Ahoj,chtel bych se zeptat, mate-li nejake zkusenosti s autopujcovnami na Sardinii,ktera se vyplati a ktere se radeji obloukem vyhnout? Letmo jsem se dival pres Rentalcars na tydeni pujceni auta v Olbii, ze mezi ty levnejsi s tak nejak slusnym hodnocenim (aspon na jejich strankach-na jinych spis opak) patri Sicily By Car, z cehoz mam trochu rozporuplne pocity, pak EuropCar a Budget,za prijatelnou cenu...Mate z vyse uvedenych pujcoven nejakou zkusenost, popr. doporucili by jste nejakou jinou? A jeste jedna otazka:vyplati se pojisteni spoluucasti od RentalCars.com ( je mi jasne,ze autopujcovna mi na miste bude nutit pojisteni jejich, popr. zablokuje stejne depozit na karte)? Meli jste uz nekdy spoluucast pres RentalCars a nasledne s nimi resili nejaky vznikly problem treba?Predem diky za kazdou odpoved :-) .

Sardinie Olbia-autopujcovny

Založil ve fóru Půjčení auta

5 reakcí

Ahoj,


chtel bych se zeptat, mate-li nejake zkusenosti s autopujcovnami na Sardinii,ktera se vyplati a ktere se radeji obloukem vyhnout? 


Letmo jsem se dival pres Rentalcars na tydeni pujceni auta v Olbii, ze mezi ty levnejsi s tak nejak slusnym hodnocenim (aspon na jejich strankach-na jinych spis opak) patri Sicily By Car, z cehoz mam trochu rozporuplne pocity, pak EuropCar a Budget,za prijatelnou cenu...


Mate z vyse uvedenych pujcoven nejakou zkusenost, popr. doporucili by jste nejakou jinou? 

A jeste jedna otazka:vyplati se pojisteni spoluucasti od RentalCars.com ( je mi jasne,ze autopujcovna mi na miste bude nutit pojisteni jejich, popr. zablokuje stejne depozit na karte)? Meli jste uz nekdy spoluucast pres RentalCars a nasledne s nimi resili nejaky vznikly problem treba?


Predem diky za kazdou odpoved :-)

0

Ahoj, my zvazujeme only-sardinia, je to trochu drahsie ale maju celkom dobre hodnotenie. Ma s nimi niekto skusenost? 

0 Citovat

Neviem , aký je rozdiel medzi cenami SBC a Europcar a Budget (čo bude vlastne Avis); ak je ten rozdiel malý, bral by som Europcar alebo Budget (de facto Avis), ak je ten rozdiel zaujimavý, išiel by som do SBC.

V Taliansku sú lepšie skúsenosti práve s tymi medzinárodnými reťazcami, aj keď ja pri tom mojom jednom požičaní cez SBC som nezažil nič zlé...


Ak budete mať poistku cez Rentalcars (alebo akúkoľvek inú poistnu od tretej strany) požičovňu to zaujímať nebude, bude vám stále na prepážke ponúkať tú svoju predraženú poistku. Ale samozrejme, môžete ju odmietnuť, nemáte povinnosť zakúpiť si ju (ak samozrejme nevadí vyššia blokácia na karte a v prípade škody potom dlhšie vybavovačky - požičovňa si škodu strhne a následne to riešite vy s poisťovňou).

Ale ak už poistku od tretej strany, asi by som nebral od Rentalcars (zbytočne drahé), ale asi radšej od icarhireinsurance alebo worldwideinsure (kde sú skúsenosti používateľov vcelku pozitívne).

0 Citovat

Na Sardinii sa vyhni Locauto, kde nam pri preberani auta predali aj poisenie.

S rentalcars som mal Full Protection, teda nie iba spoluucast a sposobenu skodu (inac vymyslenu pozicovnou) preplatili bez mihnutia oka.

0 Citovat

My na Sardinii poziciavame od tychto http://www.autonoleggiosardinya.com , zatial vzdy bez problemov.


Btw.  celkom casto sa tu spominaju 3rd party poistenia (worldwideinsure, icarhireinsurance) s odkazom na to ake maju super hodnotenia, ale 99/100 hodnoteni su typu "easy to pay, easy to renew, documents received". Zaujimalo by ma, ci tu je niekto, kto ma aj realnu skusenost s nejakym claimom od nich 

0 Citovat

Neviem, či je možné dávať linky aj na "konkurenčné" diskusné fóra; ak áno, tak napr. tu:

http://www.akcniletenky.com/disk...p;start=45

beží diskusia o 3rd party poisteniach a je tam spomenutých aj viacero pozitívnych skúseností s refundom (jedná sa o normálnych užívateľov, registrovaných a diskutujúcich dlhšiu dobu, žiadne fake profily).

0
5 reakcí