Potreboval bych poradit s nakupem nasledujiciho spojeni. Je zde par expertu, kteri urcite vi jak na to. Zkusenosti s nakupem online pres MAV moc nemam a jejich stranky nejsou moc user friendly, jak se rika. .

Budapest - Oradea

Založil ve fóru Železniční doprava

8 reakcí

Potreboval bych poradit s nakupem nasledujiciho spojeni. Je zde par expertu, kteri urcite vi jak na to. Zkusenosti s nakupem online pres MAV moc nemam a jejich stranky nejsou moc user friendly, jak se rika.




capture.jpg

0

To kúp normálne cez MAV, Budapešť Oradea.. par rokov dozadu sme tak šli na otočku. Špeciálna cena je len myslím Budapešť Oradea priamy.


Ak potrebuješ priamo ten spoj, tak by som kúpil len online po hranicu a priskok do Oradei na mieste, prip. počas čakania v Szolnoku

0 Citovat

Puvodne jsem mel uplne jiny a pohodlnejsi plan. Ale Tarom mi zmenil lety ze Satu Mare do OTP z 9 rano na 13 hod nebo tak nejak. Tim patek nestiham spoj z OTP, ktery mam na jine letence. Proto jsem se nechal prehodit na let z Oradea, ktery leti cca v 9 rano (puvodni cas odletu ze Satu Mare). toto je vse na 7.9. 

5.9. letim PRG-BUD s FR ve 21 hod.  5.9. jede z letiste ve 2320 flixbus do Oradea, coz je idealni, ale co se divam na FR24, tak vetsinou tento let ma tak hodinu sekeru. Holt je to posledni rotace toho letadla dany den, takze kdyz nabere pres den zpozdeni, tak uz to tezko dozene. Proto, kdyz ma prilet ve 2215, plus cca hodina sekera, tak ve 2320 ten bus nestiham. Nechce se mi travit noc v Budapesti a prilet do Oradea nekdy odpoledne druhy den. Proto jsem si rikal, ze to vezmu pres noc, abych mel na Oradeu, ktere je mimochodem docela fajn mesto alespon den.


Uvazuji, ze koupim jizdenku Ferihegy - Püspökladány zvlast, a pak Püspökladány-Oradea. Netusis kolik stoji jizdenka Püspökladány-Oradea? Nikde se nemuzu dopatrat cen.


Musim si taky vyzvednout jizdenku v tom automatu pokud se jedne pouze o domaci spoj po Madarsku. A ve stanicich, berou karty pri platbe za jizdenky?

0 Citovat

Neviem ako na Ferihegy, ale už vselikde majú mašiny, kde sa dajú kúpiť lístky aj s kartou. Ale vnútroštátne lístky sa dajú kúpiť online aj ako eticket, takže len ukážeš kód na telefóne.


A ten medzištátny bude pár euro

0 Citovat

tak ani na Ferihegy nie je problem


teraz pozeram ze R/T do Oradei z Ferihegy sa da kupit online - cca 20 euro

ono skor teraz pozeram..co je lepsie..ci cakat na letisku v BUD a ist na neskorsi vlak z Ferihegy, alebo cakat 2 hodiny v Szolnoku a prist v rovnaky cas do Oradei


edit: este by som teda pozeral one way do hranicnej stanice v Biharkeresztes. a potom napr. v tom Szolnoku kupil Biharkeresztes - Oradea


xipgyui-1.png

0 Citovat

Jezdi nejaky nocni bus z letiste do Ferihegy?

0 Citovat

to jsem se taky dival. A asi to tak udelam, ze koupim jizdenku Ferihegy - Biharkeresztes v ramci domaci jizdenky a pak koupim zvlast nekde na miste Biharkeresztes - Oradea.  Ferihegy-Biharkeresztes  vychazi 3690 HUF minus 10% sleva za eticket coz je cca 10 eur.

V Szolnoku pockam a projdu nocni centrum mesta.



capture.jpg

0 Citovat

Ales napsal(a):

Jezdi nejaky nocni bus z letiste do Ferihegy?

jo, tak 900ka nocny premava kazdu pol hodinu

0 Citovat

este tu je jedna moznost, z Biharkereszter premava aj bus do Oradei, ten by mal stat 500HUF (asi)

v tvojom pripade ten rano o osmej co ide. vlastne rovnako ako vlak.


grafic-ro-hu-1.png

0
8 reakcí