zdravím, vyplatí se registrovat do systému ministerstva zahraničí DROZD, pomohly už někomu z vás informace, které přes něj ministerstvo posílá? .

užitečnost systému DROZD

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

33 reakcí

DROZD by byl asi spíš užitečný při identifikaci nezvěstných a mrtvých.

2 Citovat

Alena Svobodová napsal(a):

[citace="Audit "]

Jo to víš Alenko, běž raději zpátky na ten svůj Facebook. Jsou jiné problémy, které už brzo budeš muset řešit - například to, že Česko má zásoby plynu jenom na 20 dnů, a to je na tom ještě dobře. Ty prostě máš svůj politický neotřesitelný nadhled.

Jojo, rovnou to převedeme na primitivní sarkasmus vůči mojí osobě, to jsi teda alfa samec. Najednou je tu téma plyn, aby tu jako byla blbá nálada. Tak jo. Otevři si Braník. Pokud jsi teda už vychodil střední, což teda nevypadá 😜

[/citace]

Tady je tvůj první komentář:

Ty vole, já zase můžu říct, že provládní úderka už je i tady 🤣 Jo, je to od Vystrčila blbé PR. Letěl by ale ten vládní speciál poloprázdný? Jak dlouho předtím a potom stál na zemi? Jako sorry, už je březen, schovávat vlastní chaos a neschopnost za současné opoziční strany je primitivismus.

Takže opravdu se nauč asertivitu, za tvé osobní problémy nemůžu.

Primitivismus se ti nějak líbí.

Jinak jsem už 10 let rentiér(teda pokud víš co to je).

1 Citovat

Aha, můj první komentář byl na úrovni "Alenky" a řešení mých osobních "problémů" a jaké problémy budu řešit 🤡 Nemáš názor i na mojí menstruaci, dědo? Jo, rentiér. Tak to by vlastně dost vysvětlovalo.

4 Citovat

NeZha napsal(a):

DROZD by byl asi spíš užitečný při identifikaci nezvěstných a mrtvých.

Taky myslím.

0 Citovat

Audit napsal(a): Jinak jsem už 10 let rentiér(teda pokud víš co to je).

Hele, rentiére, když jsi tak za vodou, proč jsi tady posledních pár let pořád řešil pár drobných za půjčení auta a adoroval Goldcar? 

6 Citovat

Devizou bohatých je, že si můžou dovolit šetřit tam, kde si hloupí a chudí dokazují, že na to mají. 

Jinak mne to bavilo a inspiroval jsem jiné, že lze s Goldcarem být rovnocenným soupeřem. Mám s němi 40+ výpůjček. Nicméně poslední před 3 lety už nešla překonat.  

0 Citovat

Alenko, rentiér není starobní důchodce, ale člověk který žije z vlastního majetku - z renty. Do starobního důchodu to mám ještě daleko. 

0 Citovat

Bohůšu....guteen taaag 

0 Citovat

@David
prosím zakroč. dík :D toto je jak diskuze na super.cz že si Bohdalová koupila zelené mandarinky. Bizár

7
33 reakcí