Zdravím,má tady někdo prosím zkušenosti se špatným chybovým tarifem u půjčovny aut?Rezervoval jsem si auto zhruba za třetinu běžné ceny, rezervace v systemu u Avisu stále platí, ale došel mi email přímo od pobočky, že je rezervace provedená s chybovým tarifem.Popravdě mi nedošlo, že je to tak levné, protože mi byl Avis doporučen, že je nejlevnejší.Teď mi jde o to, zda jsem rezervací už uzavřel smlouvu, kterou mi nemohou vypovědět. Z pobočky mi napsali, že mám rezervaci zrušit a jestli chci, tak udělat novou za správnou cenu.Díky za rady.David .

Rezervace auta - chyba v tarifu

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

6 reakcí

Zdravím,


má tady někdo prosím zkušenosti se špatným chybovým tarifem u půjčovny aut?


Rezervoval jsem si auto zhruba za třetinu běžné ceny, rezervace v systemu u Avisu stále platí, ale došel mi email přímo od pobočky, že je rezervace provedená s chybovým tarifem.

Popravdě mi nedošlo, že je to tak levné, protože mi byl Avis doporučen, že je nejlevnejší.


Teď mi jde o to, zda jsem rezervací už uzavřel smlouvu, kterou mi nemohou vypovědět. Z pobočky mi napsali, že mám rezervaci zrušit a jestli chci, tak udělat novou za správnou cenu.


Díky za rady.


David

0

Smlouvu můžeš vždycky vypovědět, jde o to, jaké sankce s tím budou spojené, v tomto případě taháš za kratší konec a pokud se budeš chtít něčeho domáhat, tak zřejmě pouze soudně. Což už bude dávno poté, co auto potřebuješ.

0 Citovat

Když ti sami napsali, že máš rezervaci zrušit... 

0 Citovat

Jojo, nějaký divný to je. Kdyby chtěli a mohli, tak ti tu rezervaci snad zruší sami, ne?

0 Citovat

Před lety jsem měl chybný tarif u Alamo/National - 14 dní luxury v USA asi za $180 a nikdo nic neřešil, nicméně tam se dá odbavit v kiosku a s personálem vůbec nepřijdeš do styku, když nechceš. 

0 Citovat

já měl půjčené SUV na 10 dní v Panamě letos v únoru za 1600 Kč u Sixtu, což byla asi osmina ostatních cen, nicméně žádný mail mi před vyzvednutím nepřišel, takže jsem byl jen připraven, že po mě budou chtít u přepážky něco doplatit, ale nestalo se tak, dostal jsem skoro nové auto a vše bylo naprosto v pořádku, ale to je asi trochu jiný případ...

0 Citovat

Poděkoval bych jim za informaci a sdělil jim, že k rušení nemáš důvod, že máš rezervaci potvrzenou, auto potřebuješ a cena ti vyhovuje.

0
6 reakcí