Zdravím všechny,chtěl jsem se zeptat, zda nemátě někdo nějakou pozitivní osobní zkušenost nebo tip na půjčení auta v Barceloně. Ideálně vynechání Rentalcars a velkých hráčů, takže spíš např. výhodné nabídky nějakých místních či menších společností?Zatím jsem našel viz. obrázky, tak něco obdobného, ale levnějšího :). Máme 4 denní  trip a plánujeme jeden den razit do Montmartu + nějaký park nebo hory po okolí (tak +-100km od BCN).Díky. .

Půjčení auta - Barcelona

Založil ve fóru Půjčení auta

1 reakce

Zdravím všechny,


chtěl jsem se zeptat, zda nemátě někdo nějakou pozitivní osobní zkušenost nebo tip na půjčení auta v Barceloně. Ideálně vynechání Rentalcars a velkých hráčů, takže spíš např. výhodné nabídky nějakých místních či menších společností?


Zatím jsem našel viz. obrázky, tak něco obdobného, ale levnějšího :). Máme 4 denní  trip a plánujeme jeden den razit do Montmartu + nějaký park nebo hory po okolí (tak +-100km od BCN).


Díky.


yute.png
gf.png

0

Ja mozem odporucat pozicovnu Centauro

Su blizko letiska, pri terminale stoji ich clovek s dodavkou, ktory ta dopravi k nim (cesta 3-5 min.) a pri vrateni ta hodia spat na letisko. Fiat 500 na 3 dni s full insurance vysiel na 107 eur, stihli sme s nim Montserrat aj Andorru (27 eur cross border insurance je zahrnuty v cene). Ak vezmes variantu s full insurance tak ti nebloknu ani ziadny deposit, iba fuel costs 51 eur pre pripad keby si nevratil auto s plnou nadrzou.

0
1 reakce