Plánuji si půjčit auto přes rentalcars.com s vyzvednutí v Porto a vrácením zase v Porto. Nicméně bych rád autem jel i do Španělska. Je to možné? Jsou s tím spojené nějaké poplatky? Děkuji .

Přejezd z Portugalska do Španělska

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Plánuji si půjčit auto přes rentalcars.com s vyzvednutí v Porto a vrácením zase v Porto. Nicméně bych rád autem jel i do Španělska. Je to možné? Jsou s tím spojené nějaké poplatky? Děkuji

0

Musíš si přečíst podmínky konkrétní půjčovny u které si budeš auto půjčovat.  Rentalcars.com je jen zprostředkovatel. 


PS: před Goldcar/Rhodium jsme tě varovali...

0 Citovat

Zrovna plánuju něco podobného (Faro > oblast Malagy a zpět). Na rentalcars se dá dohledat v podmínkách pod položkou "Extra služby". a třeba Sixt má příplatek 60 € za cestu do zahraničí, místní půjčovny mají často bez. U těch se ale zase snažím najít nějaké reálné hodnocení tak, aby nebyl nějaký problém s jinými poplatky, půjčením atd. Na rentalcars jsou bohužel většinou recenze typu "špinavé okno" nebo "jiné vozidlo než vybrané, které špatně řadí". Takže k ničemu :(

0 Citovat

Používám už několik let economycarhire.co.uk (nově obrandovaný jako Zest). Ceny jsou vždy all in (tedy min nulová spoluucast v ceně) a jen prověřené a kvalitní půjčovny. Co se týká Faro, tak teď mam půjčeno přes Zest Pandu (RentAuto) na 9 dní v červenci za 108 GBP s tím, že je tam uplně vše v ceně (nulová spoluucast, podvozek-sklo-zrcatka, navrat v Lisabon bez one way fee, 3 řidiči v ceně, full-full nadrž a hlavně tedy v ceně Cross Border do Španělska v ceně). Tedy pro Portugalsko - Španělsko zkus tohoto providera mrknout ;)

0 Citovat

no napr. teraz som pozeral ZEST na Polsko, full insurance sa atam nedalo priplatit nikde v booking procese. Ano, garantuju full, ale nie na vsetky casi vozidla.

0
4 reakce