Kompenzace za zpožděný let?
Kompenzace za neproletěný, ale opoždený let se tady řešila už několikrát. Jsou jedinci, kteří žádné morální zábrany nemají a přestože daným letem ani neplánovali letět, tak si o kompenzaci zažádali. A dostali ji. Takže předpokládám, že legislativa je tady jasná. Zkusil bych zažádat jinde, ono to vyjde. Jinak si matně vybavuji, že taky může záležet na tom, zda byl proveden check in před odletem.
Floodland: My bohužel chtěli letět, ale když ti na víkendový výlet dají pouze cca 18 hodin (z toho máš přílet v 22:00), tak asi moc nedává smysl tam letět. A ano, tu kompenzaci bych použil na zalepení díry po propadnutém hotelu, protože jsem doopravdy nepočítal se zrušením letu ve chvíli, když projdeš v Praze security. Takže toliko k morálce z mé strany :)
Pokud jste prošli security, tak by neměl být problém kompenzaci dostat. Já psal o morálce jiných :)
Tak na to zapomeň. Stalo se mi to samé. Let z BRQ do STN. Prošli jsme jak security, tak pasovkou, tak gejtem. Přímo z plochy před letadlem nás odvedli zase na pasovku, že let se odkladá. Sekera 13 hodin nakonec. Tím mi ze STN odletěl spoj, co jsem měl koupený, takže jsem jel domů a na ten opožděný odlet se nedostavil. A z Úřadu pro civilní letectví mi přišlo :
"Dopravce prokázal, že jste se nepřihlásil k přepravě a tudiž Vám nárok na kompenzaci dle článku 7 Nařízení (ES) 261/2004 nevzniká."
Záleží na letecké společnosti. Podle mě je přítomnost na letišti dostatečným potvrzením toho, že jsem letět chtěl. Na ten opožděný už logicky nemělo smysl se dostavovat.
Přesně tohle jsem si taky myslel, ale dali od toho ruce pryč i vymahači. Vtipné je, že FR mi za ten let, na který jsem se údajně nedostavil, vratil penize do peněženky i s PNR identifikací.
b3t0n napsal(a):On se Easyjet točí na tom, že jsme ten "zpožděný" let z Prahy neabsolvovali a tudíž nemáme nárok na kompenzaci. Na výběr nebylo nic, kromě toho letu o den později.
Za zpáteční let samozřejmě nic nečekám, když jsem počítal s kompenzací.
Ale přijde mi to celé zvláštní, že neabsolvování takto zpožděného letu může vést k zamítnutí mé žádosti.
točit se na tom může jak chce, pokud ale ten let byl zpožděn nebo zrušen, vy máte právo na ten let nenastoupit, a tom případě je vám povinnen vrátit cenu letenky. a vyplatit kompenzaci, pokud to nebyla vnější okolnost.
nicméně - když došlo k tomu zrušení letu - koukali jste do onlinu (na rezervaci) na tom easyjetu? ono to taky mohlo být tak, že jste tam dostali na výběr "poletíte zítra / vrátíme vám cenu letenku", a žím, že jste nic neudělali, tak jste souhlasili s "poletíte zítra". aspon u aerolinek, kterejme lítám , to většinou takhle bejvá - by default mě rebookujou na další let, ale já mám možnost tohle odmítnout (pokud nejde o posun o pět minut) a nechat let zrušit s vrácením apod.
a nedostavením se k tomu dalšímu odletu už by mohlo jít o regulérní no-show.
Prave ze zadna moznost volby nebyla, jak jen informace o zruseni letu a hned prirazeni noveho. Kdyby to slo, tak automaticky dalsi let zrusim.
Prijde mi, ze je zkousi, kolik lidi to vzda po prvnim claimu a jejich odmitnuti, ale cele mi to prislo divne. Takze diky za rady a sdileni zkusenosti :-)