Zdravím, za týden letíme do Holandska a chceme si půčit auto. Ale bohužel nemáme kreditní kartu, kterou nám ani nikdo nevydá vzhledem k tomu, že jsme studenti. Navíc chcou společnosti šílené peníze za depozit ( 1100€). Máte tip na společnost, kde třeba se dá platit depozit s debetky nebo hotově, nebo nejlépe vůbec? Diiky moc! .

Půjčení auta Holandsko bez kreditní karty

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

4 reakce

Zdravím, za týden letíme do Holandska a chceme si půčit auto. Ale bohužel nemáme kreditní kartu, kterou nám ani nikdo nevydá vzhledem k tomu, že jsme studenti. Navíc chcou společnosti šílené peníze za depozit ( 1100€). Máte tip na společnost, kde třeba se dá platit depozit s debetky nebo hotově, nebo nejlépe vůbec? Diiky moc!

0

Řidič do 25let ( zřejmě), bez kreditky,...to mají v autopůjčovnách rádi. Prohledejte web a nebo si půjčit kolo.

Do Holandska se dá je i od nás autem, ale asi už máte letenku.
0 Citovat

Před cca 2 měsícama v Eindhovenu půjčovna Enterprise přes Rentalcars a měl jsem problém i s neembosovanou kreditkou. Volali kvůli tomu manažerovi a až ten to schválil. Takže bez kreditky tomu moc nevěřím.

0 Citovat

Muzete zkusit treba tady:

https://www.autoeurope.com/rent-...ebit-card/

Jinak bus, vlak, kolo, stop. Tak jako vetsina studentu. Holandsko neni zeme, kde by se cestovalo bez auta jen s velkymi obtizemi.

0 Citovat

Sám jsem student a mám kreditku od ČSOB. Do limitu 20000 Kč vydávájí i studentům bez jakéhokoliv doložení přijmu. Vydání trvá cca 10 dní.

0
4 reakce