Ahoj všem, chtěla bych požádat o radu s půjčením auta, konkrétně ve Španělsku, v září se s přítelem chystáme na dva týdny do Andalusie a chceme si tam projet města. Máte někdo tip na autopůjčovnu, případně nějaká specifika půjčování auta ve Španělsku? Děkuju moc .

Půjčení auta v Andalusii

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

14 reakcí

Ahoj všem,
chtěla bych požádat o radu s půjčením auta, konkrétně ve Španělsku, v září se s přítelem chystáme na dva týdny do Andalusie a chceme si tam projet města. Máte někdo tip na autopůjčovnu, případně nějaká specifika půjčování auta ve Španělsku?

Děkuju moc

0

Ahoj,

nejlepší zkušenost jsme měli v roce 2012 se společností Sixt. Jsou tam neomezené kilometry a pojištění v základu (i když se spoluúčastí 600 euro/dá se přikoupit i nulová).

Pokud přiletíte do Málagy, tak rozhodně nepůjčovat na letišti ale svést se jednoduše příměstským vlakem Cercanias na železniční stanici Maria Zambrano a půjčit tam. I to nejlevnější auto tam vyjde o 4 eura na den lépe než na letišti. S tím, že na letišti potom to auto můžeš vrátit za stejnou cenu. Auto se klasicky dostalo s plnou nádrží a s plnou se vrátilo. Žádný problém, žádný fígl.

0 Citovat

Ahoj cestovatelé! Co se týče půjčení aut v Andalusii, měli jsme z toho poměrně vítr, protože sice všude psali, že ve Španělsku jsou nejlevnější půjčovny aut, ale co jsme pak vyčetli z recenzí, tak vždycky tam byl nějaký problém. Také je třeba si dávat pozor na to, co je ve výsledné částce připočítáno. Často si připočítávají různá pojištění a taxy a ve výsledku není cena tak výhodná. A na co si dát především pozor, tak aby v podmínkách byla uvedená nulová akontace (v případě škody, abyste nemuseli hradit ani korunu) a také jestli můžete vrátit auto s plnou nádrží, ve většině případů lze vrátit jenom s prázdnou a to jsou pak ceny. Nejlepší je půjčit si auto od evropských půjčoven - Hertz, Sixt, atd. Na nás tyto půjčovny byly poměrně drahé a pak jsme našli na stránkách rentalcars.com jednu a to ATESA, která vypadala docela solidně, i recenze dobré a tak jsme si řekli, že to riskneme. Auto jsme si vyzvedávali na vlakovém nádraží v Malaze a opět tam vraceli. Půjčovné na 10 dní nás vyšlo cca na 9tis. Hned druhý den nám někdo auto na parkovišti odřel. Báli jsme se co z toho bude, ale už když jsme si auto půjčovali, pán na přepážce nás ujistil, že cokoliv se s autem stane, tak je v pořádku. Tudíž když jsme auto vraceli, tak jsme ho zaparkovali v garážích, nikdo se na něj ani nepodíval. Nakonec bylo vše OK. Strhnutou zálohu nám pár dní po příjezdu vrátili. Byl tam menší rozdíl, asi 100Kč jelikož nám zálohu strhli v GBP, ale vrátili v EUR (nebo obráceně, teď nevím smiley ) a byl tam nejspíš kurzový rozdíl.

Hodně štěstí na cestách. smiley

Martina

0 Citovat

Ahoj,

chci si půjčit auto v Malaze a má někdo pro mě nějaký aktuální doporučení nebo zkušenosti?

Díval jsem se na Centauro a tam chtějí poplatek za natankování paliva při převzetí.((

Díky Pavel

0 Citovat

V Malage jedine Malagacar :)

0 Citovat

dobře tedy)

0 Citovat

nl12345 napsal(a):

V Malage jedine Malagacar :)

Fakt?A co http://www.allincarhire.com/?gcl...oCR6Pw_wcB

nebo https://www.marbesol.com/

0 Citovat

Já doporučuji Del Paso, ceny skvělé v porovnání s konkurencí, svoz z letiště (dá se i pěšky), půjčoval jsem od nich třikrát, je to menší lokální půjčovna. Musíš to samozřejmě brát s full pojištěním, ve Španělsku se to vyplatí. Nám jednou auto od nich vykradli (rozbité okénko), nebyl jediný problém, na místě nám ho vyměnili.

0 Citovat

Pravidelně objednávám auta přes https://economybookings.tp.st/PBudWWBo

zatim to vždy bylo bezchybne. Voucher na email do 15 minut od rezervace.

0 Citovat

A půjčení auta přes ryanair? Vychází mi to na 6 dní za 8 stovek + stejně tak k tomu pojistka, ale nejsem si jistá, jak moc full to pojištění je :( Jinak půjčujeme v Malaze a pokud neklapne půjčení přes ryan, vezmeme asi Del Paso, je to fakt dobrá cena...

0 Citovat

emmaeg4y1671 napsal(a):

Pravidelně objednávám auta přes ...

Je to len affiliate link na rentalcars.com ... choď s tým niekam. 3 príspevky celkom a všetky tri rovnaký spam. Toto by mala byť diskusia, kde sa dozvieš nejaké nové informácie, nie miesto na zháňanie klikov.

Snáď ti to admin zmaže.

0 Citovat

V Malaze jsem si půjčoval přes avis, v centru Malagy , na letišti je to dražší. Vše proběhlo bez problémů,s pojištěním to vycházelo okolo 30eur/den. Benzín Full-full.

0 Citovat

Ahoj, chystáme se s přítelkyní v létě do Andalusie s tím že auto si chceme půjčit v Seville, jelikož tam letíme. Můžete někdo prosím doporučit aktuálně půjčovnu v Seville?

0 Citovat

Michal Černý: Mám dobrou zkušenost s RecordGo (https://www.recordrentacar.com/en/). Když máš štěstí, seženeš slušný slevy i na tarify s nulovou spoluúčastí.

0 Citovat

My jsme byli v Malaze před týdnem a půjčovali jsme si auto na letišti u OK Mobility a úplná spokojenost.

0
14 reakcí