zdravím, vyplatí se registrovat do systému ministerstva zahraničí DROZD, pomohly už někomu z vás informace, které přes něj ministerstvo posílá? .

užitečnost systému DROZD

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

51 reakcí

DROZD by byl asi spíš užitečný při identifikaci nezvěstných a mrtvých.

5 Citovat

Alena Svobodová napsal(a):

[citace="Audit "]

Jo to víš Alenko, běž raději zpátky na ten svůj Facebook. Jsou jiné problémy, které už brzo budeš muset řešit - například to, že Česko má zásoby plynu jenom na 20 dnů, a to je na tom ještě dobře. Ty prostě máš svůj politický neotřesitelný nadhled.

Jojo, rovnou to převedeme na primitivní sarkasmus vůči mojí osobě, to jsi teda alfa samec. Najednou je tu téma plyn, aby tu jako byla blbá nálada. Tak jo. Otevři si Braník. Pokud jsi teda už vychodil střední, což teda nevypadá 😜

[/citace]

Tady je tvůj první komentář:

Ty vole, já zase můžu říct, že provládní úderka už je i tady 🤣 Jo, je to od Vystrčila blbé PR. Letěl by ale ten vládní speciál poloprázdný? Jak dlouho předtím a potom stál na zemi? Jako sorry, už je březen, schovávat vlastní chaos a neschopnost za současné opoziční strany je primitivismus.

Takže opravdu se nauč asertivitu, za tvé osobní problémy nemůžu.

Primitivismus se ti nějak líbí.

Jinak jsem už 10 let rentiér(teda pokud víš co to je).

2 Citovat

Aha, můj první komentář byl na úrovni "Alenky" a řešení mých osobních "problémů" a jaké problémy budu řešit 🤡 Nemáš názor i na mojí menstruaci, dědo? Jo, rentiér. Tak to by vlastně dost vysvětlovalo.

7 Citovat

NeZha napsal(a):

DROZD by byl asi spíš užitečný při identifikaci nezvěstných a mrtvých.

Taky myslím.

0 Citovat

Audit napsal(a): Jinak jsem už 10 let rentiér(teda pokud víš co to je).

Hele, rentiére, když jsi tak za vodou, proč jsi tady posledních pár let pořád řešil pár drobných za půjčení auta a adoroval Goldcar? 

15 Citovat

Devizou bohatých je, že si můžou dovolit šetřit tam, kde si hloupí a chudí dokazují, že na to mají. 

Jinak mne to bavilo a inspiroval jsem jiné, že lze s Goldcarem být rovnocenným soupeřem. Mám s němi 40+ výpůjček. Nicméně poslední před 3 lety už nešla překonat.  

1 Citovat

Alenko, rentiér není starobní důchodce, ale člověk který žije z vlastního majetku - z renty. Do starobního důchodu to mám ještě daleko. 

1 Citovat

Bohůšu....guteen taaag 

2 Citovat

@David
prosím zakroč. dík :D toto je jak diskuze na super.cz že si Bohdalová koupila zelené mandarinky. Bizár

16 Citovat

Sice stojím za Alčou a o Auditovi jsem si udělal obrázek (nikoliv pozitivní),  nicméně by se tu měl projednávat DROZD. Prosím admina, aby s tou politickou diskuzí a urážkami něco udělal. Děkuji.

2 Citovat

Za me je to akorat tak dobre pro prehled kdo kde je. Byl jsem ted 8 dni v Omanu, registroval se az v nedeli 1.3. a prislo mi upozorneni, abych tam nejezdil, v pondeli to same a jeste moznost se registrovat na České lince MZV na repatriacni lety, kde kdyz jsem se tam konecne dovolal, nevedeli vubec nic. Takže tohle byl realny prinos pro me :-D

0 Citovat

Btw. Tuhle diskuzi o Vystrcilovi presunte nekam na novinky.cz, diky 

2 Citovat

Alena Svobodová napsal(a):

Tady se už rojí retardované politické urážky jak na Facebooku 🤦 Přesuňte se laskavě tam, bude vám tam v tom smradu dobře.

Proč bych se někam přesouval? Už sem chodím dost dlouho na to, abych si všiml, že retardované urážky politiků tu jsou běžné a nikomu nevadí.

1 Citovat

Nuny napsal(a):

Hele, rentiére, když jsi tak za vodou, proč jsi tady posledních pár let pořád řešil pár drobných za půjčení auta a adoroval Goldcar? 

Adorace - víš ty vůbec co to slovo znamená a už vůbec v kontextu toho co píšeš?

0 Citovat

Mě taky přijde, že ten drozd je na to když někde v cizině umřete, že to budou vědět. Za mě si jen úředníci splnili nějaké zadání, vytvořili systém kam se lidi nahlásí ale v reálu se stejně každý musí postarat sám.

BTW: musel jsem poprvé použít funkci ignorovat uživatele a hned je mi líp...

5 Citovat

Nuny napsal(a):

Nejenom Goldcar. Audit tady permanentně vysává 10% slevy na booking.com, minule tu spekuloval nad slevou 5 euro na letenky Ryanairu... To tak běžné rentiéři co mají vilu ve Španělsku (s tím se tady chlubil sám) dělají. To je přece jasný. 😀

16 Citovat

Breathe to jsem rád, že tady mám skalního fandu. Ty tu určitě chodíš jenom kvůli mně. Kdo chtěl tak se poučil, jak se v maximální míře vyhnout podvodům s Goldcarem a nejenom s ním. Chargebacky jsem měl i s jinými půjčovnami. Když mne tak bedlivě sleduješ tak si určitě minulý rok zaregistroval, jak jsem tady dával post, jak poslat 10 kg kufr za nějakých 300,- Kč do dovolenkové destinace a zpět. A bylo to zrovna posílané ode mne ze Španělska (včetně fotek). Nicméně poslední poznámka, kvůli tobě podobným tady lidé raději nechodí, protože ty a tobě podobní se tady prezentují s aurou všeználka a ostatní jsou tady jenom proto aby vysávali kódy, protože ty vlastně žádné nepotřebuješ. Já prostě cestuji a za 15 let jsem od Bookingu nedostal žádný kód.

0 Citovat

bugr napsal(a):

Mě taky přijde, že ten drozd je na to když někde v cizině umřete, že to budou vědět. Za mě si jen úředníci splnili nějaké zadání, vytvořili systém kam se lidi nahlásí ale v reálu se stejně každý musí postarat sám.

BTW: musel jsem poprvé použít funkci ignorovat uživatele a hned je mi líp...

Díky za tu radu s ignorací. Velice funkční

0 Citovat

Audit napsal(a):

Když máš problém se čtením, doporučuji přečíst několikrát.

precetl. souvislost s drozdem nulova. souvislost s evakuacemi nulova

ta sama vlada, co si ted na tom honi pr , mu to schvalila.

jen klasicke mlzeni babise a hykani jeho prihlouplych sympatizantu.

7 Citovat

Tak si stačí přečíst na co jsem reagoval a nemusíš tady hýkat. Když máš problém si chronologicky přečíst 2 stránky tak asi budeš mít jiný problém než hýkání. A nad svým postem máš návod, jak se chovat.

0 Citovat

Audit asi studoval argumentaci v holdingu. Nebo s Motůrkem na Kotelní univerzitě. Asi taky vyzkouším tu výbornou funkci.

4 Citovat

Neměj obavy o moje vzdělání. Já nikoho neignoruji, protože i děti můžou mít občas jiný pohled na svět a dokonce neotřelý a poučný. 

A jsem úplně v pohodě i s tvoji ignoraci. 

3 Citovat

Přínosná diskuse. Víc takových na CL...

8 Citovat

Proboha,  fakt sem nemotejte nikdo politiku,  je to opravdu hloupé.  Každý má právo volit koho chce a zde se to určitě řešit nemá.  Děkuji. 

14 Citovat

Jo a já jsem momentálně v Thajsku a v systému DROZD jsem registrovaná. 

0
51 reakcí