Takze po Goldcar a Rhodium mame dalsieho adepta a to Global Rent-A-Car Varsava. Tentokrat som sa trochu napalil ja sam.Auto pozicane cez billiger mietwagen, novy Smart Fourfour, varsavske letisko. V kancelarii trvala regstracia par minut, vsetko cez mobil, pohodicka. Trosku som zneistel ked ponukal full coverage poistku "iba" za 100 zlotych na den (cele pozicanie stalo 35 euro na dva dni)Auto sme vyzdvihli v garazi, par fotiek som cvakol a vyrazili sme. Po dvoch dnoch sme masinu vratili, kluciky hodili do keyboxu, ako nam povedali na telefone.Par hodin na to prisiel protokol o prevzati, kde bola naznaceny skrabanec, ale nic viac.Dnes prisla faktura na 700 zlotych - teda vyse 170 euro za prelakovanie naraznika, ktore ma byt strhnute z karty.Zial fotku z toho uhla som neurobil, takze nemam ziadny dokaz, ale na 100% sme nič nechytili. Ako citam receznie az teraz na Google tak vela podobnych skusenosti, preto aj to hodnotenie 2.3*/5*.  Zial, moja blbost, ziadna obhliadka pred prebratim auta nebola a po podpise v mobile sa automaticky vygenerovala zmluva. Ale preberaci protokol urcite podpisal niekto iny, podpis je tam len ciarka.Cakam teraz na to kedy mi to strhnu z karty a otestujem icarhireinsurence. Nemam chut vyvolavat do Polska a hadat sa s nimi, kedze asi hraje v ich prospech. Vyzera to, ze si robia biznis na predaji poistiek. Recenzie: https://bit.ly/2KXQ61uPrikladam foto skrabanca .

Global Rent-A-Car Varsava

Založil ve fóru Půjčení auta

19 reakcí

Takze po Goldcar a Rhodium mame dalsieho adepta a to Global Rent-A-Car Varsava. Tentokrat som sa trochu napalil ja sam.

Auto pozicane cez billiger mietwagen, novy Smart Fourfour, varsavske letisko. V kancelarii trvala regstracia par minut, vsetko cez mobil, pohodicka. Trosku som zneistel ked ponukal full coverage poistku "iba" za 100 zlotych na den (cele pozicanie stalo 35 euro na dva dni)

Auto sme vyzdvihli v garazi, par fotiek som cvakol a vyrazili sme. 

Po dvoch dnoch sme masinu vratili, kluciky hodili do keyboxu, ako nam povedali na telefone.

Par hodin na to prisiel protokol o prevzati, kde bola naznaceny skrabanec, ale nic viac.
Dnes prisla faktura na 700 zlotych - teda vyse 170 euro za prelakovanie naraznika, ktore ma byt strhnute z karty.


Zial fotku z toho uhla som neurobil, takze nemam ziadny dokaz, ale na 100% sme nič nechytili. 


Ako citam receznie az teraz na Google tak vela podobnych skusenosti, preto aj to hodnotenie 2.3*/5*.  Zial, moja blbost, ziadna obhliadka pred prebratim auta nebola a po podpise v mobile sa automaticky vygenerovala zmluva. Ale preberaci protokol urcite podpisal niekto iny, podpis je tam len ciarka.


Cakam teraz na to kedy mi to strhnu z karty a otestujem icarhireinsurence. Nemam chut vyvolavat do Polska a hadat sa s nimi, kedze asi hraje v ich prospech. Vyzera to, ze si robia biznis na predaji poistiek. 


Recenzie: https://bit.ly/2KXQ61u


Prikladam foto skrabanca


36859542-10160474875185304-8520628658954567680-n-1.png

0

Hm slusni smejdi. Tech 100 zlotych je imho good cena, cca 23 euro, ja vetsinou platim mezi 18 az 30. To je jeden z duvodu proc vzdy jdu do full i kdyz se prohnu. Dej pak vedet jaks dopadl s icarhireinsurence. GL.

0 Citovat

ono vies, ked mam uz kupenu tu externu rocnu poistku od Icarhire a takisto nejaku dalsiu od Billiger tak sa mi do dalsej vo vyske vacsej ako prenajom auta nechcelo ist :D

0 Citovat

tak strhli mi 179 euro. je realna sanca ze takuto platbu kreditkou sa da reklamovat. Zial, ziadny protokol som nepodpisoval, oni si vygenerovali vlastny...vsak ten podpis..



feesa6x-1.png

0 Citovat

Ten škrábanec vypadá jakoby ho tam udělali včera nějaký šroubovákem. Už jsem na autech viděl pár škrábanců, ale tohle je hluboká rovná rýha.

Oni vyinkasují prachy, škrábanec nechají být a pak se najde další smolař, který si ho nevšimne. Přijde mi to celé narafičené. Poláci byli odjakživa vynalézaví...

0 Citovat

Tak cashback můžeš zkusit vždy, za pokus to stojí. Třeba tam bude nějaký prostor. Oprávněnost platby musí doložit ten kdo peníze inkasoval. A tu fotku prověřit v google. Třeba nejsi první komu jí poslali.

0 Citovat

Soudružka má zřejmě na mysli chargeback ...

0 Citovat

ako pravda, cashback som dostal 1,79 eura, ale co z toho 

0 Citovat

Da da chargeback

0 Citovat

Tak spíš než chargeback mi přijde smysluplnější využít to pojištění, k tomu to snad je určený?

0 Citovat

To se dá zvládnout oboje. U pojištění bude asi nějaká spoluúčast.

0 Citovat

hej jasne, len mi to pride trosku ako scam... tak naco im davat zarobit

0 Citovat

padrino11 napsal(a):

To se dá zvládnout oboje. U pojištění bude asi nějaká spoluúčast.

Ano tohle fakt může vymyslet fakt jen vychcánek, jinak se tomu říká podvod a jde o trestný čin. Nepřestávám žasnou, co dokážou někteří lidi vymyslet kvůli prachům, navíc v tomto případě pár korunám.
0 Citovat

Myšleno zkusit oboje, nepředpokládám, že by šlo současně.

0 Citovat

Ok, potom špatně pochopeno a omlouvám se Ti!

0 Citovat

Reklamácia u mBank podaná, tak uvidíme. Ono keď si čítam tie recenzie, tak všetky negatívne majú  až podozrivo podobný scenár.

0 Citovat

tak 10 dni po uploadnuti dokumentov (google translate, po nemecky neviem nic) cez billiger sa mi ozvali, ze mi preplatia celu sumu spat na kreditku.

Kontaktoval som mBank nech zrusia reklamaciu.


0 Citovat

Icarhire ještě nereagoval? Třeba to dostaneš 2x proplacený :D

0 Citovat

icarhire som ani nedaval a teda ani nebudem, najprv som chcel vysksuat billiger :)

0 Citovat

tak nakoniec uz dnes pristali peniaze naspat na kartu

0
19 reakcí