Ahoj cestovatelé, na začátku příštího roku by jsme rádi s přítelkyní někam za teplem. Zatím máme procestovanou pouze Evropu, tak bych chtěl poprosit o tipy na destinace, které by měly splňovat následující body: doba trvání 2-3 týdny, rozpočet 80 000 - 100 000 Kč pro oba, rádi bychom destinaci (možná i kombinace více míst) , kde se dají skloubit výlety do panenské přírody s pobytem na pláži, klidně v pěkném resortu, rádi šnorchlujeme, takže aby bylo pod hladinou na co koukat. První nápad je kombinace Srí Lanka a Maledivy, ale tam je to hodně napnutý s tím naším rozpočtem. Existují levnější destinace? Rád bych uvítal další tipy. Díky .

leden/únor 2018 - dovolená

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

15 reakcí

Ahoj cestovatelé, na začátku příštího roku by jsme rádi s přítelkyní někam za teplem. Zatím máme procestovanou pouze Evropu, tak bych chtěl poprosit o tipy na destinace, které by měly splňovat následující body: doba trvání 2-3 týdny, rozpočet 80 000 - 100 000 Kč pro oba, rádi bychom destinaci (možná i kombinace více míst) , kde se dají skloubit výlety do panenské přírody s pobytem na pláži, klidně v pěkném resortu, rádi šnorchlujeme, takže aby bylo pod hladinou na co koukat. První nápad je kombinace Srí Lanka a Maledivy, ale tam je to hodně napnutý s tím naším rozpočtem. Existují levnější destinace? Rád bych uvítal další tipy. Díky

0

Oprav to...

0 Citovat

Myslím, že levnější destinace než zde uvedené neexistují. Možná sever Polska by stál za pokus a skloubit se to dá s Rujánou, je tam prý moc pěkný historický rezort. Pobyt na pláži tam určitě nebude problém, ani bych nečekal davy lidí.

0 Citovat

80-100 tis pro dva je strašně peněz. Vietnam je krásná na mnoha místech ještě panenská země, bezpečná, moře, původní vesnice i turistické resorty. Letenka od 14 tis, jídlo 40% naší ceny, místní doprava také asi 40%. Hotely pro dva 150-300 Kč. V Hanoi a Saigonu 400. Já tam dnes jezdím vyloženě za hubičku. A protože to tam znám, za měsíc tam utratím okolo 4 tis.

0 Citovat

80-100 tisíc pre dvoch je na cestu okolo sveta s dobrou kombináciou leteniek a nie na 2 týždne na Sri Lanke :) za mňa Filipíny, začiatok roka akurát, ceny super aj úroveň služieb s takým rozpočtom a dá sa aj potápať. Kombinácia Coron, palawan,Bohol.

0 Citovat

Vydejte se s aktuální akcí do Indie. Pokud tam nedokážete utratit 100 000, tak vám všudypřítomní podvodníci rádi pomůžou. :D A můžu vám garantovat, že na tuto dovolenou nikdy nezapomenete. :D A teď mě omluvte, jdu kupovat letenky do Dillí. :)

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

Myslím, že levnější destinace než zde uvedené neexistují. Možná sever Polska by stál za pokus a skloubit se to dá s Rujánou, je tam prý moc pěkný historický rezort. Pobyt na pláži tam určitě nebude problém, ani bych nečekal davy lidí.

Nevím, jestli je sever Polska ideální destinací na leden a únor. :-)

1 Citovat

kazdy hlada prazdne plaze bez turistov, v polsku ich v zime najde :D

0 Citovat

Vidím, že sbírka vtipných komentářů se začíná rozrůstat. :) Mimochodem s tou Indií jsem to myslel vážně... a zdejší admini tu někde tuším psali o prázdných plážích na Andamanských ostrovech. :)

0 Citovat

@jox, ved to ano, to verim...a ani nepotrebujes budget 100 000 :)

0 Citovat

Co třeba Nový Zéland a konkrétně jižní ostrov? Tam je všechno :-)

0 Citovat

Maledivy jsou dobrá volba. Ale tři týdny se 100t. je na hraně. Byl jsem v únoru dva týdny. Kombinace tří lokálních ostrovů, hezké bydlení s polopenzí(stačí). Stálo to cca 85 000, ale 20 000 z toho jsme utratili za aktivity a výlety( šnorchlovačka s mantami, resort visit, sandbank, picnic island atd). Majitelé hotýlků se nám maximálně věnovali( protáhli nás nejlepšími lokalitami na snorkeling, zorganizovali Valentýnskou oslavu, Bodu Beru nebo návštěvu místní kavárny- vše zdarma ). Bylo to fakt super. Něco jsem tam natočil, pokud chceš odkaz na Youtube, ozvi se.

0 Citovat

Máš procestovanou Evropu, chceš vidět svět, chceš i pocestovat a vidět od všeho něco.

Za mě 3 Možnosti : Thajskou s letem do Bangkoku - A projet si třeba 3 lokace, které jsou už na tobě( Krabi, ao Nang, Ko Lanta, mini ostrůvky kolem, Phuket etc...)

- Malajsie/Thajsko s příletem do kuala Lumpur : Langkawi + Ko Lipe ( Tarutao, adang..)

- Výše zmíněné kombo Srí lanka Maledivy. 10 dní Lanka a 5 dní Maledivy. - to jsou ale minimální počty dnů, bacha na to ať z toho něco máš. - MALE - COLOMBO vcelku levné přelety s Srilankan air.

0 Citovat

O mesiac neskor by sa dal uz aj Madagaskar, kde mas za tie peniaze na 2-3 tyzdne uplnu pohodu a kombinaciu vsetkych veci, ktore si spominal

0 Citovat

Ja taky doporucuji Indii, stat Kerala. Byli jsme zrovna prelom leden/unor a parada a staci fakt mnohem min penez

0 Citovat

sa to tu rozrpudilo, ktovie ci sa k tomu autor prispevku aj vyjadri niekedy :D

0
15 reakcí