Ahojte, v červnu letíme s rodinou do Gruzie - přistáváme v Kutaisi, kde máme domluvené auto, kterým budeme jezdit po Gruzii a poslední 3 dny z výletu by jsme chtěli do Arménie. Dá se přejet do Arménie půjčeným autem s gruzijskými značkami bez problému? Není potřeba nějaké speciální opatření, papíry, povolení? Vydáme se na Aragac a poté zpět do Gruzie do Vardzie a dále nahoru. Jedná se nám hlavně o ten přejezd, jestli je to půjčeným gruz. autem možné. Díky. .

Přejezd autem z Gruzie do Arménie

Založila ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Ahojte, v červnu letíme s rodinou do Gruzie - přistáváme v Kutaisi, kde máme domluvené auto, kterým budeme jezdit po Gruzii a poslední 3 dny z výletu by jsme chtěli do Arménie. Dá se přejet do Arménie půjčeným autem s gruzijskými značkami bez problému? Není potřeba nějaké speciální opatření, papíry, povolení? Vydáme se na Aragac a poté zpět do Gruzie do Vardzie a dále nahoru. Jedná se nám hlavně o ten přejezd, jestli je to půjčeným gruz. autem možné. Díky.

0

Áno dá sa, len treba pripočítať nejakú ďalšiu poistku

http://cars4rent.ge/info-pages/f...enia%3F#50

Plus ďalšie notárske potvrdenie

http://cars4rent.ge/info-pages/f...ijan%3F#63

0 Citovat

Děkuji za info, stránky mi nejdou sice otevřít, ale alespoň už vím :-) 

0 Citovat

Po Arménii ba i Gruzii můžu nabídnout dopravu ve svém voze Opel Zafira za dohodnutou cenu. Žiji v Arménii již víc než rok, není problém mne kontaktovat. Alexej  adobrynin@seznam.cz

0
3 reakce