Leo Express
Tak dnes Leo upravil ceny jizdenek a tak i kdyz nekdo nechysta se na vylet do polska, tak na cele obdobi prosinec 2025 - kvetenec 2026 je spousta jizdenek do/z Krakova a Osvetimi za 59 a 89 korun . Samozrejme lze vystupit i drive jako treba v Ostrave a Olomouci. Jenom opatrne, jizdenky ve sleve nelze vratit a pritom Leo nema ty vlaky potvrzene (aspon po polske strane, SZ asi ma zatim jenom navrh JR ktery take muze zustat upraveny, a tak treba misto 14 se dozvite ze budete jet v 5 a leo vam odmitne vratit prachy... 🙃
No a s kodem jak vyse (Leo10minus) dokonce vychazi 53 nebo 81 korun. Do Osvetimi jeste 10 korun dole. Jizdne jako v tramvaji... Joj, pockej... 😀
asi je to na tom jak se na to podivame... 60 kacek za nevratnou a tak zpatecku za 120 nebo 140-180 za jednosmerni ale vratnou je stale aspon dvojnasobek.
Hlavne pro cesty do z Prahy do Ostravy nebo nekam bliz se to nevyplati kdyz uplne bezne jsou dostupne jizdenky nevratne za 89/99 a vratne za 109/119 korun.
V appce mi to vůbec nenabízí termíny dál než do února, na PC to koupit lze, byl tam Krakov za 49,-, ale už to leze nahoru (Velikonoční termín).
V appce se dá navolit poslední termín a pak ručně posouvat, ale protože je rozbitá, může z toho dostat záchvat. 😆
Predám 2x vlakovou jizdenku v ECO Praha-Varšava 2.4.2026 (odchod 12:23) za kúpnu cenu 250kč za obě.
Promo kod na cesty vlakem do Polska a po Polsku z aplikace Lidl Plus.
(nakup mozny jen do 30.4., i na pozdejsi cesty, sleva 100 CZK nebo 20 PLN):
LeoLidl263527283595
LeoLidl263293377896
Chci se podělit o dnešní čerstvou zkušenost se zrušeným ranním spojem LE1215 do Bratislavy (7. 5.) . Možná to někomu pomůže, pokud se ocitne v podobné pasti s navazujícím odletem.
Situace:
-
Ráno přišel e-mail o zrušení spoje.
-
Mám večerní odlet z Bratislavy, takže potřebuji být v cíli v poledne.
-
Systémová podpora: AI asistent LE je nepoužitelný (nenabízí spoje, musíte je „hádat“), lidská podpora na chatu nereaguje ani po 2 hodinách (slibují 30 min).
-
V rezervačním systému LE zbyly jen odpolední vlaky, což znamená zmeškání letadla.
Moje řešení (podle práva EU): Protože mi dopravce nenabídl náhradu, která by odjela do 100 minut od původního plánu, využil jsem Nařízení (EU) 2021/782, článek 18, odst. 3 .
-
Poslal jsem Leo Expressu e-mail, že si z důvodu jejich neschopnosti zajistit včasnou přepravu kupuji jízdenky u konkurence a budu po nich vymáhat proplacení.
-
Koupil jsem jízdenky u RegioJetu (Standard) pro 2 dospělé a 1 dítě za 1 707 Kč . Původní jízdenky u LE (koupené s předstihem) stály jen 334 Kč .
Pojištění Kooperativa: Volal jsem na asistenci, ale tam mě zatím „odpálkovali“. Prý se zpoždění řeší, až když reálně nastane a člověk je v zahraničí. Primárně to tedy musím vymáhat po dopravci.
Ponaučení: Nenechte se odbýt automatickým e-mailem o „stornu nebo přerezervaci“. Pokud potřebujete jet, máte právo jet jiným dopravcem a chtít to po nich proplatit. Uvidíme, jak se Leo Express k reklamaci postaví!
P.S. V práci byl kolega dost skeptický. Myslí si, že se toto nařízení vztahuje jen na situace, kdy už sedíte ve vlaku nebo když vlak zruší těsně před odjezdem na nástupišti. Já tuhle situaci řeším poprvé, ale podle textu nařízení je podstatné, že dopravce není schopen zajistit přepravu včas. Tak uvidíme, co z toho nakonec bude!
Mno to jsem každopádně zvědav, me to zrusili v sobotu v deset vecer pro odjezd z Bratislavy v nedeli v poledne..takze jsem na poslední chvíli kupoval 7 jízdenek 8k:)takze proplaceni nákladů by bylo super:)
Chtěl jsem se Vás jen zeptat – stornoval jste ty původní jízdenky v jejich systému sám? Prý v tom může být trochu háček pro následné vymáhání náhrady. A zkoušel jste volat na asistenční službu k pojištění, pokud máte třeba nějaké?
jj stornoval jsem je sam a zatim nejak neresil..vlastne me to uprimne ani nenapadlo..protoze vim ze storna letenek se na moje pojisteni nevztahuji, tak to beru ze vlaky jsou to same:)
"Článek 18
Náhrada jízdného a přesměrování
1. V případě, kdy je důvodné očekávat, buď při odjezdu, nebo v případě zmeškání přípoje nebo odřeknutí spoje, že při příjezdu do cílové stanice podle přepravní smlouvy, bude zpoždění trvat 60 minut nebo déle, železniční podnik provozující zpožděný nebo odřeknutý spoj neprodleně nabídne cestujícímu některou z níže uvedených možností a přijme nezbytná opatření:
a)
náhradu plné ceny přepravního dokladu za podmínek, za nichž byl zakoupen, za neuskutečněnou část nebo části jeho cesty a za část nebo části již uskutečněné cesty, nemá-li cesta již žádný význam vzhledem k původnímu cestovnímu plánu cestujícího, spolu s případnou zpáteční přepravou do první výchozí stanice při nejbližší příležitosti.
b)
pokračování nebo přesměrování do cílové stanice při nejbližší příležitosti za srovnatelných podmínek přepravy;
c)
pokračování nebo přesměrování do cílové stanice později podle přání cestujícího za srovnatelných podmínek přepravy.
2. Pokud pro účely odst. 1 písm. b) a c) provádí srovnatelné přesměrování stejný železniční podnik nebo je provedením přesměrování pověřen jiný podnik, nesmí tím vzniknout cestujícímu dodatečné náklady. Tento požadavek platí i v případě, že přesměrování zahrnuje dopravu vyšší třídou a alternativními druhy dopravy. Železniční podniky vynaloží náležité úsilí, aby nebylo zapotřebí využít dodatečné přípoje a aby bylo zpoždění v rámci celkového času přepravy co možná nejkratší. Cestující nesmí být přepravováni v dopravních zařízeních nižší třídy, ledaže jsou tato zařízení jediným dostupným prostředkem v rámci přesměrování.
3. Aniž je dotčen odstavec 2, železniční podnik může dovolit, aby cestující uzavřel na vlastní žádost smlouvy s jinými poskytovateli dopravních služeb, které mu umožní dosáhnout cílové stanice za srovnatelných podmínek; v takovém případě mu železniční podnik nahradí vzniklé náklady.
Pokud dostupné možnosti přesměrování nejsou cestujícímu sděleny do 100 minut od plánovaného času odjezdu zpožděného nebo odřeknutého spoje nebo zmeškaného přípoje, je cestující oprávněn uzavřít takovou smlouvu s jinými poskytovateli veřejné železniční, autokarové nebo autobusové dopravy. Železniční podnik uhradí nezbytné, odpovídající a přiměřené náklady, které cestujícímu vznikly.
Tímto odstavcem nejsou dotčeny vnitrostátní právní a správní předpisy, které cestujícím poskytují příznivější podmínky pro přesměrování."
Uvidíme, ale článek 18 odst. 3 nařízení EU 2021/782 je v tomhle docela nekompromisní. Pokud vám do 100 minut od odjezdu nenabídnou rozumné přesměrování, máte právo si ho koupit sami a oni musí náklady proplatit. V mém případě byl RegioJet v 7:01 jasná „nejbližší příležitost“, zatímco jejich nabídka s 8hodinovým zpožděním je kvůli odletu nepoužitelná. Budu na tom trvat, protože tyto vícenáklady jdou podle zákona jednoznačně za nimi.
“… do 100 minut od plánovaného času odjezdu zpožděného nebo odřeknutého spoje …”
ta podmínka je celkem jasná, 2 dny před odjezdem asi neprojdou :(
Ano, ale já očekávám, že nabídnou pokračování nebo přesměrování do cílové stanice při nejbližší příležitosti za srovnatelných podmínek přepravy.
Kdyby měl někdo zájem, přenechám za původní cenu jízdenky pro 2 osoby z Otrokovic do Prahy a zpět.
8.5.2026 6:49 LE1214 - 389 Kč
10.5.2026 14:23 LE1219 - 479 Kč
Než je stornuju, napadlo mě je sem hodit. Třeba se někomu hodí, třeba ne. V tyto termíny stojí jízdenky jedenkrát tolik.
Mám 2x jízdenku Olomouc - Liptovský Mikuláš (21:48 - 1:43) na tenhle čtvrtek 7.5. Lístky mužu stornovat, avšak mám je za 200kč (za obě :D ), čiže ak má někdo zájem klidně posunu.
Zkušenost stará cca 2 měsíce- vlak zrušen pár hodin před odjezdem. OSTRAVA - Praha a to stejné za tři dny i zpátky... nejprve, že můžu jet další den.. pak teda, že vrátí jízdné. Nechal jsem napsat Gemini žádost, s odkazem na výše zmíněné nařízení, o proplacení jízdného, které jsem musel koupit u RJ... vše proplaceno za pár dní... snažili se nutit kredity, ale ty jsem odmítl...
Operátor na chatu mi po 24 hodinách od mého dotazu nabídl náhradní spoj s osmihodinovým zpožděním. Když jsem žádal o ranní spoj jiného dopravce, výslovně mi napsal, že přerezervace je možná pouze na spoje Leo Expressu, nikoliv na spoje konkurence. Trval na tom, že se jedná o vnitřní podmínky jejich společnosti a pokud mi nabízený čas nevyhovuje, jedinou další možností je storno jízdenek v plné výši. Tímto mi v podstatě odmítl zajistit nejbližší možnou přepravu mimo jejich vlastní síť.
Na hrubý pytel hrubá záplata - odpovědět V tom případě budu postupovat podle článku 18 a zajistím si přesměrování do cílové stanice při nejbližší příležitosti za srovnatelných podmínek přepravy a následně budu částku po Leo Expressu vymáhat.
Díky za tip, přesně tuhle „hrubou záplatu“ jsem zkusil asi před 40 minutami. Od té doby mi už operátor neodpověděl a konverzace ze strany Leo Expressu úplně utichla.