Zdravím, máte někdo zkušenost s půjčením auta v  Jordánsku, konkrétně s půjčovnou Monte Carlo Rent a Car, případně můžete doporučit nějakou jinou spolehlivou půjčovnu? Díky .

Jordánsko - půjčovna aut

Založil ve fóru Půjčení auta

Pravidelně objednávám auta přes https://economybookings.tp.st/4yHspqJn zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace. 

0 Citovat

Ahoj, chystáme se do Jordánska a chtěli bychom si půjčit auto v Ammanu a vrátit v Aqabě. Někde na CL jsem zahlédla doporučení na půjčovnu, která neúčtuje poplatek za jiné místo vrácení, avšak příspěvek neumím dohledat. Nemá někdo nějaké doporučení na půjčovnu bez poplatku, případně s nějakým menším poplatkem? Díky

0 Citovat

Musím pochválit kluky z Monte Carlo Amman... Vše bez problémů, místo Mitsu Lancer jsme dostali Chevrolet Captiva pro arabsky trh (čili čínský Baojun 530), automat (ani jako autickar jsem dodnes jsem nepochopil, co to bylo zač 😀). Ale auto mělo asi 10.000 najeto. 

Pokud pojedete po Jordánskem vnitrozemí, doporučuji nedojizdet nádrž na krev, neboť často neměli jak doporučenou 95, tak ani minimální 92....

 

0