Ahoj, řeším takový mírně záludný problém. Na přelomu září/říjen (25.9.-11.10.) letím na Floridu a potřebuji auto. Problém je, že mi je 21, a v každé půjčovně mi tak pronájem zdvojnásobili, takže se pohybuji s cenou kolem 20 000 Kč. Dá se najít něco levnějšího, nebo jsem prostě na úplném minimu? Díky. .

Půjčení auta FLL

Založil(a) ve fóru Půjčení auta

3 reakce

Ahoj, řeším takový mírně záludný problém. Na přelomu září/říjen (25.9.-11.10.) letím na Floridu a potřebuji auto. Problém je, že mi je 21, a v každé půjčovně mi tak pronájem zdvojnásobili, takže se pohybuji s cenou kolem 20 000 Kč. Dá se najít něco levnějšího, nebo jsem prostě na úplném minimu? Díky.

0

Prostě 21 až 24 let máš smůlu, resp. si připlatíš.

0 Citovat

skus pozriet https://www.carrentalexpress.com/, alebo len teda googlit "student car rental florida" - bud si ako cali vravi priplatis za nejaky ten klasicky Hertz, Dollar a pod, alebo najdes nejaku "independent" pozicovnu s nizsim, alebo ziadnym under 25 fee, na co je dobry ten car rental express

0 Citovat

Avis měl kdysi nějakou výhodnou nabídku, ale bohužel už to nenajdu. Dokonce jsem to jsem asi i dával ještě na staré fórum.

0
3 reakce