Prosím, za 14 dní letím na Tenerife ( jih) a mám auto od Europcars. Bohužel až teď jsemzjistila, že neberou debetní karty. Jako studentce mi ale kreditní kartu nikdo nevystaví. Máte někdo zkušenost s letištěm na Tenerife? Zda dát debetní a doufat, že na to nepříjdou, nebo jak to řešit? Cestuji sama, na nikoho to napsat nemohu. Děkuji za rady!!!! .

Půjčení auta Tenerife s debetní kartou

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

6 reakcí

Prosím, za 14 dní letím na Tenerife ( jih) a mám auto od Europcars. Bohužel až teď jsemzjistila, že neberou debetní karty. Jako studentce mi ale kreditní kartu nikdo nevystaví. Máte někdo zkušenost s letištěm na Tenerife? Zda dát debetní a doufat, že na to nepříjdou, nebo jak to řešit? Cestuji sama, na nikoho to napsat nemohu. Děkuji za rady!!!!

0

Jeden z prvních odkazů na Googlu je https://www.csob.cz/portal/lide/...o-studenty

0 Citovat

Nevím jak Tenerife, ale v J.A.R. jakmile na kartě bylo debet, tak smůla...pokud tam nemáte nic, tak by to projít mohlo. My měli od Rentalcars ... v opačném případě by vám kreditku mohl půjčit třeba známý (někdy chtějí na kartě jistinu vyšší, než je 20 tisíc za auto,v našem případě to bylo 60 tis. a nic extra to nebylo)

0 Citovat

Myslím, že by to mohlo projít i s debetkou, kdyžtak si připrav hotovost k platbě nebo na letišti vybereš. Jinak 2 roky zpět jsem si půjčil od AutoReisen na týden za 85€ Fabii s debetkou bez blokace peněz. 

0 Citovat

Jak píše popelkad, vykašlat se na Europcar, stačí mít debetku a půjčit si auto u Autoreisen, strhnou jen za půjčení, o kreditku a kauci se vůbec nezajímají, to samé http://www.pluscar-tenerife.com, také nevyžadují kreditku jako zálohu. Každopádně se za všech okolností vyhněte Goldcaru, Rhodium apod., ti vás sedřou z kůže!!!

0 Citovat

My sme mali nejake AutoOasis alebo nieco take a debetka tiez nebola problem.

0 Citovat

Super, nevedela jsem ze se da pronajmout auto mimo tyto servery a bez kreditek! Moc dekuji vsem :))

0
6 reakcí