Ahoj, muze mi nekdo poradit nejlepsi (nejlevnejsi) trajekt z Tallinnu do Helsinek? Cestujeme po Pobalti na konci zari a chteli bychom se na 1 den podivat do Helsinek (bud s prespanim v Helsinkach, ale klidne jen na otocku). Ma s tim nekdo zkusenosti? Diky, Honza .

Trajekt Tallinn - Helsinki a zpet

Založil(a) ve fóru Vodní doprava

Nikki napsal(a):

Ahoj. Necestoval teď někdo trajektem Tallinn - Helsinki a zpět s Tallink Silja? Jde mi o to, zda po mě nebudou chtít negativní test, i když jsem očkovaná. Na webu to nikde dohledat nemohu, všude jen obecné informace, že se mám informovat o podmínkách cílové destinace, ale zároveň tam pak je, že někdy jen očkování nestačí a i tak chtějí i test. Ale není upřesněno při jakých cestách/destinacích.

Já měsíc zpět v opačném směru a neproběhla žádná kontrola. Napiš jim mail, poměrně rychle reagují. Budou se řídit tím, co požaduje Finsko při vstupu z Estonska. Před měsícem to bylo tak, že do Finska můžeš vstoupit z určitých zemí, je to na stránkách raja.fi a Estonsko je "zelené" takže očkování bude stačit, ale raději jim napiš.

0 Citovat

Zovka napsal(a):

Ahoj a co web: www.directferries.cz ? Přišlo mi, že tam jsou levnější ceny než přímo u dopravců, což se mi zda divny 🤔 Mate s tím někdo zkusenosti? 

Či aferry.cz 😉

 

Pěkný den přeji.

Obnovuji téma. Kupoval jste někdo jízdenky u Directferries? Na můj datum nabízejí o třetinu nižší cenu, než přímo dopravce. 

0