Zdravím všechny!Měla bych dotaz ohledně půjčení auta na Kypru. Máme rezervované auto přes rentalcars u společnosti Budget. Je to naše první půjčení, proto bych chtěla být co nejvíce informována. Samotné auto nás vyjde na 3.000,- kč, ale chceme jej i pojistit, aby byla spoluúčast nulová. Nabízené komplexní pojištění s nulovou spoluúčastí přímo na stránkách rentalcars u rezervace je podle mě šíleně předražené, jsou to další cca 2.000,- na týden. Jak pojišťujete auto vy? Je lepší (a levnější) počkat a vyřídit si pojištění až na přepážce přímo s danou společností? Případně máte zkušenosti s pojištěním zapůjčeného vozu u pojišťovny v ČR? Za jakoukoli odpověď a radu budu vděčná. Díky, Eva.  .

Pojištění auta - kypr

Založila ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Zdravím všechny!

Měla bych dotaz ohledně půjčení auta na Kypru. Máme rezervované auto přes rentalcars u společnosti Budget. Je to naše první půjčení, proto bych chtěla být co nejvíce informována. Samotné auto nás vyjde na 3.000,- kč, ale chceme jej i pojistit, aby byla spoluúčast nulová. Nabízené komplexní pojištění s nulovou spoluúčastí přímo na stránkách rentalcars u rezervace je podle mě šíleně předražené, jsou to další cca 2.000,- na týden. Jak pojišťujete auto vy? Je lepší (a levnější) počkat a vyřídit si pojištění až na přepážce přímo s danou společností? Případně máte zkušenosti s pojištěním zapůjčeného vozu u pojišťovny v ČR? Za jakoukoli odpověď a radu budu vděčná. Díky, Eva. 

0

Poistka na prepážke bude veľmi pravdepodobne ešte drahšia.

Poistenie u tretej strany je možné (pre ČR a SR zákazníkov) cez icarhireinsurance alebo worldwideinsure, pre Európu je to cca 3 GBP/deň alebo 40 GBP/rok...  v ČR neviem či niekto poisťuje excess, niečo sa spomínalo ohľadom Direct pojišťovny, ale neviem aké sú skúsenosti s prípadným plnením a referencie.

Hlavne si skontrolujte, či máte kreditku s dostatočným limitom na blokáciu pri preberaní...


0
1 reakce