Mate prosim nekdo zkusenost s touto autopujcovnou na Sardinii? Na Rentalcaru vcelku dobre hodnoceni, ale jinde sem cetl recenze spise opacne, ovsem tykalo se to zejmena kontinentalni Italie..Uvazujeme o pronajmu auta na tyden, ale nevim, jestli do toho jit nebo se teto pujcovne radeji vyhnout a hledat jinou.. .

Sardinie - Sicily By Car

Založil ve fóru Půjčení auta

6 reakcí

Mate prosim nekdo zkusenost s touto autopujcovnou na Sardinii? Na Rentalcaru vcelku dobre hodnoceni, ale jinde sem cetl recenze spise opacne, ovsem tykalo se to zejmena kontinentalni Italie..


Uvazujeme o pronajmu auta na tyden, ale nevim, jestli do toho jit nebo se teto pujcovne radeji vyhnout a hledat jinou..



0

rozmáhá se nám tady takový nešvar - pofiderní autopůjčovny na jihu Evropy a každá z nich má své nové vlákno. Zkuste prosím zvážit založení vlákna "No name autopůjčovny a vaše zkušenosti s nimi" a nezaplevelovat to tu. Děkuji za zvážení.

0 Citovat

Omlouvam se,jestli jsem do tohoto nesvaru timto prispevkem prispel.. ;-) 

Jen sem to tu bohuzel nikde nenasel (nebo sem to potom prehledl), proto to nove vlakno..

0 Citovat

Len poznámka - SicilyByCar by som asi neoznačil ako "pofidérnu", prípadne "no name"; myslím že je to spolu s Maggiore  asi najväčšia talianska autopožičovňa, s pobočkami po letiskách naprieč celým Talianskom (nielen Sicília, aj napriek názvu).


Inak k pôvodnej otázke - mal som od nich auto raz (na pevnine, nie na Sardínii), moje dojmy - taký bežný štandard, dosť vysoká blokácia na karte (presné číslo si už nepamätám, ale bolo to cez 1000 eur za economy car), pripoistenie od nich ponúkali, odmietol som, auto štandard, niektoré škrabance neboli označené, na požiadanie ich v zmluve vyznačili bez problémov, pri návrate podrobná prehliadka auta, našťastie žiadne nové škrabance sa nenašli.

Na nejakom fóre (neviem či tu, alebo na AL)  som čítal, že niekomu odmietli zobrať na blokáciu debetnú kartu (a bolo si treba od nich zakúpiť plnú poistku); s týmto skúsenosti nemám, pre autopožičovne mám kreditku...
0 Citovat

Me cca pred dvema mesici odmitli vzit debetni kartu na zalohu, hotovost take nechteli. Mel jsem pres rentalcars zaplacenou 10% zalohu, o kterou jsem prisel. Auto jsme nakonec sehnali u nejake lokalni pujcovny na miste o neco drazsi. Jinak na tom letisti (Trapani) bylo pujcoven nekolik, i pobocky svetovych siti, a vsechny chteli kreditku, az na dve lokalni nezname firmy, ktere to meli na velke ceduli "Accept debit card". Takze asi v Italii bezna zalezitost. Asi si priste az nekam pojdu sefnu kreditku, nikdy jsem to na nic nepotreboval, ale nechci zazit podobnou situaci s autopujcovnou

0 Citovat

Standardní autopůjčovna, půjčoval jsem si přes ně auto v Bergamu, při odevzdávání jen letmá prohlídka, nic nezkoušeli.

0 Citovat

Ok, vsem moc diky ;-)

0
6 reakcí