V září nás čeká 14denní roadtrip. Chceme si zarezervovat vypůjčení auta, které vrátíme na jiném místě. Lze auto zarezervovat na jinou kartu než jaké bude jméno řidiče? Já tam totiž budu již 3 měsíce předtím a chtěla bych to zaplatit z amerického účtu, který tam budu mít, ale jelikož mám méně než 25, tak řidič bude kamarád, který přijede až v září na cestování. Je to možné? Nebo jak postupovat, ty částky za půjčení jsou za tohle docela přehnané.  .

Půjčení auta v USA na kartu jinou než řidiče

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

V září nás čeká 14denní roadtrip. Chceme si zarezervovat vypůjčení auta, které vrátíme na jiném místě. Lze auto zarezervovat na jinou kartu než jaké bude jméno řidiče? Já tam totiž budu již 3 měsíce předtím a chtěla bych to zaplatit z amerického účtu, který tam budu mít, ale jelikož mám méně než 25, tak řidič bude kamarád, který přijede až v září na cestování. Je to možné? Nebo jak postupovat, ty částky za půjčení jsou za tohle docela přehnané. 

0

Nejjednodušší je ať to rezervuje ten, kdo bude řídit. Nevidím ve vašem postupu žádnou výhodu.

0 Citovat

Přečti si podmínky konkrétní autopůjčovny, ale myslím, že všechny mají podmínku, že karta musí být na jméno hlavního řidiče (jedná se kreditní kartu kterou ručíš za spoluúčast), jinak platit  za pronájem můžeš klidně cash.

 Půjčení auta v USA (mimo Aljašku a Havaj) není nic přehnaně drahého, problém bude spíše ve zvolených parametrech pronájmu.

 Použij srovnávače.
0 Citovat

Jak píše Petr76 - ať rezervuje ten kdo bude řídit a je to. Nemusí mít žádnou extra kartu, v USA se "kreditkou" rozumí i česká debetní karta. Já rezervoval na letošek auto přes srovnávač rentalcars.com z vyzvednutím v LA a vrácením v SF na 15 dní a vychází to v plné parádě (plná nádrž, GPS, pojištění, další řidič) ani ne na 1000 Kč/den v kategorii Large cars od Alamo. Navíc si peníze stáhli z karty hned, zálohu nechtějí a jestli si pamatuju dva roky starou zkušenost z Bostonu, tak kartu při vyzvednutí pak nechtěli vůbec...

0 Citovat

jinkaspar napsal(a):

 Nemusí mít žádnou extra kartu, v USA se "kreditkou" rozumí i česká debetní karta.


takto by som to negeneralizoval... klasicke tema :D
0 Citovat

Jako embosovaná debetní karta mi vždycky prošla... Ale jako jó, nenechávám nic náhodě a kreditku mám taky ;) Ale prý je to trochu jiné na východním (kde jsme zatím byli) a trochu jiné na západním pobřeží..

0
5 reakcí