi to spis jako atrakce nez sluzba

Pak v Osace mel hotel na recepci neco co vypadalo jako robot, ale byl to v podstate kiosek s oblicejem. Uměl anglicky a japonsky, a kdyz jsem se ptala na pozdni check out tak to vubec nepochopilo. Nakonec to za nej dodelala pani u pultu.

Zajima me jestli nekdo z vas narazil na neco co fakt pomohlo. Ja mam zatim pocit ze je to hlavne na foceni.

Mimochodem kdyz jsem to pak doma dohledavala, koukala jsem na tenhle prehled humanoidnich robotu https://humanoza.com/humanoid-ro...comparison - davaji tam vedle sebe parametry a ceny podle vyrobcu. Dost me prekvapilo ze to co jezdi po letistich a to cemu se rika humanoid jsou uplne jine kategorie. A ceny taky, rozdil je tam radovy.

V Evrope jsem nic takoveho nezazila, ani ve Vidni ani v Mnichove. Nebo mi to uniklo?

0

Na letištích a hotelech nevím, ale ve vídeňské restauraci XXXLutz vozí jídlo. 😆

0 Citovat

Park MGM Las Vegas - do pokoje rozvazi jidlo robot a jezdi fakt rychle. Uzitecne je to v tom, ze je to zabavne pozorovat pro deti :-) jak to frčí po chodbách :-) 

0 Citovat

neboli svojho casu "roboti" aj vo Vienna Lounge a priamo v terminali?

0
3 reakce